Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.15 0 0 215
Ne becsüld alá az emberi komiszságot és leleményt...!

Nyilvánvalóan van más, szofisztikáltabb módszer is, nem csak a kötéllel tipegés-tapogás... ;)
Előzmény: Jessica Fan (213)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.15 0 0 214
Persze hogy éltem akkor. Csak másik testben... :)

"Komolyra" fordítva a szót.
Tegnap írtam erről. Egyáltalán nem gondolom, hogy taposták...

Nem tudom, hogyan csinálhatták.
Valami ismeretlen, körmönfont módon valószínűleg; sokféle trükk van már ám manapság, csuda dolgokat tudnak csinálni, akik nagyon akarnak...

Ha ilyen gabonakör lett volna száz éve, elhiszed hogy már akkor is szenzáció lett volna, lefotózták volna és tudnánk róla? Mellesleg ötven éve sem volt... (még akkor sem tudta a legtöbb huncut gazfickó, mi a bináris kód.. ;) )
Azóta van, amióta divat lett ilyet csinálni...

Jó reklám az adott településnek, ahol van kör pl.
Honnan tudod, hogy nincs benne a turpisságba pl az egész falu hm...? ;)
Kizárt? Tartok tőle valószínűbb, minthogy kis zöld emberkék a Zéta Retiküliről üzengetnek...
Párszáz ember, alapos, ügyes előkészítéssel, tervezéssel simán csinál egy éjszaka alatt egy ilyet, akármilyet...
Mellesleg nem is feltételen kell rövid idő, hetekig is lehet titokban csinálgatni, elhagyatott szántókon, a környékbeliek beavatásával, az odavezető földút lezárásával pl...

Pl, ha megnézed a műholdfelvételt, amit alább betettem, kissé feljebb van egy gyanús folt.
Lehet hogy az első próbálkozást elrontották a kaszáslegények..? ;)

Tudd, hogy hinni akarok, akárcsak Mulder. Az UFÓsok pártján vagyok!
De az ilyesmit nagyon kritikusan ajánlott szemlélni..

Többek közt pont azért köznevetség tárgya az UFO-kutatás, mert a legtöbb gyakorlója nem pártatlan; hisz, hinni akar, ezért komolyan vesz egetverő átveréseket is sajnos...
Előzmény: Jessica Fan (211)
Jessica Fan Creative Commons License 2008.09.15 0 0 213

"A józan ész és értelem azt diktálja, hogy a legvalószínűbb, hogy mindet emberek csinálták valahogy."

Tudod hogy csinálják őket a hamísítók? Mert vannak, egész bandák!:D

Egy kötelet vesznek a nyakukba, amihez egy falécet erősítenek, és számítógépes szimuláció alapján készítík el a mintákat a gabonamezőbe. Több órás munka! Ilyenkor a szárak eltörnek.

Az a gabonakör amit én láttam, abban a szárak szabályosan elhajlottak.

Másrészt ahhoz, hogy meg tudják csinálni az éjszaka közepén, valamiféle légijárműre is szükségük van, mert lentről semmit sem látnak a munkájukból. DE ha mondjuk helikopterre szállnak azzal máris lebuktak, mert a gazda felébred és annyi...A másik meg az hogy a hamísítók általában éjjel dolgoznak, mit látnak az általuk készített körből??? Infraszemüveg kéne nekik, vagy hasonló.:)))

Előzmény: Törölt nick (203)
Jessica Fan Creative Commons License 2008.09.15 0 0 212

Hasonlítsd össze a 206-osban lévő 2. képpel.

Az túl szabályos! És én pont emiatt kérdőjelezem meg a legtöbb gabonakör esetében az emberi tényezőt. Mert a legtöbb túl szabályos!:) Túl komplikáltak, és ezért feltételezem a földönkívüliek garázdálkodását.

Előzmény: Törölt nick (210)
Jessica Fan Creative Commons License 2008.09.15 0 0 211

"Bocsi de az, hogy bináris kód van benne számomra pont azt teszi nyilvánvalóvá, hogy emberek csinálták..."

Jó, hogyne! És a hamísítók hogyan tapossák bele a kódót a gabonába? Nem, nem!

Egy ilyen bináris kód így nem keletkezhet, hogy valaki beletapossa.

Mással kellene magyarázni!

"100 éve miért nem volt ilyen?"

