Keresés

Részletes keresés

LUKI Creative Commons License 2002.11.27 0 0 386
:-))))

Egy ismerősöm pedig tolatva járt éjszakánként két falu között, hogy a szülei ne lássák az órán, hogy használta a kocsit.:-)

Előzmény: Phoere (385)
Phoere Creative Commons License 2002.11.27 0 0 385
Ez a "ne pörgessük" azt jelenti, hogy ne kapcsoljunk ötödikbe? :))) Mert egy ismerősöm régen ezt mondta nekem, és ő pl. a vadi űj trabijával harmadikban jött Debrecenből Pestre, mondván bejáratós. :)))
Előzmény: LUKI (371)
krike Creative Commons License 2002.11.27 0 0 384
Bizony, nem szabad pörgetni, én harmadikban nem is megyek 120-130 fölé :)))))
Előzmény: LUKI (371)
Phoere Creative Commons License 2002.11.27 0 0 383
Luki jól összefoglalta. Az előzménye pedig az, hogy a lakók elmindják, hogy kit szeretnének kiküldeni maguk közül (szépen egyenként, egymás szemébe), akit a legtöbben zavarnának el, az jelölt lesz, 3 napig gondolkodik és akkor ő mondja meg, hogy ki legyen a másik a játékos, akivel "megküzd" a nézők szavazataiért.
Előzmény: Híd (380)
LUKI Creative Commons License 2002.11.27 0 0 382
:-) Semmit. Leülnek a studióban és 7-8 óra értelmetlen beszélgetés és szignálok, reklámok tömkelege után, egyszer csak megmondják kire szavaztak többen a nézők közül és az visszamegy a villába.

A másik hozzászólásodat nem értem. :-(

Híd Creative Commons License 2002.11.27 0 0 381
Bár a sötét félórában azért még nézhetem egy kicsit nosztalgiaképpen.
Híd Creative Commons License 2002.11.27 0 0 380
Valaki magyarázza már el, aki tudja, hogy mi az a párbaj, mit csinálnak olyankor? Sajnos nem bírom nézni az RTL-t egy ideje, mert hányingerem van tőle.
LUKI Creative Commons License 2002.11.27 0 0 379
VUMENKE!!!

A műanyag sárvédő csak vicc volt, minden CLIO-n az van!!!!!!!!

Nehogy kiverd a balhét!

LUKI Creative Commons License 2002.11.27 0 0 378
Jó ez így! Hajrá Renátó! (a zeneszerző és dalszövegíró!:-)
Előzmény: Phoere (377)
Phoere Creative Commons License 2002.11.27 0 0 377
Renato 4 jelölés (mind a lakóktól, csak Szabi nem jelölte), Popeye 3 jelölés (2 bentről (Szabi és Renato, plusz közönség), Andi 3 jelölés (Popeye és Évi, plusz közönség).

Mindenesetre az utóbbi kettő rendesen meglepődött a jelöltségen, Andi már beleélte magát, hogy ő lesz benn 3 fiúval a legjobb négyben, ezért jelölte is Évit keményen.

Előzmény: LUKI (374)
LUKI Creative Commons License 2002.11.27 0 0 374
Osztom. Az Ági tényleg undorító.

A Szabit én is néztem tegnap, hogy kezd visszatérni az élők sorába. Szegény Hajnalka Lacika pedig úton van a pokolba.:-)))

Kit jelöltek a BB-ben?

