- Két duett is tervbe van véve Mylene és Moby között. Az egyik egy elektro-átirat, mely szerepelni fog Moby - várhatóan Karácsonykor a boltokba kerülő - Best Of-ján, és kislemez formátumban is megjelenik szeptemberben (állítólag, a klipet már le is forgatták), a másik pedig, egy romantikus ballada.
- Mylene (szinkron)hangja is szerepet kap Luc Besson új, Arthur et les Minimoys című filmjében. Az angol-nyelvű változatban Madonnáé lesz ugyanez a szerep.
- Madonna, a filmmel kapcsolatos közös munkájuk apropóján, egy duettre is felkérte Mylene-t.
Igaz az, hogy a L'Ame-Stram-Gram -ot nagyon "szaftos" anglra árírva? Mert én ezt olvastam, hogy ha lefordítjuk angolra, a szöveg szexualizálódik, és nagyon intim lesz a tartalma... ez igaz???
Most hallgatom az albumokat... az én véleményem szerint az AINSI-SOIT JE az eddigi legkiforrotabb albuma... A Cendres De Lune-n meg van az a Chloe - mekkora LOL szám :-DDD Az Innamoramento-n pedig a "L'amois naissant" nagyon teccik, meg a Mefie-Toi, mikor az elején Mylén bejön, majd kuncog egyet :-) Az Anamorphosée-n a Vertige... amúgy feltűnően rock-os album A L'autre-n az Agnus Dei nagyon ott van!!! :-) Csak ennyit akartam...
Hát...mondjuk ez is igaz, Giorgio barátom. Hol veszi át a trend a stafétabotot a "megszokott" zenétől? Nem tudni, de az emberek is változnak (Myléne is). A következő albumra leszek kíváncsi, ami lehet, hogy vízválasztó lehet egy "régi" és egy "új" myléne között. (Bár ez az Avant Que L'ombre...-ra is igaz lehet...)
Itt is van egy link, én még nem néztem meg a klipet, de állítólag nem egy túl nagy szám.
http://www.megaupload.com/fr/?d=UQ3EG1J9
A "Fuck Them All" klipje után kicsit kezdtem bizakodni, hogy Mylene talán visszafordul a régi, Laurent Boutonnat nevével fémjelzett képi világa felé, de egyre-másra csalódnom kellett. :-/
Najó, ITT a linkje. (RAPIDSHARE-s: kattints a FREE-re lent, majd, ha kell, várj, írd be a kódot, és töltsed le...ennyi!) Nem a legjobb minőség, amint lesz jobb, beszúrom azt is!