Köszi!
Na erre nem is gondoltam volna. Elég logikátlan dolog, esetleg akkor lenne értelme, ha évről évre ugyanaz a két csapat jutna be a WS-be.
Szerintem idén az AL visszavág, ha nem a Yankees, akkor a Boston, vagy a Seattle.
P- Mike Bacsik (New York Mets)
P- Jeff Urban (SF Giants)
P- Dave Veres (St. Louis Cardinals)
P- Andy Benes (St. Louis Cardinals)
P- Todd Erdos (Boston Red Sox)
Osszegyujthetnenk a magyar hangzasu MLB jatekos neveket. Hamar a gorog csapat az atheni olimpian honositasba kezd, talan nekunk is lehetnenek jo eselyeink.
C - Paul Bako (Milwaukee Brewers)
P - Charles Nagy (Cleveland Indians)
P - Steve Karsay (NY Yankees)
1B - Randall Simon (Detroit Tigers)
Masik szenzacio meg tegnaprol, hogy Lilly 1-hittert utott, megis kikapott! (1-0ra Seattletol, ahol Freddy Garcia 4 hittert dobott 8 inning alatt. - Az se volt semmi.)
ha 1x-2x van időd, belökhetnéd a progit aznapra vagy előre ide
sehol nem találok Fox műsort ahol fel lenne tüntetve baseball
illetve az MLB.com-on régebben néztem meccsközvetítésekről oldalt, de ott csak amcsi adók adtak meccseket.
Mivel én UPC Direktes vagyok ezért nekem egy beltérit adtak . Ezen a beltérin 1-2 napra előre meglehet nézni hogy mi/hányórakkor lesz az adott csatornán !
OFF !!
AL. !!
Ma este Nascar Busch Series O'REILLY 300 Texas Motor Speedway , Ft. Worth , Texas ( ÉLŐ )
Te hol nézed a Fox műsorát? A foxsportseu.com -on, még mindig a februári van fenn. :-(((
Cardinals bekezdett rendesen. 1 győzelem után két zakó a Rockiestól. Szarügy. Úgy látszik Pujol-ék még nem pörögtek fel, vagy elkábitotta őket az előszezon :-)
a 7.ben dőlt el a meccs.
2x is dobót cserélt CHW
nem derült ki számomra, hogy taktika volt (ha az lett volna se jött be), vagy csak szimplán sz@rok voltak?