Üdv. Valamikor a nyáron találtam egy egy f.gép nélküli fotós tádkát az érdi lakótelep szélén. A diák igen szépek, a negativok egy része a horgászbálon készült. A jogos tulajdonosa értesítsen engem vagy M. Nagy Pétert!
na végre ! újra fel lehet tölteni képeket az index-re !
nagy hirtelen ez a kettő akadt kezem ügyébe: csütörtök este elvittek a Szajnára hajókázni-vacsorázni, nagy élmény volt este végigsiklani a belvároson ! ja és az elmaradhatatlan majdnem záró francia sajt (utána még volt desszert)
Végre valaki kapásból Fahegyként emliti Fahegyet:-)
Gyúrón én is ottvoltam, de nekem kissé szegényes volt a program. Akkor is kizárólag azért mentem, hogy Ferit megnézzem.
CD-m valahol nekem is van, köszi.
Egyébként meg elég csak becsukni a szemem, máris látom ahogy műrepül.
Hahnweidébe szoktunk elmenni minden második évben, ott van egy oldtimer repülős találkozó minden második év, első szeptemberi hétvégéjén (most is volt), ott láttam még 2 csodát:
2 db swift műrepült kötelékben, majd 2 db Lo-100-as...
Amikor a legelső ilyen találkozóra elmentünk anno, akkor sirtam először a látványtól.
Pedig nem akartam.Egyszerűen néztem a két lo-100-ast és elkezdtek csurogni a könnyeim.
Egyébként asszem az atv-n van egy aeromagazin cimű műsor, jövö hónapban ott lesz egy kis "izelitő" a mi kis napunkról.
Gratulálok a repnapotokhoz! Sajna későn hallottam róla, ezért nem tudtam kimenni Fahegyre :(
ON
Május 1-én a gyúrói repnapon felvettem videóra Tóth Feri repülését. Kb. 80 MB terjedelmű, és sajna elég sok a nézői "háttérzaj". Ennek ellenére elég élvezhető, a zene jól hallatszik, direkt egy hangfal közelébe telepedtem. Ha érdekel, szívesen felkarcolom Neked egy CD-re.
Emitten pedig Tóth Feri műrepülő bajnokunk,amint épp egy Swift nevű vitorlával figurázik. Bár százszor láttam már műrepülni zenére, de ismét potyogtak a könnyeim :-) Megdöbentően szép volt ismét.
Na, megvolt a repülőnapunk kinn a reptéren.Ime 1-2 kép, de asszem csak kettesével birom majd felrakni amiket szeretnék.
Első kép: a "startbuszunk". Ezt visszük ki a reptéren a starthelyre, ebben vannak az ejtőernyőink, papirjaink, stb...és bár sok nem látszik belőlem, de fehér gatyóban ott hajolgatok én is valamiért.
2. kép: A Cimbora tipusú repcsi, Révy Lacival a fedélzetén.
Jók a képek! Én is kint voltam 20-án, de elég bánatos helyen álltam, így nem sok képet csináltam. Nekem a "kis" gépek a kedvenceim, ennek megfelelően a HA-PAO (PO-2) tetszett leginkább. Ha lesz egy kis időm, felpakolom a képeket a honlapomra.
Valószínüleg kicsit gyorsabb voltál az átlagosnál. Én kivártam, mert - talán nikon írta - valahol kell lennie egy régi topicnak. Amúgy milyenek a gépek? Nekem a DC6-os a kedvencem... Aztán mehetünk szerintem is a másik topicra.