A lemezt Kirk nyomta fel, (gitár, basszus), a dobokat Sid Montz, aki aztán kiszállt.
A mostani felállás:
Kirk-gitár,ének
Sammy-gitár
Craig Nunenmacher-dob (lásd első 3 Crowbar)
A basszeros nevét elfelejtettem, a turnéra a Near Life Experience bőgőse jön velük, (itt játszott ezidáig Craig), de az Abuse nevű csapat (N.O. szintén) basszerosa szállt be Sexy T. után, csak nem tud turnéra jönni velük.
Arról fogalmam sincs, hogy ki marad a bőgős később.
Locus:
ha sexy t. nem jatszott az ujon, meg a sammyduet sem, meg a jimmy bower kilepett, akkor ki alkotta meg az ujat
kirk egyedul, vagy az uj tagokkal
egyaltalan kibol all most a Crowbar?
g
locus:
de ha sexy t. nem jatszott az ujon meg a sammy duet sem, meg a jimmy bower kilepett, akkor ki hozta ossze az ujat
kirk egyedul, vagy az uj csokakat is bevonta, egyaltalan kibol all most a Crowbar?
mas:
TENYLEG JON A DRIM SZIETOR???????
JUUUUUUUUULIIIIIIUUUUUUUUUSSSSSSSS!
G
Ráhibáztál, ami a horgászást illeti...
Egyébként meg család,leendő gyerek, business...ilyesmi okok.
Zeneileg egyébként semmit nem tett a Crowbarhoz,Kirk szerint annak idején is emiatt lépett ki a Down-ból.
Mondjuk nekem személy szerint elég volt a fazon is...
Ha minden igaz lesz majd interjú, majd ott kiderül talán több minden .
Az új lemezen nem is játszott, bár a borítón rajta van.
(Mondjuk Sammy Duet -a másik gityós sem pengetett
sokat az Equilibrium-on)
(aztán nehogy megint én legyek az aki elb..a a topicot)
Ez nem a fesztiválhoz kapcsolódik, de szerintem sok mindenkit érdekel... az ördög vigye el, hogy pont egész júliusban nem leszek Magyarországon....
Confirmed Dream Theater Tour Dates for Europe
Friday July 14 Rockwave Festival - Athens, Greece
Tuesday July 18 Ljubljana, Slovenia
(venue name unknown at this time)
Wednesday July 19 Petofl Open Air Theater - Budapest, Hungry
Sunday July 23 Doctor Music Fesival in northern Spain
(details to follow)
With Full Force festival :
Lipcse Juni 23-25 ( Esse szar Dynamo helyett :))
"TheBands"
Friday 23 June 2000
Mainstage 1400-2400hr.
Dirty Deeds * Viu Drakh * Reiter
Die Apokalyptischen * Entombed
Madball * Cannibal Corpse
Such A Surge
Iron Maiden
Hard Bowlstage 1400-2000hr
Unbouded * Brightside * Liberator
Voice of a Generation * Shelter
Bombshell Rocks * No Fun At All
59 Times The Pain
Knüppelnachtstage 0000-0500hr
Dark Funeral * Asphyx * Marduk
Krisiun * Gorgoroth
Saturday 24 June 2000
Mainstage 1400-2400hr.
Postmortem * The Almighty
Dismember * The Exploited
Sodom * Oomph! * Bolt Thrower
Agnostic Front
Lousy * U.S. Bombs * Farmer Boys
Gluecifier * Daily Terror
Ignite * The Business
Saturday Night Fever 0000-0400hr
Think About Mutation
Blind Passengers
Sunday 25 June 2000
Mainstage 1400-2400hr.
Manos * Angel Dust * Crazy Town
Knorkator * Subway To Sally
J.B.O. * Cro-Mags
Machine Head
Slayer
Crushing Caspars * Barcode
Hard Resistance * Miozän
Earth Crises * Spermbirds
Dropkick Murphys
The last Supper 2200-0200hr
Orphanage * Weissglut
Goddess Of Desire * Angelripper
Desperados feat Tom
Tényleg megtorténhetne, hogy eljon a Dream?
Na legyunk realisták, egy turné nem ugy mukodik, hogy LÉGYSZI, ugorjatok már át egy estére naaaa
De azért gyonyoru lenne (itt sohaj következik)
Crowbar ügyben:
A hír igaz.
Jimmy Bower már tavaly ősszel,az S.O.D-val közös turné előtt, Sexy T. meg valamivel később szállt ki.Jimmy Bower a Clearlight projectjére (Black Purple) akart koncentrálni (aztán újraindította az Eyehategod-ot)
A turnéra (európai) az Abuse nevű New Orleans-i csapat bőgőse jött vola velük, de nem kaphat útlevelet !!!Azért ez már valmi...
