Az első kerekekben 2,3 bar a hátsó kerekekben 2,1 bar legyen.Valószínűleg sokkl több van benne most, olyan 2,6 körül kerekenként.Méretben vegyél ugyanolyan méretű téli gumit, mint ami rajta van, nem kell a keskenyebb( 175/65 R14 a mérete).
Max 1 hét????
Holnap este az utolsó időpont amit -ugyan nehezen, de azért- közveszélyokozás, rombolás, tombolás, törés, zúzás, idegösszeroppanás nélkül kibírok. :-)
Max 1 hét????
Holnap este az utolsó időpont amit -ugyan nehezen, de azért- közveszélyokozás, rombolás, tombolás, törés, zúzás, idegösszeroppanás nélkül kibírok. :-)
Szerintem törjél be a szalonba, és hozd el! :-)))) Úgyis ki van már fizetve, legfeljebb hagysz egy cetlit, hogy elvitted, megússzák a mosást! :-))))))))))
Szia! :-))))
Nem nézettem meg a keréknyomást :-(( és én nem tudom megnézni :-(( dehát csak beállították már a szalonban!? Vagy nem? Na mindegy, majd akkor elmegyek az egyik kúthoz megnézetni. De mennyinek kell lenni?
Téligumi: mostmár aktuális a dolog. Addig nem akartam megvenni, amíg nincs meg az autó, hogy nehogy véletlen rossz méretet vegyek, vagy valami. meg így majd rögtön fel is tudják szerelni.
Nem volt az Alizé modellben semmilyen rádió+hangszóró, úgy kellett bele venni. De bőven elég a 2, állati jól szól. Amúgy meg nem vagyok nagy igényű, általában a Danubiust hallgatom.
"Sokkal sportosabb, vagányabb a Clio."
Valahol olvastam már ezt. :-)
Most ne is beszéljünk róla. Úgy volt, hogy esetleg szerdán, de a héten tuti. Most már nagyon el vagyok kenődve, reméltem a mai napot. Egyre inkább úgy látszik végig kell forgolódnom (min.) még egy éjszakát. :-(
Igen, emlékszek. Fura, de mióta lefoglalóztuk a Cliot, egyre kevésbé tetszik a C3. Már egyre több rohangál a városban, főleg világoskék és ezüst, de mostmár kifejezetten zavar az a gömböc alakja. Sokkal sportosabb, vagányabb a Clio. Azt hiszem, nem is kell írnom, hogy most is csak azért jöttem ilyen későn netre, mert a kis kocsit nézegettem, meg mentem vele erre-arra. :-)) Olyan jó, hogy mindíg találok valami újat benne, mintha sok kis meglepi lenne benne elrejtve :-)). Kíváncsi leszek a fogyasztására, nagyon óvatosan vezetem, 2 ezres fordulat fölé még sose mentem. Hétvégen lesz egy hosszabb utunk rázós országúton, tesztelem a kicsikét!
Luki, mizújs a Megane-nal??? Mikor veszed át? Nem úgy volt, hogy ma, vagy holnap?
Keréknyomás rendben volt, van??? Sikerült megnézetni?Téligummancsal mi a helyzet???Hogyhogy 2 hangszóró???Asztem hogy alapból 4-et használ a legkissebb rendszer.Csak kérdezem persze.
Hát, ha elolvasod az alapszáblyunkat, annak 6. pontja a következőt mondja:
"6. A klub tiszteletbeli tagja lehet: mindenki, aki és elfogadja az 1-5. pontban foglaltakat és jelzi ez iránti igényét. "
Tehát csak említened kellett volna. De ezennel fel vagy véve! :)))
Gratulálok!
Mondtam én Neked, hogy a Clio a Király. Nem látszik rajta, de egyszerűen tökéletes autó. Minden úgy működik rajta ahogy jó. Nekünk volt egy első szériás 89-90-ben, nem emlékszem pontosan. Piros volt 1,4-es, szürke sportülésekkel, hát az nálam is szerelem volt, igaz még csak stikában vezethettem néha, miután nem volt jogsim. Ez autó, nem egy "guruló sminkkészlet", ahogy az általad inditott topicban írt az egyik kiszemelt autódról egy úriember. Emlékszel?