Higyelj Pofika mi lenne ha mondjuk te lennél az a kemény aki megfejeli azt az embert akivel bajod van?????Most éppen Milánt vagy akit éppen gondolsz....
Az hogy szorítasz a csapatnak az jó, köszi /csak arra figyelj hogy ha lilul, el kell engedni/
Köszönöm a kimerítő és pontos felvilágosítást (A Viasat History elmehet a búsba... =) ). TURUL Szasza!
Más: Nah, DonH, a mai edzés után eldönthetnéd, hogy homo-, v hetero vagy-é... =) Bár a hetero életérzés még nem legyintett meg téged... Már ha Gyurit is faszinak vesszük. =)
Szent-Györgyi Albert mondta Szegeden az országos testnevelési kongresszuson(1930).:
- "A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is a legerőteljesebb és legnemesebb nevelőeszköze. A sport fogalma azonban nem tévesztendő össze a puszta testi ügyességgel, a rekordhajhászással, nyereségvadászással és a legutóbbiakkal együtt járó primadonnáskodással. Az utóbbiaknak nem csak hogy a sporthoz semmi közük, de a sportnak egyenesen ellenségei. A sport elsősorban szellemi fogalom. Egy sportcsapat a társadalomnak kicsinyített képe, a mérkőzés az életért való nemes küzdelem szimbóluma. Itt a játék alatt tanítja meg a sport az embert rövid idő alatt a legfontosabb polgári erényekre: az összetartásra, az önfeláldozásra, az egyéni érdekek teljes alárendelésére, a kitartásra, a tettrekészségre, a gyors elhatározásra, az önálló megítélésre, az abszolút tisztességre és mindenekelőtt a fair play, a nemes küzdelem szabályaira.."
Mint a magyar szavak jelentős része. Ha fáj még a lábad az eddig általad használt krémet dobd el van jobb.Ha érdekel megmondom.MOst ez komoly volt. Amúgy meg :
KATONÁK SEGITSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI AKI ISMERI fait, VAGY MÁS NÉVEN DOKIT SZOLJON MÁR NEKI,HOGY A SZURKOLÓI BUSZ INDULÁSI IDŐPONTJA MEG VÁLTOZOTT EZÉRT HIVJA FEL A 06-70-33-78-379-et.KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGETEKET.
1) Kicsiny országunktól napnyugatra valóban a SAS amit a különböző címerekben/jelképekben használnak
Az amarikai
A német (de persze az amit most használnak nem a VH-s mert azt tiltott jelkép)
2) Ami a Magyar Honvédség címerében van az viszont egy TURUL madár
Na és ennyi körítés után a lényeg mivel tudomásom szerint a mi jelünk a magyarból lett megalkotva azért logikus hogy az egy TURUL madár nem pedig sas.....
soldiers ..katonák...és a katonáknak sas szokott lenni a jeleikben..mint pl a náciknak a Birodalmi Sas , hogy talán a legismertebbet említsem. Ugye jól gondolom?Nem voltam katona, de ez a sejtésem.
Előléptettek vizesfiúból kabalafigurává? Itt kérdezném meg, hogy a logonkon sas, turul, sólyom, vércse, veréb, vagy galamb látható? Szasza kérdezte, én meg nem tudtam. Gondoltam, Csonti, felvilágosítasz...
Én vajon mehetek a Játékos busszal szerinted?Lesz hely a kispadon? mivel hamarabb lesz a kezdés így necces ugyan de adok esélyt hogy elérem az utolsó vonatot Szolnokról Mezőtúrra
Már most reggelre jobb lett a helyzet..még ugyan tipegek de kenem ezerrel Fastummal meg egy új izületekre való krémmel menni fog ez szerintem..délután még kicsit pihentetem de este szerintem vagy holnap reggel rágyúrok kicsit . Menni fog ez:))