Előzmény: Phoere (372)
Phoere Creative Commons License 2002.11.27 0 0 373
A Mégane szervízkönyvében szerepel az 1000 km, mint "kímélő" időszak.
A Mégane-ból kiindulva az első kötelező átvizsgálás az első szervízciklus időpontja (30000 km vagy két év, a kettő közül amelyik hamarabb bekövetkezik), de újabban az Assistance miatt lehet hogy előírnak éves ellenőrzést, de ez nem lehet olyan színtű, mint a kötelező szervíz.
Előzmény: inglisvumenke (370)
Phoere Creative Commons License 2002.11.27 0 0 372
Nevezzük Szabolcsnak, így összetéveszthető a BB-s Szabival. :))
Akkor szidták - és szerintem jogosan, - amikor ő volt a kihívó és folyamatosan emlegette előtte, hogy "bánom, hogy Nikit hívtam ki és nem Lorenzót", majd amikor védett volt először, akkor meg "ne hívjátok ki Lorenzót, én akarom, kemény harc lesz", és erre kihívta Leslie-t! Pontosan azt csinálta, amit Györgyi előtte. Tehát ebből a szempontból dettó.
De Szabolcs legalább viszonylag kiegyensúlyozott, nem cserélgeti a barátait, akit egyszer nagyon nem szeretett, az nem lesz hirtelen a barátja.

Viszont Ágika nagyon megérdemelné, hogy kihívják egyszer. Minden kihívásnál úgy be van szarva, utána meg akkora a szája, hogy az hihetetlen.

BB: most, hogy Zsanett kiment, Szabi kezd magához térni. :)) Még mindig szenved, de legalább mindenkivel kezd kapcsolata lenni. Jót tett neki, hogy nincs mellette a bálványozott nőszemély. :))

Előzmény: LUKI (367)
LUKI Creative Commons License 2002.11.27 0 0 371
Talán benne van, de semmi bonyodalom. Minimum 1000 km-ig ne pörgetsd (nagyon soha, Diesel!) és mindig finoman amig nem üzemmeleg. Ez ÖRÖKRE érvényes. Krike jobban tudja a dolgokat, mivel ő is ilyet használ.
Előzmény: inglisvumenke (370)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.27 0 0 370
O.K., köszi. Gondolom azt mindenképp elmondják, hogy hogyan kell bejáratni, meddig kell óvatosabban menni vele, meg mikor lesz aktuális az első átvizsgálás?! Vagy ezek a szervízkönyvben is benne vannak?
Előzmény: LUKI (369)
LUKI Creative Commons License 2002.11.27 0 0 369
Kormány, lámpa, 3! pedál, ablaktörlő, 4+1 kerék, 2 kulcs, ja és nagyon fontos:
Feltétlen ellenőrizd, hogy a két első sárvédő nem műanyag-e, mert 1-2 szemét kereskedő kicseréli műanyagra és eladja a fémet drágábban.
Előzmény: inglisvumenke (368)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.27 0 0 368
Hali! 13 órakor megyek a Clioért! :-)))))
Tudnátok tanácsot adni, hogy mit kellene ellenőriznem rajta átvételnél, illetve mit érdemes feltétlen megkérdezni?
LUKI Creative Commons License 2002.11.27 0 0 367
Hali!

Én nem néztem, azt sem tudom kiket jelöltek meg.

A VV két kis öntelt Okostojás csajsziját minimum annyira nem bírom elviselni mint a Zsanit anno.

Örültem volna ha a Majka valamelyiket választja inkább. Bírom, hogy a Györgyi okoskodik, hogy ki mennyire gerinces, amikor Ő választott inkább kihivta a Hajnit, mikor akkor még rühelte az Ágit. Mára persze jó barátok. Ági rosált is rendesen. A Györgyi is egy számító kis dög, nincs az a pénz, hogy ne azt hívjam ki akit utálok, az a pillanat megéri amikor látom, hogy a képére fagy a mosoly. Ez az élet!!!

Sokan szídták a Szabit, hogy milyen férfiatlan, hogy nem a Lorenzot jelölte. Szerintem az lett volna férfiatlan, ha védettségből jelöli.

Előzmény: Phoere (366)
Phoere Creative Commons License 2002.11.27 0 0 366
Jó reggelt!

