Keresés

Részletes keresés

zálycsik Creative Commons License 2005.08.08 0 0 381
"Csak azért nyitok topicokat, hogy összegyűjtsem őket egy helyre, ne kószáljanak mindenfele..."
:))))))
Ez jó, dicséretes igyekezet. Terlgeted a birkákat.

Előzmény: takacsi (366)
zálycsik Creative Commons License 2005.08.08 0 0 380
Nagy faszság volt nem engedni fellépni a kiscsajt. Pont egy ilyen balhéra várt a ballibb sajtó, hát tálaltuk nekik. Az ilyen barmokat qrvára utálom jobboldalon.
Előzmény: Contra2005 (354)
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 378
Begőzölt alakoknak hiába minden szó.
Előzmény: toloba (377)
toloba Creative Commons License 2005.08.08 0 0 377
Gyűlöl a nyavaja, csupán arról van szó, hogy egyesek NE sajátítsák ki maguknak annak a meghatározását, hogy ki magyar és ki nem...ez ellen tenni kell...ennyi és nem több...
Előzmény: takacsi (370)
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 376
Bár a  legtöbbjük nyilvánvalóan eszelős, azoknál meg sosem lehet tudni.
Előzmény: jehu (375)
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 375
Aligha volna ezeknek ilyen nagy a pofájuk, ha a magyar "polgári" jobboldal nem dédelgetné őket.
Előzmény: P.I. (371)
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 374

Előzmény: P.I. (371)
toloba Creative Commons License 2005.08.08 0 0 373
Hát jelen esetben TE égetted le magad, mert ha odafigyeltél volna arra, hogy mire kérdeztem rá, akkor nem írtál volna olyat, amilyet...
Előzmény: Contra2005 (359)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 372
Sajnos a Magyar Szigeten nem lehet Mando Diaót és Franz Ferdinandot látni, csak Hunniát meg Romantikus Erőszakot. Ha valakit az utóbbiak kielégítenek zeneileg, annak egészségére :)
Előzmény: takacsi (366)
P.I. Creative Commons License 2005.08.08 0 0 371

Magyar=/=hungarista

És aki igazi hazafi az mélyen megvet benneteket, mert ti vagytok akik lejárattok mindent ami magyar.

Előzmény: takacsi (368)
takacsi Creative Commons License 2005.08.08 0 0 370
Nézd meg a "Ne bánmtsd a magyart! (magyarverések) rovatomat.

Ott is gyűlölik szabadon a magyarokat.
Gyűlölködnek.
Lételemük.

Aztán csodálkoznak....
toloba Creative Commons License 2005.08.08 0 0 369
Egyetértek...
Előzmény: Derek (358)
takacsi Creative Commons License 2005.08.08 0 0 368
Már mér?

Gyülölni itt szabad a magyarokat, gyűlöletre uszítani is?

Igazat írni nem szabad egy magyarnak?
Ti offtopic lennétek, ha topicgazdaként azzá minősítenélek titeket...
Előzmény: P.I. (365)
swill Creative Commons License 2005.08.08 0 0 367
Tokeletesen egyetertek.
takacsi Creative Commons License 2005.08.08 0 0 366
Ne vitatkozz ezekkel az antimagyarokkal...

Csak azért nyitok topicokat, hogy összegyűjtsem őket egy helyre, ne kószáljanak mindenfele...

shf2, vagy mi a nickje írta:
"Az hogy magyar vagyok, születési hibám, normális ember nem büszke rá!"

Egy őszinte ember: születési hibával.
Mi, normális emberek nem vagyunk büszkék rá.

Vagyunk elegen, magyarok, akikre büszkék lehetünk, mint pl. a Magyar Sziget résztvevőire.

Mégse 2 milliárdos költségvetésű drogszigetre mentünk ki, hanem egy nemzeti, kulturális rendezvényre.
Örömmel.

