Jajj, de legalább gyógyul ebből a gyors lefolyású betegsegéből Mester!! Nem kellett volna a sziklavájatban meditálni ebben a farkasjuhászkutya méretű hidegben! Az emberiség nálunk már elkezdett megbetegedni, pölö a munkahelyi kollektíva szép számban, meg a kisgém is. A macskahölgyeimnek meg a gyomrukkal van promléma: lehányták a széket.
Súlyos megfázáson vagyok túl. A hétvégét gyakorlatilag ágyban fekve illetve citromos tea és szakorvos által javasolt gyuladáslegyőző orvosság. Ma még szabadnapon mert kóvályogtam mint a szárnyon lövöldözött veréb. Szerencsére gyors lefolyású betegsegét szereztem össze. Az elsők között ráadásul. Az emberiség ezután lesz beteg nagytételben. Javasolom a mértéktartó odafigyelést mert ez nem hókusz-pókusz nátha hanem nem. Vírusos, gyulladásos stb. Csodálkozom, hogy a tv hiradó nem tud rólla. Citromka viszont egészséges mint a meggy. Mehetne áplónőnek is, olyan gondosan dorombolt. Mostmár egész jól vagyok, de a gyógyszereket szerdáig szedem,mert csak így lehet tökélletesen kigyógyulni.
Nem is csodálom, hogy nem volt kedve naplkót írni Bélának. A súlyos megfázás kikezdi az embernek még a hangulatát. Örülök, hogy mostmár a gyógyulás ösvényére lépett. A gyuladáslegyőző meg mindsen bizonnyal antibiotikumi gyógyszer. Ami nem tréfadolog, mert végig kell szedni, akkor is ha már jól van az ember.
Súlyos megfázáson vagyok túl. A hétvégét gyakorlatilag ágyban fekve illetve citromos tea és szakorvos által javasolt gyuladáslegyőző orvosság. Ma még szabadnapon mert kóvályogtam mint a szárnyon lövöldözött veréb. Szerencsére gyors lefolyású betegsegét szereztem össze. Az elsők között ráadásul. Az emberiség ezután lesz beteg nagytételben. Javasolom a mértéktartó odafigyelést mert ez nem hókusz-pókusz nátha hanem nem. Vírusos, gyulladásos stb. Csodálkozom, hogy a tv hiradó nem tud rólla. Citromka viszont egészséges mint a meggy. Mehetne áplónőnek is, olyan gondosan dorombolt. Mostmár egész jól vagyok, de a gyógyszereket szerdáig szedem,mert csak így lehet tökélletesen kigyógyulni.
Minállunk gáztakarékossági vasárnap volt, mely szabadban bográcsolt csülkös bableves formájában testesült meg, és a vendégfek megfázás elleni forró punccsal melegedtek a tűz körül. A szobában elköltött sztrapacskához már elegendő volt a cserépkályhahő, és a forraltbor. Tudom melegen ajánlani kedves Gé-knak!
A Gt vasárnap dolgozással meg a nyugalom továbbfejlesztésének a rovására? Rickor.
Magam sieltem a kicsi hegyen, pedig nem történt havazás. De a sipályás dolgozók készítenek vagyis lőnek havat a földre ágyúval. Szerencsére nem rongáltam meg magam, nem úgy mint a kisfőnök. Van saccperkábé képességem hozzá pedig. A rongáláshoz igen, nem a sieléshez.
Még nincs napl, most tekintettem meg. Sajnos, jókedvem minőségét erősen befolyásolja a kongrétum, hogy a szituáció hideg és sötét, aktívan munkát kell végeznem, ami még mindig potimálisabb, mint holnap újra kezdeni a munkatevékenységet a munkahelyen.
Köszöntöm a leendő gömbtársat. Megnéztem a saját wéwéwéjét és nagyon frappáns. Hogy ki a Mester ? Szerintem nem ez a legfontosabb. Ha szeretnéd, úgyis megismered őt, ha olvasod a naplóját és a szaktopikot ami ez.
Szép napot. Farkasjuhászkutya ordító hideg van. Ez sokkal rickorabb a farkasnál. Remélem, a Gömbtársak fedett helyen végzik ma a meditációt, és a Mester is elmélkedve naplózol a nyugalma megőrzése érdekében.