Így a Near Life Experince nevű csapat dobosa jön velük.
Mellesleg itt dobolt Craig Nunenmacher az első (és újból visszatért) dobos is.
A Jimmy Bower helyére érkezett Sid Montz ugyanis már szintén nem tagja a zenekarnak...De a lemezen ő játszott.(Az új lemez ÓRIÁSI)
Sajnálom én is , hogy Sexy T. elment.
Ő volt a Crowbar védjegy...
Bár azt mondják, kiállhatatlan magánakvaló fickó...
üdv
Nagy András : köszi,de sajnos már értesültem a rossz hírről,hogy elmarad a MOM
érdekelne,hogy kivel mész a NO MERCY-re,mivel, meg ilyesmi
mert ha van hely vagy Te is stoppolsz ,akkor talán,hát....ööö...szóval össze kellene beszélnünk
JÓ ??????!!!!!!!
Egyéb : nálam nem Milán Peti cikkével kezdődött az "istenítés" mert az albumot már az újság megjelenése előtt beszereztem....
supertzar : az IMMORTAL mindenképp hívjátok,jó!!
mellesleg jó lenne ,ha valaki tudna mondani egy helyet a neten,ahol némi infót gyüjthetnék a WITH FULL FORCE-ról
ja és kellene a Főnök email címe is
köszi
Ezt én is olvastam. Jimmy Bower az tuti repült, (állítólag megunta a dobolast a faszi), de remélem Todd maradt. Szekszi Té nélkül nem lenne igazi a Króbár, tényésvaló.
postmortem:11-edik? Nem értenek azok a jó zenéhez...:-))) Kíváncsi vagyok milyen lett.
Fafara, te hallottad már?
megin en, szofosasom van
rockhardot olvastam az iment(olvasni tanulok) es megjelent a Crowbar, Equilibrium cimmel, van vagy 51 perc, es a 11. lett a listan
a havi gyoztes meg a spiritul amotts
g
Postmortem: Egy cipőben járunk, én is egyetemista vagyok... Ha meglesz a videó, értesíts, please!!
Azt nem tudod, kié volt a gitár?
Amúgy a Crowbarral meg a többivel egyetértek!!!
Windsteinéknek úgyis jön az új lemezük.
Aaaaarrrgggh.:-)))) Háj-metál, de akkkor is imádom!!! :-))
vincent:
verzo szivvel, de vissza kell hogz utasitsalak, ugyanis az Emperor video csak 14 nap mulva kerul a kezembe, addig is visszafele szamolom a napokat
az egesznek egyszeru oka van am, az hogy az egyetemistakat nem fizetik meg elegge azert a sok hujesegert amit vegig kell hallgatniuk
de amint meglesz miert ne? csak el ne felejtsem
hogy pont ugy hivtak e a gitart aztat nem tudom, de azt igen hogy becsuletesen szolt, es alig tudtam megfogni a nyakat
kar hogy nem tudok rajta jatszani
ezert vagyok en a fonok, mer nem ertek semmihez(na jo nyavogni esetleg tudok)
+egy jo otlet, hivjatok meg jol a Crowbart, mega Trouble-t meg a Spiritual Beggars-t mer az utobbiaknak az albuma a honap lemeze lett a legujabb Rock Hardban
meg azer is mer jok
postmortem: Neuser bőgő volt? Kié? Egyébként megbeszélhetnénk egy Emperor másolást? Légyszi!
K.Tamás: Létezik héthúros bőgő, de én is csak egyszer láttam olyat, egy Milton Davis nevezetű jazz zenész Sadowsky -jét. Kiba...tt széles nyaka van, már a hathúrosnak is. Nekem volt egy Peavey hathúrosom, de eladtam, mert kicsi a kezem, és nem tudtam rajta igazán jól játszani.
Ezt a hivatalos Dream Theater honlapon találtam (www.dreamtheater.net):
Dream Theater to play at Athens Rockwave festival
Added on 03-12-2000
According to the Official Iron Maiden Website, Dream Theater will be playing at the Athens Rockwave festival (Greece) on Friday, July 14th, 2000. Besides Dream Theater and Iron Maiden, the festival will feature Septic Flesh and Cradle Of Filth
Ha az athéni fesztiválra már úgyis átjönnek, talán rá lehetne venni őket, hogy egy nappal később elugorjanak Budapestre. Please, legalább próbáljátok meg!
A Viva 2-n volt egyszer egy Emperor koncertfelvétel, amin Tyr basszusozott (a tavalyi Morbid Angel-turnéról), ott egy másik hangszeren játszott, de esküszöm héthúros basszusgitár volt! Nem hittem a szememnek. Egyébként nagyon tud az illető.