Na, nemtom, hogy ez mit jelent hogy sürgősségi, de aszonták, hogy oepnél kell igényelni, ott biztosan megmonják, mi tartozik ide. Annyit mondtak még, hogy nálad kell lennie, csak akkor ingyenes a cucc.
Rozogácska, azért csináltuk az akkor még kis gé-vel az 5perces topicban a baromi sok hsz-t, meg mindenütt, hogy meglegyen minél hamarabb a 200 hsz,
mert utána nincs várakozási idő!
Az 5percest azóta is fenntartjuk :)))
Baj???? Kicsit rendet rakok épp, nézegetem a képeket, nosztalgiázom, ha már utazásról nem beszélünk, legalább képeket nézegessek :))
meg kellene csinálni normálisan a képtáramat,
nem gondolod, Rozogácska?
Sat te itt!
micsoda meglepi, akkor most nekem mennem kell? tényleg mi van G3636363? mi lesz ha a bajnokság is meg lesz? három éjjel három nap nem elég a lábamnak?
minden időpont jó nekünk REStI lakóknak bármelyik megfelel! lényeg szép egészséges baba, meg pia legyen elég oszt dinom dánom. csak egy picike történet. lányom születése aug 8-ra volt kiirva még a mult évezredben ,a 10 születésnapja körül jöttünk rá, hogy ez a gyerek bizony nov 7 készült, hja mire nem jó egy munka szüneti nap!és a nejem emlékezet rá ,hogy tényleg! kicsi volt annyira akaratos ,hogy 2-án meg jött, váratlanul! ti mit csináltatok nov 7-én?
Márminthogy most??
Én egyszer éreztem olyat fejfájáskor, hogy fejen kell álljak, annyira fáj.. és megtettem, oszt tökjó volt.
Ja ha nagyon kevés folyadékot iszik vki, az is okozhat heves fejfájást.
ó nekem nem migrénem van ötetettmég nem ismerem! egyszerüen szeretnék még az égő fába is parazsat hordani, a restibe asztalt csapkodni, száz forintnak ÖTVEN a felét énekelni úgy igazán üvöltve nagy könny cseppel az orrom hegyén
majd megtanuljátok becsülni a szép érett ötvenest! mondjuk felváltva jobb lenne!FIGYELEM NEM TELT LE A VÁRAKOZÁSI IDŐ!!
az annya miket tud ez az index ha megromlott fel lehet bontani!