1988 (89?) Meg a Eurosporton kezdtem el. (Nem Screensporton!) Akkor indult a Sky One, csakhogy nekunk Kozep-Europaban du 4-5 korul atkapcsoltak a szinten akkor indult Eurosportra. (Pont mikor az erdekes vetelkedok, sorozatok kezdodtek volna. Pl Price is right...) Na, szoval megjottem az uszas edzesbol, TV bekapcs, mi ez? Baseball. Egy kicsit bosszantott, hogy nem ertettem a szabalyait, ugyhogy elkezdtem alaposan figyelni. A leg alapjat sikerult is megertenem (10 evesen), aztan nemsokkal kesobb unokatesomeknal mikor jatekokat toltogettunk C64-en volt egy baseball nevu jatek. (A Gamestar keszitette.) Egybol felcsillant a szemem, ebbol a jatekbol mar minden lenyeges szabalyt megtanultam, persze olyanokat nem, amik ilyen jatekban nem tortentek (balk, tag-elni kell extrabasenel, infield fly...). Aztan jott az, hogy kedvenc csapatot valasszak magamnak. Akkor eppen a Toronto BJ's jatszott, amit en helybol osszekevertem Torinoval (tehat 10 evesen), es tok csodalkoztam: mi az, hat itt olasz csapatok is jatszanak? Mivel eppen akkor nyertek, oket valasztottam kedvenc csapatnak. (Es csak par evet kellett varni a WS gyozelmukre...) A Screensport indulasakor viszont lekerult a baseball a Eurosportrol, igy 95-ig nem is lattam meccsett. Aztan az NBC-n egy csomo Seattle meccset adtak, igy oket ismerhettuk meg igazan es igazibol akkor valtak ok a kedvenceimme, mikor kb 13 meccsel le voltak maradva augusztus vegen. Vegul szenzacios hajraban nyertek meg az AL Westet. Meg mindig megvannak az utolso hetekrol a TWIB musorok felvetelei...
Hat igy valahogy. Most meg Fox nelkul bamulhatom a monitort... Az a k....a MLB meg a radiot is fizetosse tette!
Csak egy körkérdésem lenne!
Ki mikortól néz baseballt, és mi volt a legnagyobb élménye?
Számomra talán a 91-es WS Minnesota Twins-Atlanta Braves 3.-ik meccs. 12. Inning és egy szenzációs akció végén nyert a Braves. Ez kb hajnali 6-kor volt nálunk, jómagam pedig 16 voltam.
S még ugyanebben a sorozatban a 7.-ik meccs 10 Inning-ben dölt el. S a Twins CF-je a falra mászva mentette meg a csapatát a vereségtől.
Szóval én innen származtattom a baseball rajongásomat.
Nagy öröm, hogy a Fox-on adnak végre meccseket.
Sziasztok
Fighting
Köszi!
Na erre nem is gondoltam volna. Elég logikátlan dolog, esetleg akkor lenne értelme, ha évről évre ugyanaz a két csapat jutna be a WS-be.
Szerintem idén az AL visszavág, ha nem a Yankees, akkor a Boston, vagy a Seattle.
P- Mike Bacsik (New York Mets)
P- Jeff Urban (SF Giants)
P- Dave Veres (St. Louis Cardinals)
P- Andy Benes (St. Louis Cardinals)
P- Todd Erdos (Boston Red Sox)
Osszegyujthetnenk a magyar hangzasu MLB jatekos neveket. Hamar a gorog csapat az atheni olimpian honositasba kezd, talan nekunk is lehetnenek jo eselyeink.
C - Paul Bako (Milwaukee Brewers)
P - Charles Nagy (Cleveland Indians)
P - Steve Karsay (NY Yankees)
1B - Randall Simon (Detroit Tigers)
Masik szenzacio meg tegnaprol, hogy Lilly 1-hittert utott, megis kikapott! (1-0ra Seattletol, ahol Freddy Garcia 4 hittert dobott 8 inning alatt. - Az se volt semmi.)
ha 1x-2x van időd, belökhetnéd a progit aznapra vagy előre ide
sehol nem találok Fox műsort ahol fel lenne tüntetve baseball
illetve az MLB.com-on régebben néztem meccsközvetítésekről oldalt, de ott csak amcsi adók adtak meccseket.
Mivel én UPC Direktes vagyok ezért nekem egy beltérit adtak . Ezen a beltérin 1-2 napra előre meglehet nézni hogy mi/hányórakkor lesz az adott csatornán !
OFF !!
AL. !!
Ma este Nascar Busch Series O'REILLY 300 Texas Motor Speedway , Ft. Worth , Texas ( ÉLŐ )
Te hol nézed a Fox műsorát? A foxsportseu.com -on, még mindig a februári van fenn. :-(((
Cardinals bekezdett rendesen. 1 győzelem után két zakó a Rockiestól. Szarügy. Úgy látszik Pujol-ék még nem pörögtek fel, vagy elkábitotta őket az előszezon :-)
a 7.ben dőlt el a meccs.
2x is dobót cserélt CHW
nem derült ki számomra, hogy taktika volt (ha az lett volna se jött be), vagy csak szimplán sz@rok voltak?