Ez fáj a nácizó magyargyűlölőknek.
Előzmény: Contra2005 (359)
P.I. Creative Commons License 2005.08.08 0 0 365
Remélem hamarosan kivágnak innen mint a taknyot.
Előzmény: Contra2005 (362)
P.I. Creative Commons License 2005.08.08 0 0 364

A nyilasokat pedig az MSZP-ben kell keresni

Én nem tudom, de a nyilasok honlapját a magyarsziget.hu ajánlja nem az mszp.hu.

Előzmény: Contra2005 (351)
Derek Creative Commons License 2005.08.08 0 0 363

Ocsi,eleg nekem megnezni a kulturprogram vazlatat,  az eloadokat,hogy lassam mifele rendezveny ez nem kell ahhoz oda is mennem.

Előzmény: Contra2005 (360)
Contra2005 Creative Commons License 2005.08.08 0 0 362
Csak úgy jelzem, hogy a Magyar Szigeten voltak franciák és románok is. Kínos, mi?
Az a baj veletek, degenerált, zsigerből hazudozó és gyűlölködő baloldaliakkal, hogy nem érdekelnek titeket a tények, úgy ugattok valamiről, hogy fingotok sincs róla, és pár idióta magatartásával igyekeztek igazolni a politikailag determinált elmebeteg prekoncepciótokat. Mindig is így csinálta a fajtátok, amióta csak Marx kitalálta a kommunizmus nevű agyrémet. Mindig is a valóságot akaráttok megerőszakolni az elmebetegségetekkel. Szerencsétlen kis hülyék.
Derek Creative Commons License 2005.08.08 0 0 361

na persze ha van egy jo ugyvedjuk aki be is hajtja a penzt ilyen esetben mondjuk 2 ev pereskedes utan.  aminek aztan felet fel is szamolja maganak  honorariumnak.

A fiuknak mehg ma kell a rodapenz.

Mert nem fognak nekik elore fizetni abban biztos lehetsz.

Előzmény: Antisystem (353)
Contra2005 Creative Commons License 2005.08.08 0 0 360
Te Derek, te hülye gyerek, miután nem voltál ott, nem vagy autentikus véleményközlő.
Ennyi.
De legalább jókat nevetek a fajtádon.

Contra2005 Creative Commons License 2005.08.08 0 0 359
Nem, nem a polgári körben mondták ezt nekem. Ennek egyrészt az az oka, hogy nem vagyok polgári körös, másrészt pedig az, hogy a sajátkét szememmel láttam. A Kodály Köröndnél ácsingóztak ezek bazi nagy vörös csillagos drapival. Bizony.
Én ott voltam. Úgy tűnik, veled ellentétben.
Szerintem ha valamiről nincs információd, akkor hallgass. Akkor nem égeted magad.
Derek Creative Commons License 2005.08.08 0 0 358

akkor egy ilyen magyar szigeten szakcsi lakatosnak sem ajanlatos fellepni,mert o meg cigany , vagy Deak Bill-nek, igaz azok nem is akarnak,Mark Knopflernek meg azert mert zsido, Jimi Hendrixnek meg azert mert neger. A mosakodasod meg egyenesen nevetseges,ez az egesz egy torul metszett nyilas rendezveny a javabol.

Ha jobban tetszik akkor hungarista.

