Keresés

Részletes keresés

ab-01 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 694
Mit vártál tafkótól? Érdemi választ? Felejtsd el...
Előzmény: Kátai Tamás (692)
Paleokrites Creative Commons License 2007.02.28 0 0 693
Én az "evolúciós" folyamatokat tartom hitelesebbnek, mint a keresztény istenteremtő dogmákat!
Számomra egy semmiben létező istenségegyüttes semmit nem jelent, főleg nem mérnöki hivatalt...., teremtésfelügyeletet, de mégcsak gyurmázó szakköri foglalkoztató intézményt sem!
Az emberiségnek köszönhető minden információ, mindazok a technológiák, amik ma rendelkezésre állnak, ebbe beletartozik még a tudomány számos és számtalan ágának fejlődési szakaszai, adathalmazaival együtt! Minden amit ma ismerünk, amiről gondolkodunk, álmodunk, fantáziálunk, képzelünk, írunk és beszélünk, a szavak, a beszéd, a nyelvek, a tudás és gyakorlati-elméleti tapasztalathalmaz, mind mind az embernek köszönhető, ugyan úgy a bibliai termékek is!
Hogy honnan van az ember, honnan alakult ki és mivé lettünk mára? Ezt kutatjuk a meglévő anyagból, adatokból és próbálunk egyre közelebb kerülni az igazsághoz!
A hit és istenek ebben soha nem segítettek!
Előzmény: landmine (673)
Kátai Tamás Creative Commons License 2007.02.28 0 0 692

Ez aztán a válasz.

Köszi szépen!

Előzmény: Tafkó Birgut (682)
landmine Creative Commons License 2007.02.28 0 0 691

673-ra miért nem reagálsz?

Nem kell téged meggyőzni, mint ahogy engem sem. Mindketten azt gondoljuk, amit akarunk, aztán kész. Nyilván, hogy elkezdj hinni, nem én kellek, és nem is ez a fórum. Régebben pont olyan határozottan állítottam mindazt, amit te most, aztán egy ideje szépen megváltozott a véleményem.

(Igazából azt nem értem egészen, miért van olyan nagy cécó e körül a téma körül... hogy valaki hisz, vagy tagad, az az ő személyes dolga.)

Kissé szétoffoltuk ezt a remek topikot :)

Előzmény: Paleokrites (688)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 690

YA, hát nekem is a frankót moták és nekem kellett "pásztorolni" a fidót és mondani neki, hogy haggya ott a VHK-t :(

Sőt még a családját is szétvertem a Jézusért :(

a bőcs pásztorok tanácsára, ill utasítására :(

Előzmény: Paleokrites (689)
Paleokrites Creative Commons License 2007.02.28 0 0 689
Azt a keresztény vallásidealista gyülekezet ügyeletes hittérítésért felellős lelkészektől kérdezd, akik mindenre a frankót tuttira lökik.... :)
1: Jézushoz senki nem tud téríteni, teljesen felesleges és értelmetlen, bár auoknak nem akik ebből élnek.... :)
2: Jézus nem hozzávaló térítéses mizériát hírdetet, hanem a szeretetről beszélt..., a jó tettekről, megértésről és nem vallásról, keresztény teológiák intézményeibe való besorolásról!
3. Kár abbahagyni a zenét a hülye ideológiákért, ami inkább káros az emberiségre nézve, mint hasznos!
Előzmény: Törölt nick (677)
Paleokrites Creative Commons License 2007.02.28 0 0 688
Ahogy levezeted a léleklétezésses misztériumot...., egyre jobban meggyőzől arról, hogy mégse nincs testtől különváló lélek!!!!

Amit te elmondasz, nem más, mint hinni benne, akármiben...., a hit élteti valójában, ami szintén elhal a testtel! :)))
Előzmény: landmine (672)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 687

És valamely lélek nem vallja Jézust testben megjelent Krisztusnak, nincsen az Istentől: és az az antikrisztus lelke, a melyről hallottátok, hogy eljő; és most e világban van már.

Na itt lehet a sátán valahol :D

Előzmény: chaosarmy (685)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 686

Értelem nélkül való VAGYOK !!!

Neked a hején van ?

Ha igen akkó mond + TE , hogy mitől lesz az !!!

Előzmény: Tafkó Birgut (682)
chaosarmy Creative Commons License 2007.02.28 0 0 685

Maj' én megmonnom a frankót:

Semmi sem tisztátalan önmagában, csak annak az, aki azt annak tartja.

landmine Creative Commons License 2007.02.28 0 0 684
Én kijelentem! A sátánista metál sátáni, ami nem sátánista, az nem sátáni! :D
Előzmény: Törölt nick (681)
landmine Creative Commons License 2007.02.28 0 0 683

Persze, hogy az. Kaja, nő, értelmi/érzelmi táplálék, no meg egy kis egészség meglegyen = létfenntartás, oszt jóvan :)

Előzmény: egy cuki ausztrál állat (680)
Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.02.28 0 0 682
Ha szíved s értelmed a helyén van, tudod...
Előzmény: Törölt nick (655)
egy cuki ausztrál állat Creative Commons License 2007.02.28 0 0 680

(ha nem 'ezt' folytatod, karrierrel, mindennel együtt, akkor, ha így nézzük, így-is-úgy-is értelmetlen "felépíteni":)

Előzmény: landmine (679)
landmine Creative Commons License 2007.02.28 0 0 679
Ha úgy látod, akkor biztos nem volt.
Előzmény: egy cuki ausztrál állat (678)
egy cuki ausztrál állat Creative Commons License 2007.02.28 0 0 678
vagy ezt mondtad, vagy semmi köze nem volt a mondatnak a témához, döntsd el te, nekem nem megy :)
Előzmény: landmine (676)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 677

Ha semmi köze a sátánhoz akkó vajon annó miért kellett a fidónak kilépnije a VHK-ból mikó +térítettem a Jézushoz? :D

A granpier elsírta magát mikó a fidó aszt monta a koncert előtt, hogy Ő +tért és nem zenél tovább.

