WÁÁÁ edzés elején amikor majdnem lerántottam véletlenül egy Cornert akkor alámfordult a bokám..egész edzésen nem éreztem semmit de most kurvára fáj...kenem mint a szar Fastummal... pénteken majd meglátjuk hogy alakul...de összedrótozom magam nyugi:)):))elverjük a lovagokat...:)):))
Üdv mindenki! A bokám fáj és még mindíg duzzadt! Voltam ma a dokinál és kaptam 1 új krémet, de 1 semmi újat nem tudott mondani. Pihentetés borogatás. Szombaton megpróbálok felmenni Pestre! Go Soldiers
Egy alrovatot szerkesztek, elsősorban laikusoknak címezve az amerikai fociról. Próbálom a hazai helyzetet,csapatokat minél jobban bemutatni.
Ehhez kérném a segítségeteket, hogy ha van kedvetek, küldjetek nekem infókat,híreket,képeket, vagy bármit,amit szeretnétek hogy minél többen megtudjanak Rólatok!
Az hogy 09.00-ra érsz a buszpályára az nagyon nem jó mert az eddigi infók alapján a busz 08.30-kor elindul Pest irányába......Tehát nem jóm a 09.00-ás érkezés mert az már készőn van....Na erre varrjál gombot bajtárs:)))
Leszedtem a sportorvosi igazolást...holnap reggel megyek laborba...megkeresem a sportorvost...szombaton meg a szabályismeretit is leteszem remélhetőleg sikeresen és jajjj lesz a lovagoknak de nagyon:))
Most nézem, hogy vasárnaponként van edzés Rio de Rálóczifalván, bocsi!
Akkor 17-én..., ha minden jól megy... Most pár dolgot át kell szervezni, de aki ennyire zokni, az meg is érdemli! :)
Csonti, köszi a tippet, de szerintem a falban ez nem jó ötlet... A gugolós résznél ugyan gyönyörködhetnék a fű szépségében, de nem tudnék felnézni... Max a def. line tagjainak cipőit látnám...
AJ
Ps.: Csonti, átnyomtam a cuccot mailben... Kérlek ne tedd fel a fórumra! A golyóálló mellény kövérít...
Szombaton ha minden igaz és a volán is úgy akarja 9.00 -ra érek az autóbusz állomásra de ahogy a maggyar tömegközlekedést ismerem lehet hogy nem lesz pontos. Azért ha a sofőr sokat tötymörög illedelmesen megértettem vele hogy haladjon mert egy csapatnyi felbőszült amerikai focista vár és nem lesznek túl kedvesek ha kések:D
Újabb csapat mutatkozik be a magyarországi amerikai football életében. Az újonc Nyíregyháza Tigers kemény ellenfelet választott magának, a bajnoki döntős Debrecen Gladiators személyében. Mindenképpen izgalmasnak ígérkezik a találkozó, mert egy nemrégiben lejátszott scrimmage meccsen a Gladiátorok csak hat ponttal tudták megverni a Tigriseket. Már az is komoly meglepetésnek számítana, ha ezen a nagypályás, hivatalos, barátságos mérkőzésen két-három touchdown különbséget érne el a Nyíregyháza.