Ez a "ne pörgessük" azt jelenti, hogy ne kapcsoljunk ötödikbe? :))) Mert egy ismerősöm régen ezt mondta nekem, és ő pl. a vadi űj trabijával harmadikban jött Debrecenből Pestre, mondván bejáratós. :)))
Luki jól összefoglalta. Az előzménye pedig az, hogy a lakók elmindják, hogy kit szeretnének kiküldeni maguk közül (szépen egyenként, egymás szemébe), akit a legtöbben zavarnának el, az jelölt lesz, 3 napig gondolkodik és akkor ő mondja meg, hogy ki legyen a másik a játékos, akivel "megküzd" a nézők szavazataiért.
:-) Semmit. Leülnek a studióban és 7-8 óra értelmetlen beszélgetés és szignálok, reklámok tömkelege után, egyszer csak megmondják kire szavaztak többen a nézők közül és az visszamegy a villába.
Valaki magyarázza már el, aki tudja, hogy mi az a párbaj, mit csinálnak olyankor? Sajnos nem bírom nézni az RTL-t egy ideje, mert hányingerem van tőle.
Renato 4 jelölés (mind a lakóktól, csak Szabi nem jelölte), Popeye 3 jelölés (2 bentről (Szabi és Renato, plusz közönség), Andi 3 jelölés (Popeye és Évi, plusz közönség).
Mindenesetre az utóbbi kettő rendesen meglepődött a jelöltségen, Andi már beleélte magát, hogy ő lesz benn 3 fiúval a legjobb négyben, ezért jelölte is Évit keményen.
A Mégane szervízkönyvében szerepel az 1000 km, mint "kímélő" időszak.
A Mégane-ból kiindulva az első kötelező átvizsgálás az első szervízciklus időpontja (30000 km vagy két év, a kettő közül amelyik hamarabb bekövetkezik), de újabban az Assistance miatt lehet hogy előírnak éves ellenőrzést, de ez nem lehet olyan színtű, mint a kötelező szervíz.
Nevezzük Szabolcsnak, így összetéveszthető a BB-s Szabival. :))
Akkor szidták - és szerintem jogosan, - amikor ő volt a kihívó és folyamatosan emlegette előtte, hogy "bánom, hogy Nikit hívtam ki és nem Lorenzót", majd amikor védett volt először, akkor meg "ne hívjátok ki Lorenzót, én akarom, kemény harc lesz", és erre kihívta Leslie-t! Pontosan azt csinálta, amit Györgyi előtte. Tehát ebből a szempontból dettó.
De Szabolcs legalább viszonylag kiegyensúlyozott, nem cserélgeti a barátait, akit egyszer nagyon nem szeretett, az nem lesz hirtelen a barátja.
Viszont Ágika nagyon megérdemelné, hogy kihívják egyszer. Minden kihívásnál úgy be van szarva, utána meg akkora a szája, hogy az hihetetlen.
BB: most, hogy Zsanett kiment, Szabi kezd magához térni. :)) Még mindig szenved, de legalább mindenkivel kezd kapcsolata lenni. Jót tett neki, hogy nincs mellette a bálványozott nőszemély. :))
Talán benne van, de semmi bonyodalom. Minimum 1000 km-ig ne pörgetsd (nagyon soha, Diesel!) és mindig finoman amig nem üzemmeleg. Ez ÖRÖKRE érvényes. Krike jobban tudja a dolgokat, mivel ő is ilyet használ.
O.K., köszi. Gondolom azt mindenképp elmondják, hogy hogyan kell bejáratni, meddig kell óvatosabban menni vele, meg mikor lesz aktuális az első átvizsgálás?! Vagy ezek a szervízkönyvben is benne vannak?
Kormány, lámpa, 3! pedál, ablaktörlő, 4+1 kerék, 2 kulcs, ja és nagyon fontos:
Feltétlen ellenőrizd, hogy a két első sárvédő nem műanyag-e, mert 1-2 szemét kereskedő kicseréli műanyagra és eladja a fémet drágábban.
Hali! 13 órakor megyek a Clioért! :-)))))
Tudnátok tanácsot adni, hogy mit kellene ellenőriznem rajta átvételnél, illetve mit érdemes feltétlen megkérdezni?
A VV két kis öntelt Okostojás csajsziját minimum annyira nem bírom elviselni mint a Zsanit anno.
Örültem volna ha a Majka valamelyiket választja inkább. Bírom, hogy a Györgyi okoskodik, hogy ki mennyire gerinces, amikor Ő választott inkább kihivta a Hajnit, mikor akkor még rühelte az Ágit. Mára persze jó barátok. Ági rosált is rendesen. A Györgyi is egy számító kis dög, nincs az a pénz, hogy ne azt hívjam ki akit utálok, az a pillanat megéri amikor látom, hogy a képére fagy a mosoly. Ez az élet!!!
Sokan szídták a Szabit, hogy milyen férfiatlan, hogy nem a Lorenzot jelölte. Szerintem az lett volna férfiatlan, ha védettségből jelöli.
Ki nézte tegnap a BB-t? Azért azt nem hittem volna, hogy Popeye gyerek ennyire meg fog döbbenni a jelölésén. Évi volt ilyen, amikor először jelölték. Azután hozzászokott az érzéshez, akövetkező alkalommal már nem viselte meg.
Egy kis VV: mi a véleményetek a párbajról. Én nagyon szeretném, ha Györgyi baba arcáról lefagyna az önelégült vigyor pénteken este.
Nem'tom még. A Balage azt mondta, ahogy a kezében van a rendszám hívni fog. Valszeg szerdán, de nyugtával dicsérjük a napot.
Tényleg örülök, hogy megjött a Tietek is. Elvileg láttam is szombaton, de gyakorlatilag nem vettem észre. :-)
Hát már ne is haragudj, de szerintem jobban is jár az a kis 3,14csa ha nem is ismerkedik meg normális emberrel. Az elmúlt 7-ek tapasztalatai alapján szerencséjére elég kevés esélye van arra, hogy normális ember szóba álljon vele.:-)))
Látom kedveled a teltebb idomokat!:-)
Az a helyzet, hogy az ilyen nőket alapból utálom, és nem tudna annyi melle lenni, hogy érdekeljen.:-)
Hát igen ez a lényeg. A Zsanett be volt szarva, hogy a Laci levesbe dobja. Ezért nyomta a nagy jelenetet a Szabival, hogyaszongyahogy: Hagyjál már békén! Nekem barátom van odakünt. Számitó kis dög:-)
A Laci ezt az adut már eljátszotta, rögtön l.sm.rolta Zsanit. Visszafele már nem olyan hiteles keménykedni. A kis hülye legalább alázta volna egy-két napig a csajszit...
Ez csak kijött csók, azt Ő volt a Jani. Erről nem tudok beszélni....nem vagyok képes erről beszélni....