Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1169

sziasztok, ez csak egy próba-hozzászólás, csupán kíváncsi vagyok, hogy még mindig rendellenesen működik-e a gépház, és ez a hsz is eltűnik-e magától pár percen belül

elefantkillah Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1168

na intézkedtél már??

Előzmény: Törölt nick (1167)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1167
De igen, sejtem, hogy aki itt kötekszik velem, az csak valamelyik sáros fickó lehet. Mert a többieknek semmi okuk megkérdőjelezni az intézkedést, mi több, örülhetnek neki, hogy mostantól normális és igazi moderátorok válaszolnak nekik.
Előzmény: Kátai Tamás (1166)
Kátai Tamás Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1166
Ugyan már, most sem vetted észre, hogy kinek válaszoltál. Szellemi szintkülönbség meg szemantika, pffff.
Előzmény: Törölt nick (1164)
elefantkillah Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1165

jóhogy végre tesz valamit!!

ha ilyn hatással vagy a huszmodikra nem tennél valamit az erotikus történetek topik érdekében is, képzeld valami suttyó széjjeloffolta az egészet, magát fényezte, hogy mekkora író, meghogy ő kunfuzik. szóval nem a szexről írt, hanem saját magáról! ez a súlyos topikrombolás majdnem hazavágta azt a topikot! megtennéd, hogy szólsz a moderátor barátaidnak, hogy rakjanak ott is rendet és ha lehet tiltsák ki azt a fiút??

köszi előre is:!

Előzmény: Törölt nick (1164)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1164

A barátom itt nem szó szerint értendő, hanem kissé lenéző megszólítás. Szemantika...

"Azt áruld már el, hogyan lehetetlenítette el a kérdések, kérelmek beírását a két jópajtás, hiszen azok folyamatosan érkeztek, és a moderátorok intézkedtek, válaszoltak."

Nem így volt. Nézz utána. Amíg nem szóltam nekik, egyetlen valódi moderátort sem láttam itt soha. A két csóka a modik nevében válaszolt, a felhasználók meg jobbára elhitték, amit mondanak, eszükbe sem jutott, hogy nem moderátoroktól kaptak választ. Olvass vissza.

"Olyan válaszokat adtak, amelyeket egy valódi moderátor sohase adna?"

Igen. Pl.: "Abba a topikba már csak lúzerek írnak, úgyhogy jobban jártál."

"Te is akkor fogtál gyanút igazán, amikor a pontrendszeres szöveget átmásoltad a HUSZ modiba, és ott közölték, hogy az nem létezik."

Nem, én végig tudtam, hogy ők nem modik. Éppen azzal vezettem erre rá a valódi modikat, hogy megkérdeztem tőlük, az itteniek modik-e.

Előzmény: Blackholeproducer (1162)
elefantkillah Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1163

kedves moderátorok!

talán maguk tudnak segíteni!

a módusz megengedi, hgoy valaki használt szórakoztatóelektronikai cikkeket áruljon/hírdessen az index kultúra szekciójában??

Blackholeproducer Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1162

Én nem vagyok a barátod, mert ugye embert barátjáról, és a te barátságod rendkívül dehonesztáló számomra.

Azt áruld már el, hogyan lehetetlenítette el a kérdések, kérelmek beírását a két jópajtás, hiszen azok folyamatosan érkeztek, és a moderátorok intézkedtek, válaszoltak. Vagy a hülyéskedéseikkel rontották a moderátorok jóhírét...? Olyan válaszokat adtak, amelyeket egy valódi moderátor sohase adna? Érdekes, senki sem panaszkodott, hogy ilyen bunkó, cinikus moderátorok nincsenek, úgyhogy ti nem is lehettek moderátorok. Te is akkor fogtál gyanút igazán, amikor a pontrendszeres szöveget átmásoltad a HUSZ modiba, és ott közölték, hogy az nem létezik. 

Előzmény: Törölt nick (1160)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1160

Barátom...

Hagyd már ezt a feljelentgetős hülyeséget. Ez a topik erre való, és nem az idióta szájtépésre, pláne nem a felhasználók félrevezetésére.

MM, Felhasználói tájékoztató V.:

A moderátorok viszonylag kevesen vannak, így egyikük sem láthat minden egyes hozzászólást. Ezért kérjük, hogy ha egy felhasználónk olyan bejegyzésre bukkan, amely megítélése szerint jelen Etikai szabályzat valamelyik pontjába ütközik, esetleg egyéb módon akadályozza a kulturált társalgást, jelezze az adott fórum moderátorkörének.

Ez ennek a topiknak - sőt, az egész Moderáció alfórumnak - az egyik célja. A másik a kérdezés és a kérelmek közlése, ami lehetetlen volt, amíg a két jópajtás álmoderátorként működött itt.

Agyatlan baromkodásra rengeteg topik szolgál fórumszerte. Ez nem. Ha nem tetszik, ne írj ide.

Előzmény: Blackholeproducer (1154)
Gömbtatu Creative Commons License 2004.11.17 0 0 1159

Kedves jó Modi, aki vagy!

A Ghymes-topikban saját kérésére kiszedted és vagy tegnap esti hozzászólását és az arra adott válaszokat. Mivel azóta az illető látványosan meggondolta a dolgot (vagyis beívelte újra ua.-t a hsz.-t) nem tennéd meg, hogy visszacsinálod az egészet? Hálás lennék. Tán nem csak én.

Tisztelettel vegyes megbecsüléssel marattam:

Gt.

d.t.a.

