Még mindig semmi, csontszárazság...Víz van 9m-en, az men OK, aztán 18m-en, ez már elmegy, aztán 35m-en, de az 50m-es kutak az igaziak. Én 20m-nél megállnék, csak már ott lennék.
Nálunk Dél-Békésben a februári havazás óta kétszer esett eső, egyszer 10, tegnapelőtt 4 mm. Lassan elsivatagosodunk...És csak a jövő héten lesz fúrt kutam...A hőmérséklet az egyik legmagasabb volt az országban, árnyékban 33 fok.
Jövőre próbálkozom a gyapottal :)
Itt csak neki-nekikezdett, annyi sem esett, hogy mindenhol vizes legyen a beton. Volt szivárvány. Mentek a nagy fellegek délnek, kicsit fújtam is, remélem hozzánk is elért pár.
Rendes Tőle,annyira nem is izgatna a Balaton,ha mifelénk esne le víz.Jó,küldenék felétek is.A gyepen már akkora repedések vannak,pedig időnként locsolunk.Es seső ess.Lassan építhetsz homokvárat a lányoknak,ha sivatag leszünk.
A miénk még most kapcsolt rükvercből előrefele mászásba.Próbálgatja a felülést,de félúton elakad.Olyan jól ellesegetem miből lesz a cserebogár.Karattyol rengeteget.Már sikerült vendégségben lehúznia egy készlettányért,mikor másra figyeltem.
Esőre semmi kilátás?
Hehe..., hálistennek már elolvadt.
A lányka jólvan , most kezd álldogálni
a járókában .
Ugy recseg-ropog a lába , hogy az orvosa beutalta
az ortopédiára .
Be is vittük , a doki azt mondta , hogy nagyon érdekes , de
nincs semmi baja.
És felétek miujság?
Üdv,Onobody!Mi újság az igluval?;)
És a pici lánykád hogy van?Eső kéne,de nagyon!Mi lesz itt nyáron?!Nálunk nem érte fagy a gyümölcsöket,de még sok minden más érheti,ezt lekopogom,kopp-kopp.
Sziasztok!
Na , nincs már hó !
Ma leégett a hátam , délután telepitettem
a csöpögtető-öntözömet Mártélyon .
Az öszibarack elfagyott , de a többi gyümölcs
ugy néz ki rendben van .
És ti hogy vagytok ?
Hogy milyen jó nevet talált magának Taramiram...,
tök jó!
Áldom az eszem,hogy visszacipeltem a leándereket.Nálunk is volt reggelre hó,azt hittem álmodok.Az úton nem,csak a füvön látszott.Délután is esett.És fúúújt a szél.
Nálunk is volt hó reggelre - nem egybefüggő takaró, csak úgy megszórta a kertet. Ez később eltűnt, de többször is havazott, néha egész viharosan. Cudar idő!
Szokjad csak, nekem is furcsa.
Kezd hideg lenni, és még rosszabbal ijesztgetnek. Mínuszok, meg hó. Nem baj, megpucoltatom a zurammal az ablakokat, arra esőnek kell jönni.
A topic tulaja nincs netközelben, nincs szolgáltatója, de majd lesz és jön.
Csütörtökön voltam Békéscsabán. Az út mellett, az árkokban néhol még hócsíkokat láttunk, miközben kiskabátos jó idő volt.
Aztán gereblyézni, fát vágni már elég volt a póló is.
Érdekes, Tozatu is írta már, hogy arrafelé kb. 2 héttel vannak lemaradva a növények, pedig délebbre is vagyunk. Itt Pesten már virágzanak a nárciszok, az aranyvesszők vagy mik, ott még nyoma sincs a virágnak.
Ne legyünk hálátlanok! Untuk a telet, most végre itt a szép idő, emlékezzünk meg erről is. Milyen jó volt hétvégén, hogy ki-be lehetett szaladgálni átöltözés nélkül. Viszont még nincsenek legyek, meg szúnyogok. Darázs már akad, de azok rendre belfulladnak az esővízbe (pontosabban hóolvadékba). Egy kis eső meg lassan elkélne...
Ma reggel riogattak vele, be is tettem az esernyőt a szatyromba - nem is fog esni. (-:)
Nem tudok ásni,itt-ott fagyos,legtöbb helyen sáros.Rámenni sem lehet a lepkesúlyommal,mert összetömörödik a föld.A kutya teljesen kijárta az útvonalát megint,ott fű sem terem.Jól esik csak nézelődni,mindig jön elő valami.