Előzmény: Contra2005 (349)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.08.08 0 0 356
most már tudod?
Előzmény: figyelő (30)
morbiczer Creative Commons License 2005.08.08 0 0 355
Oké, eddig tiéd a leggagyibb hozzászólás a topikban.
Contra2005 Creative Commons License 2005.08.08 0 0 354
A jobbsajtó (amely a jobb sajtó) nem ír ostoba, marginális jelenségekről, mert ezek jelentéktelen dolgok. Egy rendezvényt nem az minősít, hogy pár idióta nem tud viselkedni. Az ilyen apróságok felnagyítása és az egész rendezvény jellemzőjeként való tálalása a tendenciózusan hazudozó, magyargyűlölő balsajtó szokása. Mert Pavlov kutyájára hajazva azonnal ugranak, ha bizonyos hívószavakat vagy jelenségeket hallanak-tapasztalnak. De érdekes módon az úgynevezett rasszizmus csak addig érdekli őket, amíg az áldozat nem magyar. Valahogy nem születnek ilyen drámai hangú cikkek a délvidéki magyarság ellen elkövetett valós, tettleges támadások ügyében, vagy a temerini magyar fiatalokra kirótt döbbenetes időtartamú börtönbüntetések ügyében. Egy önkényesen lakást foglaló cigány kilakoltatásakor televisítják az étert a magyar társadalom rasszizmusával, de amikor magyarokra támadnak Délvidéken, Erdélyben, Felvidéken, akkor kussolnak, mint szar a fűben. EZ a rasszizmus, mert ez kettős mérce, éspedig magyarellenes kettős mérce. Mert vagy minden esetről kussoljanak, vagy számoljanak be ilyen felhangokkal a magyarellenes támadásokról is. Elvégre magyar sajtóról van szó, vagy tévednék?
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 353

"de persze igazad van, a pénz nagy úr..." 

Az a baj ezzel a problémával, hogy ebben az esetben nem igaz. Láttam már pár műsor-szerződést, de olyat még nem, amely szerint ne lenne a rendezők kötelessége a fellépés személyi és technikai feltételeinek biztosítása. Ha tehát a zenekar ott volt, és azért nem tudott fellépni, mert a rendezők nem tudták szavatolni a biztonságukat, akkor egyértelműen jár a pénz az utolsó fillérig. Ugyanúgy, mintha áramot nem tudtak volna adni...

A jelek szerint csak Csikidam Robiban nem volt annyi gerinc, hogy a saját emberéért vitatkozzon egy kicsit adott esetben a rendezőkkel...

ÜdV

Előzmény: Derek (348)
toloba Creative Commons License 2005.08.08 0 0 352
"az Új DeGeneráció által szervezett Bácsfi Diána-ellenes tüntetésen ott parádézott a Baloldali Front sé a Munkáspárt is."

Ezt hol mondták neked, a polgári körben?
Előzmény: Contra2005 (351)
Contra2005 Creative Commons License 2005.08.08 0 0 351
A nyilasokat pedig az MSZP-ben kell keresni. Lásd Csuszlág szövegét a holokauszt áldozatairól, lásd a cigányokat brazil gépsornak nevező MSZP-s fickót, lásd a "huszonhárommillió román" ellen uszító MSZP-seket. Az SZDSZ ezekkel van koalícióban. Innentől természetesen ők is hiteltelenek. Arról nem beszélve, hogy az Új DeGeneráció által szervezett Bácsfi Diána-ellenes tüntetésen ott parádézott a Baloldali Front sé a Munkáspárt is. Mit akarnak ezek?
Nevetséges kis köcsögök. Azt tanácsolom mindenkinek, ha ilyenekkel találkozik, húzza meg a fülüket vagy csavarja meg az orrukat, nevesse ki őket, és vegyen nekik valami gyermekjátékot. Az való nekik. Szánalmas kis köcsögök mind. Ez a Bohus nevű vicces kis gyerek kint se volt a Magyar Szigeten. Vagy ha igen, akkor sunnyogott, nem mervén vállalni a pofáját, a nevét és a gazdáit. Ez is egy stílus persze, csak éppen puhatestű stílus. Úgyhogy nevetni kell rajtuk, annyit érnek, nem többet.
Hajrá Magyar Sziget!
toloba Creative Commons License 2005.08.08 0 0 350
Minden rendezvényen vannak ilyenek, a hajógyári-szigeti rendezvényen is, csak az a különbség, hogy az a rendezvény közpénzt is kap. Pedig ott is előfordulnak hőzöngő köcsögök, akik már délben részegek, és Che Guevara-pólóban meg vörös csillagban parádézva kötekednek fűvel-fával. Csak erről valahogy nem ír a balsajtó.

És az a JOBBSAJTÓ mit ír?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!