Egyébként ez volt az első felvétel, amin csak VST hangszereket használtam. Tehát az összes keyboard csak midi controller. ;) A B4 ...olyan B4-es még a Motion Sound lacin keresztül is, de nekem nagyon tetszik a hangja....a legjobban a klónok közül.
Ajanlom magamat! Evek ota van az uzletunkben Johnny Lytle LP, es bizony nagyon jo hagngzasu, izes Hammond szol rajta!:-)
Jackie Davis dupla CD is meg varja gazdajat, amit Tehtube szaktars emlitett par kommenttel ezelott. Ugye nem letolt mindenki?:-) Ilyen kincsek jobb ha eredetiben, es jo minosegben allnak a polcon.
Kicsit off, de nem teljesen. Dolgozom a Design Soft Arcad nevű építész tervezőprogramjával. A programozókkal, köztük a tulajjal havi szinten tartom a kapcsolatot. Amit írtál ugyanez történt ott is, nagyon rácsodálkoztak hogy valójában mi mindenre képes a programjuk, amire gondolni sem mertek! Én csak rendeltetésellenesen használtam :-)
Mellesleg a Hammond cég L100-B3 használati utasításában sincs benne hogy így, meg úgy glisszandózzunk, orral nyomjuk a billentyűt, vagy döfjünk tőröket a billentyűk közé, esetleg a rugós zengetőt verjük dobverővel. Azt különösen elhallgatták hogy menetközben is lehet a motort ki-bekapcsolgatni, a preseteken zongorázva wah effekt jön létre. 8^)
Okultam a koncertből. Igazítok a Motionon. Elölről leszedem a hálót hogy legyen nyitottabb a hangja és kissé felgyorsítom a tremolóját.
Töltöm fel a csütörtöki KNY koncert harmadik részét. Az a leghosszabb, még 2 óra.
Jópár hét eltelt és egy válasz email sem érkezett a helyi miskolci, általam megkeresett kultúrintézményektől a Kék Nyúl Miskolcra csalogatását érintően, pedig az alábbi videó is bizonyítja tehetségüket és szükségességüket a zenei palettán. Más ötletem híján még megpróbálok az egyetemi szervezőséghez fordulni (Rocktóber feszt, gólyabál meg minden ami szokott ott még lenni hátha...)
Tube, bár Motionsoundon szól a cucc, azért az Emu szakembereinek véleményét szívesen meghallgatnám, mit is lehet a samplerükből kihozni. Csak egy régi sztori juttata eszembe, mikoris hazánk fia gitárművésze, Szabó Sándor kapott egy TC Electronic G-force rack effektet anno kipróbálásra és készített pár presetet bele és hangfelvételt vele, majd demóként elküldte a dán anyacégnek, mire azok nem értették hány db és milyen konfigurációban kapcsolt G-force-ok szólnak ott. Erre Sanyi megírta nekik, "Uraim, mindössze 1db, minden multi-chaneles rögzítés és rákeverés nélkül - azt gondolom, Önök nem is tudják igazán mit találtak fel!" :)))
Nem elbagatelizálandó, mindig is komolyan érdekelt milyen zenei érvek bújnak meg amögött, hogy ilyen űr-scifi zenét meghallgasson, sőt szeressen valaki? Többször próbáltam Emersont, ELP-t "lenyomni" már a füljárataimon, eddig sajnos sikertelenül, nem voltam képes értelmezni és befogadni azt.