figyuka tudnátok nekem segíteni? keresném a Rákóczi tartalék bajnokságos meccseinek a leírását, statisztikákat, stb. nem tudjátok hol találok ilyenekre? ja különben: gratula a szép eredményért, megérdemeltétek.
Az eredmény igazán jó! A csapat végülis fegyelmezetten játszott, meg Tóth Balázs is hiányzott, úgyhogy kivételesen nem marasztalnám el őket a második félidő nagyon vérszegény támadójátékáért. A legjobbunk szerintem most Balajcza volt, három igazán szép védéssel. Hanacsek egyértelmű csalódás volt. Szerintem túlzás az Újpestet en bloc alattomosnak minősíteni, Tamási és Böjte mindenképpen nagy favágó volt, rajtuk kívül kellemetlen meglepetésre még Rajczi durváskodott a legtöbbet (amúgy nagyon nem ment neki a játék). A hátsó négyes mind kikapott, így ebből a fordulóból is jól jöttünk ki, remélem, tovább szilárdítjuk a helyünket a középmezőnyben!
Szép volt, HAJRÁ RÁKÓCZI! Én csak azt sajnálom, hogy Lóri nem volt egy kicsit önzetlenebb a végén, két érkező is volt! Ennek ellenére gratulálok a csapatnak, hogy 11,5 ember ellen (Hanacsek azért inkább velük volt) is döntetlenre hozta a -valljuk be - gyorsabb és jobb Újpest ellen a meccset! (Amúgy Kovácsot tényleg lerántották, én kb. 20 méterre ültem az esettől. De Lóri fojtogatásáért elmaradt a kiállítás, szerencsére a tizenegyest nem merte nem megadni Hanacsek.
Ez igen, nagyon-nagy gratula a csapatnak! Hanacsekröl nem mondok semmit, mindenki látta a meccset, és teljesen egyet is értek, azzal, amít írtál róla. Emellett lehetne arról is írni, hogy a liláknál mennyi durva (alattomos...) megmozdulás is volt... Teljesen reális a döntetlen. Balajcza nagyokat hárított, és maga a védelem is jól müködött. Maróti játéka is tetszett. Sajnos Lóri nem játszat következö meccsen, de remélem Jovánczai sérülése nem súlyos és legalább ö pályára léphet. Szép volt, fiúk!
Meg van az egy pont, szép volt fiúk! Az, hogy Hanacsek be merte fújni, hogy Vanczák a nyakánál rángatta Lórit nem menti fel az első félidei működése alól.
Szemét Hanacsek, miért kell ennyire nyomni az Újpestet? Jovánczai felrúgásáért nincs tizenegyes?? Kovács műeséséét miért kell befújni? Rajczi és Tamási alattomosan, lapot érően könyököltek, azt se akarta észre venni. És még csak 15 perc telt el.
Na majd meghallgatom, hogy sikerül-e helyettünk is ordítanod, mert videóra - természetesen - felveszem a meccset! Sajnos, csak késő este tudom majd visszanézni!
A NS beharangozója szerint Mező Tomi "megint" kezdő lesz Újpesten mint a Sopron ellen. Hegedűst még a kispadra se ültették. Kíváncsi vagyok ilyenkor megkérdezik-e egyáltalán az edzőt, vagy csak a hasukra ütnek és leírnak valamit. Ami biztos, hogy Tóth Bazsi nem játszhat három sárga miatt, helyette valószínűleg Maróti lesz kezdő.
A helyszínen sajnos én sem tudok ott lenni, de azért TV-n természetesen nézem a meccset.
Terveztem, de így, hogy vasárnapra került, nem tudok ott lenni. Sajnos más program miatt hiányozni fogok az április 9-i Üllői úti bajnokiról is, de a kupameccsen (6-án) ott leszek!
Nagypál tényleg nagyon hasznosan játszott. Ha még Andruskó is visszatér, az átlagosnál erősebb kezdőnk lesz. Maróti személyében pedig úgy látszik, van egy jó cserénk is, aki képes dobni a játékunkon.
A Sopron elleni meccsen klasszikus mesterhármast elérő kaposvári Oláh Lóránt nem csak a meccs legjobbja, de forduló embere is lett kiváló teljesítményével. A fiatal csatár triplájának értékét növeli, hogy mindezt sérülten érte el. - Hosszú hetek óta ülőidegzsábával küzdök - mondta Oláh a meccs lefújása után -, és így sikerült három gólt lőnöm, aminek nagyon örülök. Ez egy gerincsérvhez hasonló tünetekkel bíró betegség, de szerencsére meccs közben nem hátráltat a játékban, illetve, annyiban mégis, hogy ollózni például nem tudtam volna. Egyébként injekciós kezeléssel látnak el az orvosok, remélem, hamarosan elmúlik ez a nyavalya. Oláh három góljával a góllövőlista élére ugrott, és immár egyedül vezeti a legjobb csatárok lajstromát. Megjegyezzük, utoljára éppen 10 évvel ezelőtt volt példa rá, hogy az élvonalban újoncnak számító játékos szerezze meg a gólkirályi címet, az 1994-95-ös idényben Preisinger Sándornak sikerült mindez.
Szép esténk volt! Az eleje volt csak nehéz, utána nem volt gond.....Gratula Nagypálnak is Lórin kívűl aki sokat dolgozott, meg a Prukinak is! Jó ez a felállás!
Az első meccs ebben a bajnokságban, amit vesztett állásból sikerült megfordítanunk! Már nagyon kellett! Mint ahogy a három pont is! Az utolsó percekre azért legközelebb jobban oda kell figyelni!
Oláh Lórinak hatalmas gratuláció! Pedig mérges voltam rá, mert a Vasas elleni meccsen (amin ugye az eltiltását töltötte) egy farmerkabátban ázott sokáig ronggyá a lelátón, és neki jobban kellene vigyázni, hogy ne dőljön ágynak a bajnokság során!
Számunkra most viszonylag jó eredmények születtek a többi meccsen is. Ki kellene használni a dolgot, és elcsípni egy pontot Újpesten, aztán meg bedarálni a Pápát!