Csak mohó. Úgy nyel, hogy kihallik, mikor habzsolási időpont illetve szituáció van, annyira gyorsan akarja kultiválni... aztán meg pocsékolunk, ugye. Én kongrétan kínai csípős levest és Balaton szeletet fogok táplálkozni. Kellemes étvágykombinációt kívánok mindenkinek!
Frappáns szerencse, ha a személy gyors lefolyású betegsegét szerez össze. Mire nagytételben megbetexik az emberiség s a tv-híradó is tudomást szerez, addigra ő már egészséges, mint a meggy.
Jajj, de legalább gyógyul ebből a gyors lefolyású betegsegéből Mester!! Nem kellett volna a sziklavájatban meditálni ebben a farkasjuhászkutya méretű hidegben! Az emberiség nálunk már elkezdett megbetegedni, pölö a munkahelyi kollektíva szép számban, meg a kisgém is. A macskahölgyeimnek meg a gyomrukkal van promléma: lehányták a széket.
Súlyos megfázáson vagyok túl. A hétvégét gyakorlatilag ágyban fekve illetve citromos tea és szakorvos által javasolt gyuladáslegyőző orvosság. Ma még szabadnapon mert kóvályogtam mint a szárnyon lövöldözött veréb. Szerencsére gyors lefolyású betegsegét szereztem össze. Az elsők között ráadásul. Az emberiség ezután lesz beteg nagytételben. Javasolom a mértéktartó odafigyelést mert ez nem hókusz-pókusz nátha hanem nem. Vírusos, gyulladásos stb. Csodálkozom, hogy a tv hiradó nem tud rólla. Citromka viszont egészséges mint a meggy. Mehetne áplónőnek is, olyan gondosan dorombolt. Mostmár egész jól vagyok, de a gyógyszereket szerdáig szedem,mert csak így lehet tökélletesen kigyógyulni.
Nem is csodálom, hogy nem volt kedve naplkót írni Bélának. A súlyos megfázás kikezdi az embernek még a hangulatát. Örülök, hogy mostmár a gyógyulás ösvényére lépett. A gyuladáslegyőző meg mindsen bizonnyal antibiotikumi gyógyszer. Ami nem tréfadolog, mert végig kell szedni, akkor is ha már jól van az ember.
Súlyos megfázáson vagyok túl. A hétvégét gyakorlatilag ágyban fekve illetve citromos tea és szakorvos által javasolt gyuladáslegyőző orvosság. Ma még szabadnapon mert kóvályogtam mint a szárnyon lövöldözött veréb. Szerencsére gyors lefolyású betegsegét szereztem össze. Az elsők között ráadásul. Az emberiség ezután lesz beteg nagytételben. Javasolom a mértéktartó odafigyelést mert ez nem hókusz-pókusz nátha hanem nem. Vírusos, gyulladásos stb. Csodálkozom, hogy a tv hiradó nem tud rólla. Citromka viszont egészséges mint a meggy. Mehetne áplónőnek is, olyan gondosan dorombolt. Mostmár egész jól vagyok, de a gyógyszereket szerdáig szedem,mert csak így lehet tökélletesen kigyógyulni.
Minállunk gáztakarékossági vasárnap volt, mely szabadban bográcsolt csülkös bableves formájában testesült meg, és a vendégfek megfázás elleni forró punccsal melegedtek a tűz körül. A szobában elköltött sztrapacskához már elegendő volt a cserépkályhahő, és a forraltbor. Tudom melegen ajánlani kedves Gé-knak!
A Gt vasárnap dolgozással meg a nyugalom továbbfejlesztésének a rovására? Rickor.
Magam sieltem a kicsi hegyen, pedig nem történt havazás. De a sipályás dolgozók készítenek vagyis lőnek havat a földre ágyúval. Szerencsére nem rongáltam meg magam, nem úgy mint a kisfőnök. Van saccperkábé képességem hozzá pedig. A rongáláshoz igen, nem a sieléshez.
Még nincs napl, most tekintettem meg. Sajnos, jókedvem minőségét erősen befolyásolja a kongrétum, hogy a szituáció hideg és sötét, aktívan munkát kell végeznem, ami még mindig potimálisabb, mint holnap újra kezdeni a munkatevékenységet a munkahelyen.