Visszanéztem vagy 30 oldalt , de már nincs türelmem az elsőt megkeresni .
Annyit azért hozzátennék , hogy a családon belüli erőszakot nem lehet megelőzni . Nem állhat minden pofonra lendülő kéz mellé , szitokra nyíló száj elé egy rendőr . Max csökkenteni lehet szerintem . Hosszú-hosszú munkával , amibe hivataloséknak is be kéne' szállni valami alaposan megfontolt propagandával/tanítással .
Már valahol korábban leírtam itt , hogy szerintem az óvodában kellene kezdeni .... és tévében/rádióban/akár reklámokban is az "átnevelést" . Sok év alatt talán lenne eredmény .
A "nemek közötti erőviszonyok helyreállítása"-t nem értem . Egy családban általában ugyanannyi férfi van , mint nő , az erőt nagyjából nem a nő képviseli . Konkrétan hogyan gondolod ezt ?
Tudod .... amikor már az oviban gyepálják egymást a srácok (lányok azért nem sűrűn ütlegelik egymást) , egy kamasz megkéseli a pedagógót , akkor valami már az elején nagyon el van cseszve . Felnőttként ezek a gyerekek ütni fognak , a lányok meg verbálisan akarnak győzni .
Csakhogy püfi nem azt mondja, hogy egy konkrét eset mögött esetleg lehet az is. Hanem olyasmiket, hogy csecsemőgyilkosság nem is létezik, és ha mégis, az mind a férfiak bűne :-/
Püfi jobb, ha mélyen kussol. Ő szokta a csecsemőgyilkos anyákat mentegetni. Beszűkült tudatállapot, a szemét pasi felcsinálta és lelépett, a szemét pasi észre sem vette, hogy terhes és nem hívott hozzá orvost stb.
"Azért ha többen mondják ugyanazt, az nem gyanús, hogy lehet benne igazság?"
Jó kérdés. Például, neked is már többen mondtuk ugyanazt, hogy az IE vállalhatatlan, szexista és diszkriminatív. Nem volt gyanús, hogy lehet benne igazság?
Persze, hogy hiteltelenné teszi. Ezért is beszéltetjük őket annyit ;-)
De az ő céljuk nem a nők megmentése, hanem a férfiellenes intézkedések megindoklása. Ha valaki egy rossz célnak árt, az voltaképpen hasznosan cselekszik, nem?