Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
szeretném, ha módosulna a "Shape - egy új fiatal együttes" topic "Shape zenekar"-ra. A topicot nem én nyitottam, hanem egy álnick alá rejtőző féltékenykedő - gúnyos célból. Ennek ellenére (az első néhány hozzászólást kivéve) a topic idővel rendeltetés szerű használatot nyert.
A zenekaromról van szó, amely egyébként már nem olyan fiatal, még kevésbé új, tehát örülnék a topic cím módósításnak.
Üdv,
M.
a te CI nevű lovad megdöglött, ezért rögtön másét is megdöglesztenéd, ugye?
azt szeretném kérdezni a kultúramoderátortól, hogy mi az a 3 kedvenc színű dolog, amit magával vinne a kedvenc zeneszámával együtt egy lakatlan szigetre, és melyikre?
nanobali igazán nem értelek. az 1181-es hozzászólásban éppen a moderátornak tettem fel krédést. ez egy moderációs tupik tudniillik. azért mert szerinted minden topikban conzul incifátus magánéletével kellene foglalkozni, az még nem biztos hogy így is lenne helyes!!
"ez egy ingyenes fórum,"
Aki ilyet ír, két valamit hajlamos elfelejteni:
- a felhasználók nem fizetnek ugyan, de pusztán ittlétükkel, kattintásaikkal, reklámolvasásaikkal megdolgoznak a fórum használatáért.
- "támogatónk az ihm".
Mi lenne az elorebb? Nyilt-tekintetu munkatabor, vagy kisallatsimogato? De tenyleg, ha nem kozlod velunk, tovabb bolyongunk a sotetsegben. Ha nem ismerjuk az elvarasaitokat, nem is tudunk megfelelni nekik, dehat egy gyereket se lehet nagyon megbuntetni torvenyszegesert.
Mi a moderacio celja, diktatura, vagy a foldi paradicsom megteremtese?
"The road is long, with many a winding turn"
Javaslom, osszatok szorolapokat, hogy az Emberek megismerjek a celjaitokat!
Néhányaknak javasolnám figyelmesen elolvasni a MM-t, valamint azt, amit írtam. Természetesen az Értelmező Kéziszótár segítségével, hogy világos legyen: mit jelentenek a szavak pontosan.
Az Okoskodó topik példa volt arra, hogy mégis itt van, mert elfér. De akkor elfér az is, ami a nevezett topic törzsközönségének nem tetszik, mert ez egy fórum, ugye?
A 'ki kiért van' régi kérdés. Egy valamit hajlamosak elfelejteni azok, akik a moderálást kérik számon: ez egy ingyenes fórum, ide írni nem jog, hanem lehetőség. Mellesleg ez is lerágott gumicsont, így ezt sem óhajtom tovább rágni. (Ha bármelyik másik moderátor nem ért egyet fentiekkel - lentiekkel, akkor jelezni fogja.)
Esetleg ha nem egymással, egymás személyével foglalkoznának néhányan, akkor előrébb tarthatnánk, gondolom én.
gondolkozzatok már el azon ki miért van itt mi a feladata, ki kit szolgál ki a fórumon, mi a szerepe egy ilyen topiknak (okoskodó) a fórumon, kit (nem) zavart évekig miért él még, kik és mennyien tartják életben, hogy miért azt nem kell megérteni...
a kultúra egyesek szerint intelligens seggnyalás. tehát a moderatúra is ezzel ért egyet. tessék basszatok ki sok ezer hozzászólásos topikokat és évek óta írogató nikkeket, persze abból majd tanul mindenki. új főnök jött nyáron? vagy mi van már eddig minden rendben ment...senkinek semmi baja nem volt. még kultúra moderálás se volt és nem is hiányzott.
nem vitatkozom csak leírom a véleményem, mert ez egy FÓRUM, ha jól tudom. köszi.
"Nyugodtan könyveld el a moderátori önkény újabb megnyilvánulásának". Megtörtént, de tényleg a moderációTOk azért önkényes, mert véletlenszerű. Poéns, ártalmatlan hozzászólások kerülnek ki, míg egy csomó igazán sértő pedig bennmarad.