Honnan tudod, hogy nem volt? Éltél akkor?:)

Előzmény: Törölt nick (209)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.15 0 0 210

pl ilyen kört el tudnék képzelni elektromagnetikus természeti képződménynek talán...
Előzmény: Törölt nick (207)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.15 0 0 209
Bocsi de az, hogy bináris kód van benne számomra pont azt teszi nyilvánvalóvá, hogy emberek csinálták...

100 éve miért nem volt ilyen?

Miért véletlenül épp mostanában?
Amikor boldog-boldogtalan, még a kameruni takarítónő is tudja már mi a bináris kód... ööö legalábbis némelyik talán sejt róla valamit... :)
Előzmény: Jessica Fan (208)
Jessica Fan Creative Commons License 2008.09.15 0 0 208

Ebben a gabonakörben a tudósók felfedeztek egy bináris kódót, amely megerősíti azt, hogy nem emberek taposták. A megfejtésével folyamatosan dolgoznak.

A kód a körben van amit az alien "nyújt" felénk.

Erről a bináris kódról találtam egy angol cikket, esetleg ha valakit érdekel, az elolvashatja. Segíthetne valaki a fordításban, nekem nem nagyon megy az angol.:(

Itt a link:

http://www.cropcircleresearch.com/articles/alienface.html

Előzmény: Törölt nick (206)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.15 0 0 207
Elektromágneses jelenség eredményeként ilyen alakzatokat el tudnék képzelni,
(bocs a primitív skiccért)

esetleg sima kört, de persze nem tökéletesen szabályosat (amilyenek vannak). Ám olyan ábrák vannak, (alien-fej stb), amiket szerintem kizárt, hogy ilyesmi okozna...
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.15 0 0 205
Fura lenne, ha egy spontán természeti jelenség, ilyen szabályos konfigurációkat alkotna, de nem értek hozzá...
Előzmény: Menroting (204)
Menroting Creative Commons License 2008.09.14 0 0 204
Szerintem ez földi dolog s nem hinném hogy ufókák vagy emberkék szenvednének a legtöbbjének az előállításában, mert több a meló mint a haszon, hanem arra gondolok hogy tán valami elektromágneses természeti jelenség következménye lehet tehát ezért lennék kiváncsi, hogy ahol valszeg nem idióták tiporják szét a gabonát (de az látszik is),vizsgálták e már a talajt s a felszín alatti közeteket ,vizfolyásokat , s netán nem e régi romok felett van ????
Előzmény: Törölt nick (203)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.14 0 0 203

Íme egy szép példány:

http://maps.google.com/maps?ll=53.531792,-1.3566536&z=19&t=h&hl=en

A józan ész és értelem azt diktálja, hogy a legvalószínűbb, hogy mindet emberek csinálták valahogy.

Realitás!

Mi valószínűbb?

Földönkívűliek vagy egyéb misztikus okok, mágia, ördög stb?

Vagy emberek akiknek van egy titkuk, technikájuk trükkjük, hogy képesek a bonyolultabbakat is, nagyobbakat is megcsinálni valahogy?

Nyilvánvalóan az utóbbi...

Azt sem tudjuk, David Copperfield hogyan tüntette el a mozdonyt és hogy ment át a Nagy Falon stb, csak azt, hogy nem varázsolt, nem volt csoda, misztika, hanem titkos, speciális, ismeretlen csúcstechnológia.

Kissé elhamarkodott, azonnal a jóval kevésbé valószínű magyarázatokra gondolni...

Egy intelligens faj, ha ad absurdum eljutna ide, bárki komolyan gondolja, hogy bújkálna és titokban komplex ábrákat hagyna éjszaka...? Oh come on..!

Infantilis naivság, már elnézést...

(hozzáteszem, egyáltalán nem zárom ki a földön kívüli, intelligens civilizácók lehetőségét, sőt majdnemhogy bizonyos vagyok abban, hogy van élet az univerzumban valahol)

Menroting Creative Commons License 2008.09.14 0 0 202
Nem olvastam még sokat ezekről a körökről s ezért kérdezném
vizsgálták-e már hogy a gabonakörök alatt milyen összetételű a talaj s a földfelszín alatt mi van ? Tehát milyen talajfajta,kőzet, netán földalatti vízáramlat,vagy tán fel nem tárt vagy visszatemetett ősi romok ?
hali1 Creative Commons License 2008.09.14 0 0 201
Saját agyadat látad már? Mégis elhiszed,hogy van
Előzmény: aedoov (200)
aedoov Creative Commons License 2008.09.13 0 0 200

Ne haragudj de nem filmre se fényképre gondoltam. Úgy vagyuk vele ha saját szememmel látom elhiszem hogy vannak és elhiszemhogy ezt már más is látta.

