Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Supernatural s02e17 Sammy harmadik csaja(2. évad)( a farkasember asszony) volt eddig a legjobb csajeee.....mondjuk marhaság, hogy valaki kinyíratja magát)
A CW nem várta ki a pár hét múlva kezdődő upfrontsot, hanem már most berendelte a The Vampire Diaries, a Supernatural, a Gossip Girl és a 90210 új évadját. - sorozatjunkie.
Mekkora! Most nézetem meg a Hawaii Five-O eheti részét és P.Diddy is játszik benne. (Részemről) új számának, Coming Homenak a refrénjét adják az epizód elején és a végén is. Elnyerte a tetszésemet ez a dal. :)
Eyecandy mindegyik, de elsősorban nem is csak emiatt nézem - inkább a humoruk miatt, van valami egészen elképesztő kontraszt a sorozatban, amit a lehető legjobban aknáznak ki. Bár nem mindig, vannak aljadék részek, de azokat gyorsan el köll felejteni.
Nem szoktam nézni a Winchester tesók sorozatát, de tegnap egy részt azért bevállaltam, mert felkeltette az érdeklődésémet a 6x17 alapsztorija. Final Destination rulez! :D
Volt egy rész ahol Bobbynak mesélték el hogy is történtek eddig a dolgok, de mindiga másik mesélt el mi volt az egyikkel.
Ezen nagyon röhögtem.
Ahogy Sammy szerint milyen csajai vannak Deannek, hehehe, ilyen nagy hányós, piás:-DDD Persze Dean egyből rácáfol, egy gyönyörű intelligens nővel...vagy ahogy Sammy szerint mikor elmentek a halott alkására Dean kétpofára felzabált valami kekszet, Dean szerint pedig csak egyet evett...2.40-nél meg itt a videóban ahogy Dean szerint történt...Sammy: blablabla.....Sammy erre:Soha nem beszélek így:-DDDDDDDDD
Az a baj, hogy így leírva nem is emlékszem már a részekre, durván megbocsájthatatlan, tudom :p - viszont lehet mormolni a miatyánkat azért, hogy rendeljék be a köv. évadot is... *mormolmormolmormol*
Igen, pont most láttam azt a részt, mikor a nanny botrány van és Eli tönkreteszi a lány életét cakkumpakk...úristen, annyira emberi volt. Eli Gold, az érző ember :) Én most azt nem tudom, hogy Alan csak simán homoszexuális vagy bi, merthogy elvileg volt neki egy felesége régebben, most viszont férje van...mindegy, nekem egyszerűen őrjítő, mennyire más Alan meg a karakter, akit alakít :DD Szenzációs. Amúgy Matt-ről csak annyit, én is itt kedveltem meg, a GG-ben ki nem állhattam :D
Nos, a SATC-ben nem csak Big volt az egyetlen zavaró tényező, így ott valahogy elviselhetően zavaró volt :D a TGW-ban viszont ő az egyetlen, aki irritál, a többiek wow. Imádom Julianna M-t, pedig elég sótlan a karaktere, mégsem unom. Eli csúcs, ahogy megbeszéltük (nekem az egyik legmaradandóbb jelenete az, amikor leiskolázta azt a kis rüfke Rebeccát, Zach "csaját". _D).
Titus hmmm, és valami megváltozott rajta, mintha több lenne a haja?! :D
A vendégszereplők közül tényleg Michael J. Fox vitte a pálmát, milyen testhezálló szerepet kapott... ;) Teljesen rendben van, ahogy a betegségéből szinte már gúnyt űzve beszállt egy ilyen karakterbe, zseniális. Főleg, ahogy pengén ki akart baszarinta Alicia-ával párszor. :D
Matt C. szerencsére levetkőzte az a GG-beli iszonyatosan irritáló karakterjellegét;a GG-ben Rory-val minden jelenetük úszott a tömény undorban, én nagyon utáltam őket... itt most jó, főleg, hogy kevés magánéleti szálat lebegtetnek meg, és azok sem kínosak.
Nem tudom, tartasz-e már ott, amikor Eli elkezd szerelmesen pislogni valaki felé? Lány az illető:D (ráadásul America Ferrara az...).