A Dynamo-n állítólag volt nagy égszakadás-földindulás(már ami az időjárást illeti) :))
Azért remélem szerdán nem lesz ilyenben részünk, bár kétségtelenül hatalmas feeling-je lenne egyes számoknak :)
Láttam Evil hogy ott figyelsz a Maiden Board-on. Én is párhuzamosan nyomulok :))
Az ülohelyes jegyek ugye nem egyenként helyre szólnak? (azaz érkezési sorrend határozza meg a helyet ott is, ugye?) Mit gondoltok, van esély besurranni a küzdotérre az ülohely felol?
Röviden: jó.
Hosszan: nagyon jó.
Mondjuk a három gitár kicsit háttérbe szoríthatná a basszusgitárt :-), de örüljünk, hogy legalább a pajtáról sikerült lebeszélni ezúttal a mestert.
Legjobb 3 nóta pillanatnyilag:
Ghost Of The Navigator
Brave New World
Fallen Angel
Dream Of Mirrors
Nomad
Tudom, ez öt, de nem bírtam háromnál megállni :-)
Nálatok?
Kösz Evil!
Már csak azért is érdekel az a korszak mert Bruce hangja azért egészen más volt akkor mint ma. Mondjuk ha a Maiden demós felvételeit hallom(pl.: Killers) már borsódzik a hátam :))
Hihetetlen erő volt a hangjában. Olvastam egy új interjút valahol hogy Bruce a No Prayer turné óta füldugót használ a színpadon mert így korrektül hallja a saját hangját.
Korábban azért utálta a koncerteket, mert nem volt rendes állandó technikus, a nagy zaj miatt pedig nem hallotta rendesen a saját hangját.
Igen, a Vice Versa nagyon jó szám!
Amúgy a Samsonnak köze nincs a Maidenhez, jófajta rock'n'rollt nyomnak, a korai AC/DC-re emlékeztet, persze közel sem olyan zseniális. Viszont érdemes beszerezni, hiszen 1, a gyűjtő mindent megvesz 2, nagyon kellemes kis hallgatnivaló. 3, van benne egy interjú Bruce-cal
1. Big Brother
2. Take it like a man
3. Nice Girl
4. Earth Mother
5. Vice Versa
6. Bright Lights
7. Walking Out On You
8. Hammerhead
9. Riding With Angels
10. Gravy Train
+ még megvan egy korábban említett kalózcédémről az "It's Not As Easy As It Seems" és az "I Wish Was The Saddle Of A Schoolgirl's Bike" demo felvétele.
Jó ezeket hallgatni :)
Remélhetőleg lesz kivetítő. Azért ez nem egy bárgyú turné, komoly helyeken játszanak.
Más. Nicko NEM duplázóval játszik a lemezen! Le mertem volna fogadni, főleg annak alapján, amit a Ghostban csinál. Hihetetlen dolgokat tud egy lábbal! Én mindig is Clive Burr párti maradok, de most megemelem a basebó sapkámat!
(A basebó sapkát egyébként ma hallottam egy engem útbaigazítani kívánó rendőrtől, aki nem értette, miért tört ki belőlem azonnal a röhögés. Súlyos műszerfal csapkodás ment még percekig! :-) )
Hát igen, kérdés hogyha az összes eddig eladott álló jegy a küzdőtérre szól, akkor mit fog látni az aki a keverő mögé kerül, mondjuk mert egy kicsivel később érkezik...
Nem lesz rossz, az már bizonyos. Talán a százkettedik sorból is lánni fogunk valamit??? Aligha hiszem... Jobb zenekarok ilyenkor óriási kivetítőkkel biztosítják, hogy a rajongók kapjanak is valamit a pénzükért...
A BNW dalok annyira erősek hogy tényleg nincs mitől félniük. A Nomad nagy kedvencem lett úgyhogy szívesen hallanám a Clansman helyett mondjuk. Engem valahogy a To Tame a Land-re emlékeztet, az alapriff egyszerűen zseniális, a középrész meg egyszerűen gyönyörű(bocs ezt már írtam egyszer :)
De ugyanígy lehetne OOTSP is, ennél slágeresebb(jó értelemben)/fogósabb dalt már régen írtak.
Hát, igen, ha egy Best of Maiden-t állítanék össze, azért
nem biztos,hogy ugyanezek a számok szerepelnének benne.
Lesz benne egy-két rész, ahol azért megpihenhet a közönség...
Gondolok itt a Blood Brothers+Sign of the Cross részre pl.
De végül is egy elég tisztességes műsor, ami Bruce hangjával, plusz a 3 gitárral
nem lesz ám rossz!
Nálam a Clansman bejött, és nagyon kíváncsi lennék rá Dickinsonnal!
Ha ezen a turnén csupa Blaze korszakos nótát játszanának, nekem akkor is fültől-fülig érne a szám. :-)
Nekem különösebb bajom nincs ezzel a programmal.
Merész dolog három újjal kezdeni, de igazából nekik nincs mitől félni.
Na igen, ahogy közben utánanéztem ugyanez volt a Dynamo-n is. Állítólag a nem-fesztivál koncerteken más számokat is elővesznek, sőt a színpadkép is változhat.
Valljuk meg őszíntén, az új számokat leszámítva ez a setlist eléggé unalmas egy fanatikus számára, nem igaz ?
Pl.: nekem a Clansman sosem jött be igazán.
a Sign kimondottan jó lehet Bruce előadásában, bár nem a kedvencem.
a Wrathchild a 3 gitáros felállásban meg igencsak furcsa választás...
Na mindegy, majd meglátjuk! :))
Szia, MHH idén kihagyta az egynapos Dynamot, de azért remélhetőleg lesz beszámoló külsőstől vagy kintről.
Viszont itt egy setlist a Metal 2000 turné első állomásáról (nem Dynamo, hanem Strasbourg):
1) The Wickerman
2) Ghost of the Navigator
3) Brave New World
4) Wratchild
5) Two minutes to Midnight
6) Blood Brothers
7) The Sign Of the Cross
8) The Mercenary
9) The Trooper
10) Dream Of Mirror
11) The Clansman
12) The Evil That Men Do
13) Fear Of The Dark
14) Iron Maiden
15) Number of The Beast
16) Hallowed be thy Name
17) Sanctuary
A többi szám nem ilyen jó, csupán 140 %-kal jobb... Az ilyesfajta melléktalálkozókhoz és csettekhez én elérhetetlen vagyok, kedves, mert egy szar gépről figyelem itt az eseményeket... Úgy egy hét és megváltozik a helyzet - ha mindenki imigyen akarja -, ám egyelőre nem tudok virgonckodni. Csak itt tudsz nekem izenni, vagy az emil címemen, ahol holnap délben tudok választ küldeni...