Ja sikerált leszedni! Egyet kivéve, valami olegola? De nem zavar semmiben. Futni úgy fuss, hogy 20-30 percnél ne legyen több, és a 125-150 között legyen. A sok futás már izomvesztéssel jár. Basszus ma felhúzásnál meghúztam a hátam, aszittem beszarok:) 2 percig nem tudtam kiegyenesedni, azóta már kicsit jobb, kenyőcs, masszázs, bioptron lámpa. Kicsit betojtam, hogy nehogy a gerincem legyen, de talán nem az. Hülye voltam, mert nem a súllyal volt a gond, hanem nem koncentráltam a helyes kivitelezésre. Egy pillanatra behomorítottam, és már vége is volt mindennek. Na de kutyaharapást szőrével, holnap megyek edzeni, semmi kihagyás:) Persze lehet, hogy álló gyakorlatokat nem fogok csinálni.
No problem. Vírust sikerült leszedned? A Tesco 1 kilós magvas múzlit szoktam venni, ez nem ilyen cukros vacak. Egyre jobban megy a futás, ma olyan 6 km-t futottam és meg se kottyant.
Tegnap bealudtam bocs! A tonhal az sima sós lében lévő hal. A műzli jó, ha a klasszikusról beszélünk amiben hőkezelt préselt magvak vannak! Ha viszont a műzlinek nevezett csokis, cukros, tejjel kutyulható "dolgokra gondolunk" azok csak arra jók, hogy jól felfújják az embert, és felhízlalják! Ezek után nem is lehet 2-3 órával enni, mert annyira cukrosak, hogy nagyon leterhelik az emésztést. De műzliből is a teljeskiőrlésű a jó, vagy sima zabpehely, az baromira egészséges. Az olajos magvak telítetlen illetve töbszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaznak, szóval a normál zsírt jó helyettesíteni velük, de ezeket is csak a nap első felében érdemes fogyasztani, különben nagy eséllyel alakulnak úszógumivá!:)
Napi 5-6 tonhalkonzerv, ez jó. :) Ez hogy van elkészítve, pácolt, zöldséggel, olajjal vagy natúr?
Barna rizst én is szeretem. Reggelire müzit szoktam tejjel, néha kakaóval vagy egy pohár gyümölcsjoghurttal bekeverve. Tömegnöveléskor kis földimogyorót is nyomatok majd. :)
Na látod programok által használt... tuti minden beszarik:) Na 30 vagyok, a cégem amerikából hoz autókat, alkatrészeket, qadokat, stb. Az edzéstervem heti 5-6 edzés az alábbi megosztás szerint, mell-láb-has, bicepsz-tricepsz, váll-hát. Minden gyakorlatban 4-8 között ismétlek, testrészenként 3-4 féle gyakorlat, összesen 10-13 sorozat. Ez most a tömegnövelő edzésem, persze szálkásításnál teljesen más. Ott 10-15 ismétlést csinálok minden sorozatban, és kevés pihenővel. 181 cm-hez most 102 kiló vagyok, de szeretnék kevés zsír mellett 110-ig tömegezni. Kaja: Napi 5-6-szor eszem 2-3 óránként. Első három étkezésben szorítkozom sok szénhidrátra, a délutáni-esti háromnál csökkentem azt. Zsírt nem igazán eszem, csak annyit amennyi a tejben, oliva olajjal roston sült csirkében van. Cukrot inkább gyümölcsből eszem, heti 1-2-szer becsúszik valami édesség amiben tréfli cukor van. Étkezésenként átlagban 40-50g fehérje, 80-120g szénhidrát. Táplálékkiegészítők: Kreatin, tejsavó protein, Humet-r, omega3 halolajból, multivitamin. Naponta egy turmixot iszom edzés után, az viszont dupla adag. Iszonyat mennyiségű tonhalat eszem, mivel konzerv és így bárhova el tudom vinni, kész kaja, és könnyen be tudom dobni. 112g-os konziban 26g fehérje van 0 szénh. és 0 zsír mellett! Ha nincs meg a kellő fehérjém egy kajánál, akkor simán mellé dobok egy tonhal konzit. Ez a legnagyobb befektetésem havonta, mivel álltalában napi 5-6-ot megeszem, azaz havi 150-180-at:) Ja, és rizsből csak barna rizs! Semmi kenyér, meg ilyesmi. Reggelire néha szoktam 3-4 túrós rétest nyomni fél liter tejjel, de ennyi a péksüti adagom. Emlékszem még kis koromban mondták, hogy sok halat kell enni a foszfor miatt, mert az jót tesz a szemnek. Na ha így lenne, akkor én már vadász pilóta lennék, és nem szemüveges:) Huhh nagyjából ennyi... egyéb?:)
És a dll kiterjesztés mit jelent? Bocs, hogy ennyit kérdezek, csak kihasználom az erő fölényemet:) Ha valami eszedbe jut amit én tudhatok, te is kérdezhetsz ám:)
Na még megy a scan, de már talált 3-at mind trojan. Az egyik az a programfiles/windowsmediaplayer/wmplayer.exe.tmp na például ha ezt kitörli, szerinted menni fog a media playerem???
na akkor ezt felírom, bár mindegy most már, ha újraindítom és jó akkor jó, ha meg nem akkor úgyis mindegy:) Egyébként ez a vírusírtó, hogy-hogy kapásból kitörli a fájlt? Másik pl avast kérdezte, hogy nem tudja javítani, törölje-e? Ez meg magától kitörli. Abban reménykedem, hogy valaki olyan írta a progit aki vágta mit törölhet kapásból és mit nem...