Kávéházi zacc Creative Commons License 2004.11.17 0 0 1158
Csatlakozom.
Előzmény: elefantkillah (1157)
elefantkillah Creative Commons License 2004.11.17 0 0 1157

mélyen tisztelt moderátorok!!

megjegyezném hogy conzul incitátus már megint offtopik hozzászólással rombolta a topikot! mivel ez már nem az első eset kérem a módusz jegyében nickjének azonnali eltávolítását! rendnek kell lennie!

Előzmény: Törölt nick (1151)
Kátai Tamás Creative Commons License 2004.11.17 0 0 1156
Akkor viszont komolyan nem értem, mi szükség volt a tegnapi, és főleg a ma reggeli kaszára.
Előzmény: Alectos (1155)
Alectos Creative Commons License 2004.11.17 0 0 1155
Köszönöm kérdésed, de felesleges aggódnod, én már elhíresültem, mint a legeslegjókedvűbb modi. Bevallom, még vihorászni is szoktam. Lazítani is szoktam, éppen az utóbbi héten. Ez sajnos a sztahanovi munkateljesítmény rovására megy néha. Sztahanov is ember volt állítólag. :)
Előzmény: Kátai Tamás (1150)
Blackholeproducer Creative Commons License 2004.11.17 0 0 1154
Elhiszem, hogy számodra ez a normális, de komolyan érdekelne, mi a jó abban, hogy van egy topik, ahol végre megint agyba-főbe feljelentgethetsz, és ne mondd, hogy az igazságérzeted kívánja ezt, mert az nagyon álszent lenne tekintve, hogy ugyanazon a szinten gyalázkodsz te is, csak másoknak nincs akkora kisebbségi komplexusuk, hogy a gerincességük fölé emelkedjen, és egyből ide rohanjanak.

Előzmény: Törölt nick (1151)
Kátai Tamás Creative Commons License 2004.11.17 0 0 1153
Nem hiszem, hogy dilettáns amatőrmetálra gyúrnának.
Előzmény: Törölt nick (1152)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.17 0 0 1152

Még Gire-koncertre is elmennek néha.

Előzmény: Kátai Tamás (1150)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.17 0 0 1151
Végre normális a topik.
Előzmény: Alectos (1146)
Kátai Tamás Creative Commons License 2004.11.17 0 0 1150
Ti aztán serényen dolgoztok tényleg. Azért remélem a sztahanovi munka mellett szoktatok néha lazítani, viccelődni, ne adj isten vihorászni is néha.
Előzmény: Alectos (1146)
Alectos Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1146

kedves Lamarck

Tehát "azt hallottad"?!?!?!?! Ez ugyanolyan, mint mikor azt mondod, hogy

"a jereváni rádió épp most mondta be".

Több józanságot, plz.  Megértem, hogy jó bulvártéma lenne egy moderátori belviszály, de a jereváni rádió még bulvármédiának is gyenge, viccnek pedig olyan agyonrágott, mint a Blöki gumicsontja. :)

További jó fórumozást!

Alectos modi.

Előzmény: Törölt nick (1145)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1145
Sziasztok!

Azt hallottam, hogy nagy moderátori belviszály volt ebben a témázásban, a csatározásokban két öreg róka moderátor /supernóva és szopiszuri/ is elvérzett, likvidálva lettek, kalap-kabát, ez igaz? tényleg ilyen kegyetlen hatalmi harcok dúlnak a moderátori körökben?
Blackholeproducer Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1140
Na de most nekem nem azzal volt bajom, hogy az egymás csesztetését kitöröltétek, hanem az álmoderátorokkal szembeni büntetés kilátásba helyezésével.

Előzmény: Zöld Pofa (1136)
fmsahs2 Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1139
naja, meg kéne kérdezni a kultmoderátort, hogy mér a 20 jól szórakozó embert szopatják, azért mert van egy amelyiknek ez nem tetszik.
Előzmény: Kávéházi zacc (1138)
Kávéházi zacc Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1138
Pedig a dolog sokkal egyszerűbben is elrendeződhetett volna. Csak szegény agysérült barátunkat kellett volna kordában tartani. De.
Zöld Pofa Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1136
Nyugodtan könyveld el a moderátori önkény újabb megnyilvánulásának. A Megkérdeztük... topikok címükben hordják a megoldást. Nem egymás csesztetésére szolgálnak. Mellesleg az MM-ben az sincs benne, hogy bármelyik moderátor köteles lenne indokolni vagy válaszolni, aztán néha mégis. Végtelen vitát viszont nem vagyunk hajlandóak folytatni. Pont.
Előzmény: Blackholeproducer (1132)
Blackholeproducer Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1132
Ezt esetleg a MM-ban is feltüntethetnétek, ugyanis moderátort játszani egy moderációról szóló topikban a MM egyik pontjába se ütközik. Előre is köszi.

Előzmény: labrys (1098)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1107

Bocsánat, azt kellett volna írnom, hogy a modinikkek státuszánál vagy adminisztrátor van, vagy üresen vagy hagyva az adat (mint Labrysnál).

De törzsvendég semmiképpen - legalábbis ezt mondta nekem egy moderátor.

Én egyébként szívesen venném, ha a moderátori jogokkal rendelkezők státuszai egységes sémát követnének, és akkor nem lenne lehetőség ilyen otromba tréfákra.

Előzmény: nagy_erzsi (1103)
nagy_erzsi Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1103
Labrys se admin akkor?
ez van az adatlapján:
"Nick: labrys
Email: nem publikus
Weboldal:
Bemutatkozás:
Hozzászólások (13)
Státusz:
Nyitott topikok
Topikgazda: "
Előzmény: Törölt nick (1097)
nagy_erzsi Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1102
Értem.
Előzmény: Törölt nick (1097)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1100

Köszönöm a gyors intézkedést.

Előzmény: labrys (1098)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!