Előzmény: Jessica Fan (199)
Jessica Fan Creative Commons License 2008.09.13 0 0 199
Én is ezt mondtam neki.
Előzmény: hali1 (197)
aedoov Creative Commons License 2008.09.13 0 0 198

Vagy mutss egy olyan videot ami lehetőleg eredeti és nem ember csinálta őket . akkor még azt is elhiszem hogy az embernek van szárnya és tud répülni.

Addig nem hiszem mig nem látom.

Előzmény: hali1 (197)
hali1 Creative Commons License 2008.09.13 0 0 197
mutasd te azokat a bizonyitékokat amikor a tettenért pihentagyuak összeronditják a búzatáblát.
Előzmény: Törölt nick (196)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.13 0 0 196

Egyébként vannak bizonyítékok!"

Lássuk a bizonyitékokat !

Előzmény: Jessica Fan (195)
Jessica Fan Creative Commons License 2008.09.13 0 0 195

És?Hinni lehet, inkább hiszek valamiben, mint semmiben.

Egyébként vannak bizonyítékok!

Nem is kevés. És ha akarod tudni, járjál utána! Nézz meg pl. egy Daniken filmet, amelyben látni fogod hogy ő milyen bizonyítékokkal támasztja alá a földönkívüliek itt jártát. Az, hogy elfogadod, majd vagy sem, az már nem az én dolgom! Sokan csak szúrkálják Danikent, én viszont úgy gondolom hogy nem kéne. Hiszen nem a realisták viszik előre a világot, hanem a fantaszták. Ezt egyszer ő mondta. És igaza van.

Az állításait az ősi szövegekkel támasztja alá, valamint az apokrifokból. Persze, te már mondtad hogy nem hiszel ezeknek a leírásoknak, de hát, nagyon sajnállak...

A Bibliát bezzeg több millióan elfogadják pedig az is csak egy könyv...mint a többi a polcon. Egyáltalán nem biztos hogy úgy történt ahogyan azt leírták benne. Semmilyen bizonyíték nincsen rá. Mégis a legtöbb ember úgy tekint rá, mint valami szent írásra.

Előzmény: Törölt nick (194)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.12 0 0 194

Mivel ez egyértelmüen azt jelenti,hogy nem vagy semmiféle  érdemleges bizonyiték birtokában  a foldönkivüliek ittjártát illetöen , igy  meggyözödésed  csupán meddő hitből ered ,ami abbol adodik ,hogy tudományos ismereteid  valahol a föld alatt siklanak-mégis én lennék az,aki az idejét rád pazarolja.

De szivesen teszem!

Ha nem is pont érted,hát a felnövendő generácioért,hogy ne forduljón ki teljesen emberi mivoltából.:)

Előzmény: Jessica Fan (193)
Jessica Fan Creative Commons License 2008.09.12 0 0 193

Komolyan mondod? Ha rámutatnék akkor se hinnéd el, hogy a ufók csinálják a gabonaköröket!:D Eggyel több indokod lenne, hogy kötekedjél!

Több időt nem pazarolok rád! Felesleges, úgysem értjük meg egymást!

Na, még egyszer, csá!

Előzmény: Törölt nick (192)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.12 0 0 192

''Na, csá! A viszont nem látásra!''

Majd,ha rámutatsz a forrásra,ahonnan a  tudománymegverő bizónyitékaidat gyüjtötted a gabonatáblában  hancurozó földönkivüli szuperfejlett és inteligens lényekről,akik nem fedezték fel még az intergalaktikus beutazhatóság  mellett  a fény és  rádió hullámokon történő kommunikácios rendszereket,ami ugye elengedhetetlen az ürhajózáshoz,föleg a lézer vagy ultrahang letapogatás a landolás helyenek,távolságának a beméréséhez és magának a vilagürben való tájékozodásnak.

Előzmény: Jessica Fan (191)
Jessica Fan Creative Commons License 2008.09.12 0 0 191

"Ez nem hitcsata és nem a   gyözködésről szól."

Dehogynem!

Te nem tudsz meggyőzni engem én se tudlak téged!

Ezzel kész, be is lehetne záratni ezt a topikot!

"A gabónaköröket pihentagyú emberek tapották ,mert jól megakarták szivatni a jónépet , ami sikerült is ,és amit aztán be is  ismertek."