Ha maradna fertőzött fájl, amit nem tudsz leszedni:
1. Dobj be egy floppylemezt a meghajtóba. 2. Start menü/Programok/Kellékek/Parancssor 3. Itt írd be, hogy "format a: /s" , majd nyomj entert. 4. Újabb enterre csinál a floppyból egy rendszerlemezt. 5. Indítsd újra a gépet. Remélhetőleg be van állítva a BIOS-ban, hogy alapból floppyról induljon a PC, ha van benn egy. 6. Ha minden oké, akkor kerregés után kidob valami üzenetet, és villog a kurzor. 7. Ird be: "c:" enter "cd windowssystem32" enter "del hhk.dll" enter És letörölte az adott fájlt.
ja, hogy te pötyögöl:) Látod, én tudok gépírni, így gyorsba tudom nyomatni a témát:) Most még nyomattam egy teljes scant, azt bevárom aztán újra indítom. De nem lehet olyan, hogy nem fog menni a netem?
Na várj, most lehet, hogy megcumiztam:))) Eddig amit mondtam, hogy mit nem enged, az úgy volt, hogy kidobott egy figyelmeztetést kis ablakban egy ronda kis szörnnyel, hogy vírust talált, és mi legyen? Csak törölni engedte volna mást nem. Most viszont nyomattam egy scant csak a system32-re, és 9 cuccost talált. Befejezte a scant, és kiírta mind a 9-re hogy deleted:) Szóval már nincs miről beszélni, de lehet, hogy újra indítom a gépet és nem fog menni nem?
Ha nem engedi, akkor csökkentett módban scan? Öööö vagy mire gondoltál boot lemeznél? Én ehhez meglehetősen hülye vagyok ám:) Mármint én úgy hívom felhasználói szint:)
4 fájl asszem. Szóval azt mondod kivágás áthelyezés? Nézzem meg működik-e nélküle minden, aztán ha igen akkor kuka? Szerintem nem fogja engedni kivágni áthelyezni őket...
Hány fájl fertőzött? Ha csak néhány, akkor én átmozgatnám őket valahova máshova, és ha nem fagy, akkor minden ok, akár törölheted is őket. System könyvtárban is van egy halom hulladék.
Majd ezt a tengerihalas dolgot meglesem, amikor még mi analizáltunk, nem igazán volt "felfedezve" a kreatin mámorító hatása:) AVG-t futtatom, megtalálja a vírust, de se gyógyítani, se karanténolni nem tudok, ha meg kitörlöm a fájlt lehet nem fog menni a net nem? windows/system32/hhk.dll állítólag ezeket a fájlokat nem illik kitörölni!? Na gyorsan mondjál valamit:)
Utánanéztem a 100g csirkemell fehérjetartalmának, írnak 20g-tól 34g-ig mindent. :) Végülis mindegy, jó minőségű kaja, kész.
17 évesen 185 kiló fekve, na az nem kis teljesítmény... Le a kalappal.
Ellentmondás a testépítésben van bőven. Ez fokozottan olyan téma, ahol az ember kétszer is meggondolja, hogy mit higgyen el.
Több helyen is olvastam, hogy a marhahús mellett tengeri halakban is van kreatin, külön kiemelve a heringet. Egyelőre nem érzem szükségét, hogy por formában fogyasszak ilyet, majd ha lesz rajtam némi izomtömeg. Inkább tejsavófehérjét veszek.
Virnyákkal kapcsolatban: Innen töltsd le az AVG legújabb verzióját, frissítsd az adatbázisát, majd scan. Ha nem szedi le, próbálkozz innen hasonlóképp az Ad-Aware-rel.
http://www.hazipatika.com/tools/tt Ez viszonylag jó, de itt is vannak elnagyolt adatok. Én még amerikában mindent elemeztem, csirkétől halig, brokkolitól tökmagig. Szóval én azok alapján eszem:) Persze függ attól a fehérje tartalom, hogy például nagyüzemi csirke, vagy falusi! A nagyüzemi tápot zabál, a falusi meg még bogarat is nyomat. Még a sote-n volt olyan, hogy 17-et találtunk az üzemiben, és volt falusi ami 24,7 volt! Szóval maradj a 20-nál, és akkor biztos nem viszel be keveset!