A cím szellemében csak egy kérdésem lenne. Miért tiltottátok ki innen Consul Incitatust, mikor a 1174. óta nem is írt ide, és addig is csak azt írta, amit te (okot tehát nem szolgáltathatott) ?
Többször nekifutottunk ennek a témának, így most röviden: ez itt a Megkérdeztük a kultúramoderátort topic. Célja a címéből egyértelműen eredeztethető. A továbbiakban az összes olyan hozzászólást, amelyet ITT off-topicnak minősítünk, kitöröljük (az elkövetővel együtt). Off-topic: minden egymás személyével foglalkozó hozzászólás, a 'ha engem igen, akkor őt miért nem?' típusú felvetés, magyarul: ami nem moderálásra felhívó kérés. Az ilyen ilyen tárgyú kérések teljesítését a moderátorok eldöntik és döntésüknek megfelelően cselekszenek. Magyarázattal nem tartoznak. Eddig többször próbáltunk kérdéseket megvitatni, zömmel sikertelenül, mert a cél soha nem a konszenzus, hanem a rombolás volt bizonyos nickek részéről. Halkan megjegyzem, hogy pl. az Okoskodó topiknak tkp semmi helye a Kultúrában (és teljesen felesleges visszakérdezni, hogy ez fenyegetés-e; ez tény). Ezért ettől kezdve nem fogjuk megvitatni a kérdéseket, hanem a szubjektív moderálási elvek alapján döntünk. Akinek nem tetszik, nem ír ide. A továbbiakban minden nemű vita teljesen felesleges.
ha valami szegény ovis kisgyerek a topik sorszámozása alapján próbál a számok világával és a növekvő számsorrenddel megismerkedni, akkor nagy meglepetések érik majd első általánosban
egyébként imhó vagyok, hogy consul incestus nélkül sivár lenne a fórum
innen valami csoda folytán eltüntek a moderációt érintő hozzászólásaim. azért gondolom hogy nem a moderátori önkény áldozatává váltam, mert consul incifátus, a híres mikrobali alánt még mindig offtopik hozzászólásokkal szórakoztatja a népeket.
A szórakozásra nem ez a topik való, és nem is a Moderáció alfórum, hanem sok száz másik topik. Ez a technikai jellegű kérések és kérdések közvetítésének a helye. Szólj, ha még mindig nem világos.
"...nem tudod értékelni a jól felépitett válaszokat és improvizálásokat amiket ide beirogattak az álmodik..."
A humort a színházban, könyvekben vagy egy baráti beszélgetésben értékelem, egy ügyfélszolgálati irodában (pl.) nem.
hát ugyan csak egy ember, de pl itt vagyok én, aki nem saras, nem adta ki magát moderátornak, csak éppen kurva jól szórakozott. ugyanis az indexre alapvetően ezért járnak az emberek. nem azért hogy feljelentgessenek, hanem hogy szórakozzanak. ez a kis közjáték az álmodikkal pedig bizony szórakoztató volt. érted. érted? dehogy érted. sajnos te humorérzék és megfelelő értelmi képességek hiján nem tudod értékelni a jól felépitett válaszokat és improvizálásokat amiket ide beirogattak az álmodik.
annál is inkább nem értem mit pattogsz, hogy ha jól sejtem személy szerint téged semmilyen kár nem ért ebből az egészből. ja, egyébként mást se. de javits ki, ha tévedek.
Nem, én végig tudtam, hogy ők nem modik. Éppen azzal vezettem erre rá a valódi modikat, hogy megkérdeztem tőlük, az itteniek modik-e.
Kár magyarázkodnod, bizonytalan voltál. A HUSZ modiban pedig azokat világítottad meg, akik saját bevallásuk szerint ritkán nézik a kultúrát, mint pölö Alectos. Azért vannak a HUSZ-ba rendszeresen írókon kívül is moderátorok.
Igen. Pl.: "Abba a topikba már csak lúzerek írnak, úgyhogy jobban jártál."
Idiamindada szerintem egy percig se hitte, hogy Supernova moderátor, mivel a Sickratman topikban olvashatott egy pár húzós dolgot tőle, ami nem éppen modira vall. Pont szar példát hoztál.