Június 22-e az időpont előreláthatólag, a helyszín még nem 100%-os, de a Velencei tó mellett valahol.
Figyeld a topicot mit reagálnak a többiek a Big Brotherre. Itt hatalmas demokrácia van kialakulóban!
NashC3 köszi akkor kívül is jó lesz, legfeljebb ha kiszítta a napocska majd lecseréljük. Kíváncsi vagyok a többiek véleményére!!!
Légyszíves magyarázd el ezt az OFF.....ON "kifejezést. Nem vagyok otthon ezekben. Egyet már ismerek a SZVSZ-t.
A regisztrációról nincs különösebb véleményem, szerintem ezért vagyunk itt a fórumon "ingyé".
Kell ennél több? Nem tudom.
A belső matrica elég drága, ugyhogy külső matrica lesz, de nem fogja koptatni a mosás csak a nap, de az is csak pár év alatt. A http-ét akkor még ráírom.
Szuper a matrica! Én még annyit tennék hozzá, hogy http:// Így talán többen elérnek minket.
Megoldható a belső elhelyezés. Akkor nem koptatná
a mosoda. Ha csinálsz máris vevő vagyok!
Kollégám tagja egy OFFfiatbravoON.hu oldalnak. Ők regisztráltak egy domain nevet, bérelnek 100 MB-ot. A regisztráció kb 10.000 Ft, az éves fenntartás 6500 Ft. Ezek ÁFÁ-s árak. A tárhely 15000 Ft/év. Már "csak" csinálni kéne valakinek. Biztos van egy ügyeskezű gyerek a közelben.
Vagy nem jó ötlet?
Nekem is nyikorog néha az ablak. Azonban valószinűleg ennek az az oka, hogy apró piszok kerül az ajtógumi, és az ablak közé. Szerintem ezzel nem lehet semmit sem csinálni. ( Tán rendszeresen mosni? )
Nash C3 Budapest Füredi út 22
HelgaPataki Budapest Soroksár INF 555 nem jó időpont
Bandikut Budapest XXII. INF 134 22
8.utas Budapest X,XX IPS nem jó időpont
Garry_ C3 Budapest XV IKS 22
H.Betty Kalocsa IGJ 841 22
JuanPablo Budapest VII ILD 973 22
ensign Nagykanizsa IPS 22
gt_guri Sződ ILV 561
VGV Budapest IIU 22
j2smith Budapest X IIL 643 22
C 3 Budapest XIII ICP 513 15
zsuzsuzsu Szfehérvár IJN 406 15
Skót Béka Budapest I IID
El Robotnyk Várpalota IIJ-783 22
ex.C3 Hol laksz? IHF 319 22
Van elhúzható napvédő róló, ezt elhúzva nincs meleg és mellette egy fokozattal ki lehet nyitni a tetőt, így nagyon kellemes.
Nyitásnál viszont nagyokat nyikorog, hasonlóan az első ablakokhoz. Nálatok is ilyen szörnyű hangot adnak az ablakok?
HelgaPataki Budapest Soroksár INF 555 nem jó időpont
gt_guri Sződ ILV 561
VGV Budapest IIU 22
zsuzsuzsu Szfehérvár IJN 404 15
Skót Béka Budapest I IID
OH Dulcinea, ne sírdogálj, lesz még alkalom!
Szia HelgaPataki! Köszi a levelet. Amikor jöttünk haza Jászapátiból gondoltam egyet és lefényképeztem a szélmalommal együtt a járgányt gondolván jól fog mutatni.
Köszi a bejelentkezést! Beírtalak! Íme!
Nagy valószínűséggel állíthatom, hogy juni 22 a dátum, mivel a többségnek megfelel.
HelgaPataki Budapest Soroksár INF 555
gt_guri Sződ ILV 561
VGV Budapest IIU
Skót Béka Budapest I IID
Köszi Vacek, megnyugtattál! Különben is hülyén nézne ki egy kifejlett házi sárkány harkálycsőrrel :)
JuanPablo(Montoya)! Gratulálok a monacoi győzelmedhez! Bár azt eddig is tudtuk, hogy a C3 jó kocsi..
A Pluriel szerintem is "nagyon érdekes kis masina" ,de az én gömbimet nem cserélném el vele.
A tetőablakot én is nagyon szerettem volna, de éppen nem lehetett rendelni. Nem nagyon meleg ilyen időben? A tetőtérben Velux ablakaink vannak és hiába van rajtuk hővisszaverő roló, igy is nagyon melekszenek.
Szombaton láttam egy napfénytetős Tiziano vörös-et. Nekem nem volt türelmem kivárni. Sajnos 6 hónapot kellett volna várni. :( Már bánom. Az enyém is Tiziano vörös. Amikor vettem, volt egy fekete, meg egy t.vörös az udvaron. Végül is az döntött, hogy a feketén sokkal jobban látszik a kosz. (Persze most már tudom, hogy ha azt akarom, hogy ezen se lásztódjon, mosni kellene. :) )
Jun 10 Pluriel bemutató. Ha minden igaz. Nekem nagyon teccik :)
Én is kiruccantam a hétvégén, úgyhogy csak most ülök net előtt. Nekem is a második időpont lenne jobb, a helyszín igazából mindegy. A Velencei-tó szerintem is jó ötlet, ha nincs valakinek túl messze. Tényleg vannak itt a fórumon pl Kelet Mo-ról??
JuanPablo! A kis Don Quijote de la Mancha nagyon bátran áll a szélmalom előtt. Ezekután a szépséges, fekete Dulcinea vigasztalhatatlanul sirdogál az udvarban,hogy nem találkozhat e bátor lovaggal a Velencei-tónál.
"Beálltam egy vörös (-bordó vagy nem is tudom igazából milyen volt:))"
Tiziano vörös könyörgöm...... Gyöngyházfényű ezért a megvilágítástól és a fény irányától más- más színűnek látszik. (az asszony mindjárt harakirit követ el mögöttem, ki nem állhatja ha lebordózzák a verdát... nálunk ő választotta a "bordó vagy nem is tudom igazából milyen" színűt)
HelgaPataki Budapest Soroksár INF 555
gt_guri Sződ ILV 561
VGV Budapest IIU
Skót Béka Budapest I IID
Nem volt közületek valaki ma este a Szentmihály úti MC' Donalds-nál ? Beálltam egy vörös (-bordó vagy nem is tudom igazából milyen volt:))színű mellé (talán IMS de nembiztos).
Nah ezt jól megfogalmaztam ,csak most KO vagyok meg késő is van :)