Ki nézte tegnap a BB-t? Azért azt nem hittem volna, hogy Popeye gyerek ennyire meg fog döbbenni a jelölésén. Évi volt ilyen, amikor először jelölték. Azután hozzászokott az érzéshez, akövetkező alkalommal már nem viselte meg.

Egy kis VV: mi a véleményetek a párbajról. Én nagyon szeretném, ha Györgyi baba arcáról lefagyna az önelégült vigyor pénteken este.

LUKI Creative Commons License 2002.11.25 0 0 363
Nem'tom még. A Balage azt mondta, ahogy a kezében van a rendszám hívni fog. Valszeg szerdán, de nyugtával dicsérjük a napot.
Tényleg örülök, hogy megjött a Tietek is. Elvileg láttam is szombaton, de gyakorlatilag nem vettem észre. :-)
Előzmény: Törölt nick (362)
LUKI Creative Commons License 2002.11.25 0 0 361
"Látom kedveled a teltebb idomokat!:-)"

Ezt a mondatomat, lehet, hogy tárgytalannak vehetjük amennyiben esetleg nem az erősebb nemhez tartozol, bár manapság már ez sem kizáró ok.:-)

Előzmény: LUKI (360)
LUKI Creative Commons License 2002.11.25 0 0 360

Hát már ne is haragudj, de szerintem jobban is jár az a kis 3,14csa ha nem is ismerkedik meg normális emberrel. Az elmúlt 7-ek tapasztalatai alapján szerencséjére elég kevés esélye van arra, hogy normális ember szóba álljon vele.:-)))
Látom kedveled a teltebb idomokat!:-)

Az a helyzet, hogy az ilyen nőket alapból utálom, és nem tudna annyi melle lenni, hogy érdekeljen.:-)

Előzmény: Híd (356)
LUKI Creative Commons License 2002.11.25 0 0 359
:-))))))
Előzmény: Törölt nick (354)
Phoere Creative Commons License 2002.11.25 0 0 358
Én nem ismerem. És azt hiszem, igyekeztem reálisan megítélni így ismeretlenül is.
Előzmény: Híd (356)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.25 0 0 357
Merre vagy kedves Krike????????????? :-)))
Előzmény: krike (300)
Híd Creative Commons License 2002.11.25 0 0 356
Oszt mér az? Aki ismeri, odavan érte, aki meg nem, az szidja. Ezfura.
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.25 0 0 355
Most olvastam:

Zsanett nem érzi, hogy hibázott a Big Brother házban, szerinte azért kellett távoznia, mert a nézők megunták a Szabival folytatott huzavonáját.

A gellénházai szőkeség úgy véli, teljesen rendbejött a kapcsolata párjával, Lacival, aki soha sem fogja neki felemlegetni a "fájó" jeleneteket.

Húúúúúúúú, ez azért kicsit durva :-(((((((

Híd Creative Commons License 2002.11.25 0 0 353
Sztem Szabi lelki sérült. Meg Laci is. Ego nulla. Zsanett a legjobb. Valami jó kemény múccsómáccsó talán bírna vele, de így is jó. Én bírom.
Phoere Creative Commons License 2002.11.25 0 0 352
Igen, ez a fogadócsók eléggé kizárja a kemény számonkérés lehetőségét. :))
Előzmény: LUKI (351)
LUKI Creative Commons License 2002.11.25 0 0 351
Hát igen ez a lényeg. A Zsanett be volt szarva, hogy a Laci levesbe dobja. Ezért nyomta a nagy jelenetet a Szabival, hogyaszongyahogy: Hagyjál már békén! Nekem barátom van odakünt. Számitó kis dög:-)
A Laci ezt az adut már eljátszotta, rögtön l.sm.rolta Zsanit. Visszafele már nem olyan hiteles keménykedni. A kis hülye legalább alázta volna egy-két napig a csajszit...
Ez csak kijött csók, azt Ő volt a Jani. Erről nem tudok beszélni....nem vagyok képes erről beszélni....

:-))))

Előzmény: Phoere (350)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!