Egy facebook sztori vagy mi, amivel erősen sugallta, hogy a valódi beszélgetés Attilával és Petúrral kamerákon kívül zajlott. Ergo volt miről beszélni, amit élőben nem akart elmondani. BTW ha valóban vannak/voltak egyeztetések Remilivel, azt Attila pontosan tudja Laci szavai nélkül is, több okból is...
egyébként ha buktuk Remilit és buktuk Vujovicot (mert onnan is az a hír járja ,hogy nagyon nagy kivásárlási összeget adtak a Veszprémnek) akkor ki jöhetne szóba még ?Sok nagyon más szerintem nem..A végén tényleg Ancsin lesz .
az nembiztos ,hogy ha nevezve van vagy esetleg játszik is,hogy akkor marad is ott .Elvileg még játszat a csoport meccseken a Kielcében mert ha esetlegessen le igazolja egy másik csapat úgy is csak a csoport meccsek után tudná hadra fogni leghamarabb a bl-ben ha leigazolja .De szerintem ő nem lesz a mi játékosunk tegnap Laci arca mindent elmondott
Majd bejelentenek valaki. Ettől még ez a stílus nem megfelelő. De hát ő Grande (már akinek), így megteheti. Abból a pénzből, amit itt elégettek az elmúlt 5 évben, már háromszoros BL győztesnek kellene lenni. Csak hát, ha nincs tudás, és a vásárlás is hülye módon zajlik, akkor nincs mit várni.
Azért vitatkoznék egy kicsit én is: a Kelce sem tagadja, hogy anyagi problémái vannak és azt sem, hogy felmerült, hogy távozik tőlük játékos (Remili neve valóban nem hangzott el konkrétan).
Az is tény, hogy a Veszprémnek kellene egy jobbátlövő és az is, hogy a klub 550 millió Ft-os szponzori szerződést kötött a napokban, tehát nem kevés új forrása van.
Sajnos az is tény, hogy bármely más komoly csapat igazol egy játékost, bejelenti (a Kielce például annak idején Nahit két évvel az érkezése előtt már bejelentette), kizárólag a Veszprém az, akinek az igazolásait az északi és/vagy a balkáni média már sokszor fél évvel előbb tudja. Ez a magatartás - szerintem - nevetségessé teszi a klubot sok esetben. Ráadásul racionális oka sem lehet ennek a magatartásnak. Tudjuk, hogy van ilyenkor mindig egy megegyezés a két klub és a játékos között, csak az a furcsa, hogy mindig a Veszprém halogat. Vajon miért?
A tegnapi NL nyilatkozatból annyit hiányoltam, hogy a klub dolgozik-e valamilyen igazoláson, várható-e bejelentés a napokban. Ahogy az várható volt, az infantilis Petúrt egy pillanat alatt lesöpörte.
Pont ezért vagyunk egyre idegesebbek és egyre jobban félünk. Jelen állománnyal a bajnokság is gond lehet akár, BL-ről nem beszélve. Könyörgöm, legalább annyit mondjanak: dolgozunk a problémán. Tehát szerdán Laci lesz a jobb lövő?
Egyetértek azzal amit írsz, de az ilyen válaszhoz szükséges egy min. intelligencia. Ez viszont az itt dolgozó vezetőkből teljesen hiányzik. Ezért nincs is ok a meglepődésre a nyilatkozat kapcsán.
Csak az nem fér a fejembe,hogy tudtuk kell egy balkezes mindenképp és még mindig sehol senki!nyakunkon a bl..nem értem és el sem tudom képzelni mi lehet a cél!valakit már rég bekellett volna jelentenünk!
Amit írsz, azzal megerősíted a felvetésemet: "senki nem tudna mondani semmi biztosat"; "nem lehet a véletlen műve"; "legjobb tudomásom szerint"; "nincs mit mondani"; "cseppegtettek infokat".
Ezek a közlések mind közvetettek és a közvetítő közeg érdekét képviseli (és nem feltétlenül a primer forrásét).
Ez mondjuk érdekes .Mert előző bajnoki ami pénteken volt úgy volt hirdetve,hogy első meccs a Lomza nélkül.Ahoz képes még mindig ott virít a nevük mellett.Kielce csapatának már semmit nem lehet elhinni .Lehet kamuznak meg mindenkit átvernek de még mindig megvan az összes játékusuk és a klub is él még.Egyébkén én azon se lepődnék meg ha ez a klub csőd illetve játékos fizetés elmaradás is egy mese lenne habbal
Erre céloztam éjjel dühöngve. Lehetett volna Petur kérdésére így is válaszolni: "Elnézést a nézőktől, tárgyalásokban vagyunk, amint konkrétum lesz, azonnal bejelentjük, most kérlek benneteket beszéljünk a válogatottról." Szerdán ki lesz jobb oldalon?
Véleményem szerint a Kielce ócska módon szopóhintára ültetett mindenkit!mi meg ezt szépen be is kajáltuk!ha már a Lomza nem támogatja őket akkor vajon a face oldalukról miért nem veszik le a volt támogató nevét?eljátszák a nagyhalált azt röhögve ismét begyalogolnak a kölni döntőbe!Vardar szindróma!
a Kielce gondjairól tudunk - a végkifejletről nem, de az annyira kérdéses, hogy 3-4 emberen kívül senki nem tudna mondani semmi biztosat.
a balkáni újságírók jól értesültek szoktak lenni - az, hogy a lengyel cikk megszületett, nyilván nem lehet a véletlen műve.
a szegedi vonal is él, a Csányi-féle megkeresés is igaz legjobb tudomásom szerint, a megállapodás viszont távolinak tűnik.
nekünk kell Remili, ez mindenkinek egyértelmű, vele egy teljesen más tavasz (ideértve egy teljesen más Kölnt is ) lenne.
az hogy a klub nem adott ki közleményt, az is érthető valahol - nincs mit mondani. most az kinek lenne jó, ha elmondanák a jelenlegi helyzetet - ami 2 óra múlva teljesen más is lehet?
Vujovicról csepegtettek infókat - és most többet/biztosabbat tudunk róla?
Azért legyünk őszinték, ebben a Remili-ügyben a fórum jelentős része nyuszika lett egy fűnyírós történetben. Hivatalosan (!) sehol, senki, egy szóval nem mondta, hogy Remili Veszprémbe igazol. Az indirekt- és nem hivatalos információkból konstruált vágyak projektálódtak a valóságra. Nyilván frusztráló a tévedés felismerése, pedig ma sincs kevesebb esélye az ideigazolásának, mint amennyi a múlt héten volt.
Igazából semmi konkrétumot nem tudunk sem a Kielce jelenlegi helyzetéről, rövid- és középtávú jövőjéről (valószínűleg az ott dolgozók is keveset), sem a Veszprém igazolási szándékairól és lehetőségeiről. Szerintem egyik helyen sincs (egyelőre) mit mondani, csak a mediatizált világ elvárja a folyamatos kommunikációt; azonban az élet sokszor sokkal unalmasabb annál, mint amilyennek látni és láttatni szeretnénk, ezért születnek az érték- és gyakran információtartalom nélküli közlések - így mindenki megnyugszik: olyan mintha mégis történne valami.
Erre egy jó példa: Ha az elmúlt tíz év, meccset felvezető rövid nyilatkozatait összevetnénk, legalább 80%-os egyezőséget találnánk. Unalmas közhelyek (nagy szavak, mind jöhet); ez a műfaj ilyen, nem lehet nagyon mást mondani, de azért megkérdezik tőlük századszor is, mert kell (!) a tartalom.