A gabonakörök nagy részét a földkönkívüliek készítették, azért hogy üzzenjenek nekünk!-ez az én véleményem, a fenti pedig a tiéd.

Teljesen ellenkező, éljen!

Na, csá! A viszont nem látásra!

Előzmény: Törölt nick (190)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.12 0 0 190

Állítani könnyebb mint érvelni! A kettő nem egy súlycsoport!

Te állítasz, azt állítod hogy a gabonaköröket emberek tapossák!Oké! De nem érvelsz! Rukkolj elő valamivel, ha meg akarsz győzni!'

Ez nem hitcsata és nem a   gyözködésről szól.

Hanem a lehetséges és lehetetlen dolgokról ,aminek a tudomány huzza meg határvonalait ,nem pedig a mindenfajta emberi  képzelgés az Univerzum végtelenségére alapozva hasból és teljesen figyelmen kivül hagyva a bebizonyitott és érvényben levő fizikai  és asztrofizikai elmeleteket.

Aki ilyesmire hajaz,az csak filozofiai szinten érhet el  nemi eredményt az elet értelmének és jelentöségének a megértésében, aminek azomban semmi köze a realitáshoz.

A gabónaköröket pihentagyú emberek tapották ,mert jól megakarták szivatni a jónépet , ami sikerült is ,és amit aztán be is  ismertek.

Aztán ez népmüvészetté nőtte ki magát,de még a mai napig is vannak olyanok ,akik földönkivülieket látnak-néznek bele-ezekbe a szép gabonakörökbe.

Már saját flórklorral is büszkélkednek a külömböző stilusú gabonakörtiprások,mint a néptánci hagyományok.

Csak egyszer nehogy valakit le lelöjjön  emiatt a leselkedő csősz!

Előzmény: Jessica Fan (188)
Jessica Fan Creative Commons License 2008.09.12 0 0 189

Tagadni mindent lehet, meg állítani, de érvelni amellett hogy, "miért az emberek tapossnák a gabonaköröket?" az már ütősebb.

Legyakrabban ezeket a válaszokat hallom erre a kérdésre:

-Mert.

vagy

-Pihentagyúak.

Ez nem érvelés.

Jessica Fan Creative Commons License 2008.09.12 0 0 188

Miért tartasz ki amellett hogy az összeset emberek tapossák?

Érveld az állításodat! Még nem hallottalak érvelni! Csak állítani!

Én már megtettem, érveltem a saját eszmefuttatásom mellett, ahogyan te hívod!

Csak nem fogadtad el! Hanem megcáfoltad!

Most rajtad a sor!

Állítani könnyebb mint érvelni! A kettő nem egy súlycsoport!

Te állítasz, azt állítod hogy a gabonaköröket emberek tapossák!Oké! De nem érvelsz! Rukkolj elő valamivel, ha meg akarsz győzni!

Előzmény: Törölt nick (183)
Jessica Fan Creative Commons License 2008.09.12 0 0 187

"Már rég és irmagjában meg van cáfolva az egész"

Nincsen megcáfolva, csak meg akarjuk egymást győzni!

"Az elbeszeleseknek nem hiszek ,csakis és kimondottan a fizika törvényeinek"

Furcsa látásmód!:)

"hogy tovább folytathasd az eszmefuttatásod előkéne rukkolnod az Új Fizikai Törvényekkel,akár  az ufós  exkollégáid)"

Már előrukkoltunk, csak te és a hozzád hasonlók nincsenek olyan szinten, hogy megértsék vagy megértitek, csak nem fogadjátok el!

Rám mered kenni, hogy én nem értem????Te nem érted, pedig már annyiszor elmagyaráztam!

Az hogy az összes gabonakört emberek tapossák logikailag nulla.

Előzmény: Törölt nick (186)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.12 0 0 186

Dehogy fogytam!

Már rég és irmagjában meg van cáfolva az egész  ,csak nem értetted meg.

Az elbeszeleseknek nem hiszek ,csakis és kimondottan a fizika törvényeinek.Ezek pedig megcáfolják az idelátógató földönkivűlieket,és ahoz ,hogy tovább folytathasd az eszmefuttatásod előkéne rukkolnod az Új Fizikai Törvényekkel,akár  az ufós  exkollégáid)

Előzmény: Jessica Fan (185)
Jessica Fan Creative Commons License 2008.09.12 0 0 185

A 182-eshez nincsen ellenvéleményed???:DDD

Kifogytál az ellenérvekből??? Ha nem akkor rajta!!!

Előzmény: Törölt nick (183)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!