Előzmény: Paleokrites (654)
landmine Creative Commons License 2007.02.28 0 0 676
És én szerinted azt mondtam?
Előzmény: egy cuki ausztrál állat (675)
egy cuki ausztrál állat Creative Commons License 2007.02.28 0 0 675

Építed az életed, egzisztencia, karrier (ha nem, bocs), minden kutyafüle, és egyszer csak fuccs...meghalsz. Nem hiábavaló mindez? Nem érzel így kurvanagy ürességet, céltalanságot?

igazából szerintem egyik túlvilág-képzet sem épül arra, hogy az ember halála után folytatja evilági karrierjét ;-p

("halála után végül igazgató lett", hehemm:)

Előzmény: landmine (622)
Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.02.28 0 0 674

Látom, évezed Pajával a "vitát", csak így tovább...

:))

Előzmény: landmine (673)
landmine Creative Commons License 2007.02.28 0 0 673

Te, mint anyaghívő, mondd meg nekem, ki hozta létre az embert, milyen céllal tette ezt, honnan szerezte hozzá az alapanyagot? Elképzelhető, hogy a világűrből? De a világűr honnan van? Volt valaki, aki egyszer úgy gondolta, hogy összegyúrmáz egy embert, és szedett valahonnan alapanyagot, hogy összerakja? Mivel rakta össze? Célgépekkel, amik már a dinoszauruszok előtt léteztek? Ki építette az emberösszerakó célgépeket? Ki építette az emberösszerakó célgép megalkotóját, és milyen céllal? 

no, ezek legalább olyan iq-huszár kérdések, mint a tieid, úgyhogy kíváncsi lennék, mondd el légyszi, te mit gondolsz erről? Honnan van az ember, és ez a világ?

Előzmény: landmine (672)
landmine Creative Commons License 2007.02.28 0 0 672

"hinni kell a lélek létezésében, úgy ahogy az istenek létezésében is?"

Hát bizony ám, mivel ezeket nem láthatod, sőt, nem is fogdoshatod meg, így kénytelen hinni benne, aki a létezéséről tudomást akar venni! :P

Te hiszel valamiben?

"A Józsi bácsiból kiszállt lelke teste nélkül is Józsibácsi marad?
Milyen jegyei vannak az azonosításra a léleknek?
Beazonosítható a sok sok....., mennyi....?..., lélek közül, hogy melyik volt a Józsibácsi lelke?
Mi alapján?"

Miből gondolod, hogy azonosítani kell a lelkeket? :) A lelkek nem vmi hülye rendőrstatisztika... gondolom, a lelkek úgy ismerik fel egymást (nem ebben a világban), hogy megérzik a másik lélek jelenlétét, ami lehet, hogy ott van mindenütt. Legalább is megvan rá az esély, mert ez nem anyagi test, így nem kell félni attól, hogy a lelkek hazájában nem férnek el egymástól, mint egy tömött buszon :D

"nem kövér, de nem is sovány, akkor milyen formája van a léleknek?"

Semmilyen. Nincs formája, nem anyag.

Előzmény: Paleokrites (652)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 671
+van már köszi.
Előzmény: Törölt nick (670)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 670
címet írnál? köszi.
Előzmény: egy cuki ausztrál állat (668)
Kátai Tamás Creative Commons License 2007.02.28 0 0 669
Ja, a Mother North (Satyricon) klipen napokig röhögtem, ha eszembe jutott, pedig az akkor még trú volt, a zene pedig igen kitűnő. Blashyrkh-ot már meg se említem. Cradle-től nekem a Nymphetamine tetszik, mélyebből meg pl. az új Celtic Frost klip. Az új Celtic Frost egyébként is tíz pont.
Előzmény: egy cuki ausztrál állat (666)
egy cuki ausztrál állat Creative Commons License 2007.02.28 0 0 668
a honlapjukon akad letölthető jópár
Előzmény: Törölt nick (667)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 667

Nekem talán van 4 számom valahol a magurától.

A narkópolót is bírom :D

Feltudod rakni ? valahogy ?

Előzmény: Kátai Tamás (665)
egy cuki ausztrál állat Creative Commons License 2007.02.28 0 0 666
az sosem volt teljesen tiszta, hogy ilyen szempontból mi különbség a Cradle és a különböző trvenak számító zenekarok videói között, sőt, ha már, akkor a Cradle legalább hangulatosan vicces (sőt, pl. a 'No Time to Cry'-klip egészen jó - bár azt, hogy az apácák mit keresnek benne, nem értem:)
Előzmény: Kátai Tamás (648)
Kátai Tamás Creative Commons License 2007.02.28 0 0 665
A Magurát csak névről, viszont van egy Narco Polo anyagom.
Előzmény: Törölt nick (664)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 664

Nem gondoltam, hogy ennyire képbe vagy.

És a magura napot vet, zenekart ismerted ?

A vhk-ból jött létre a fricc vezetésével, de má asse létezik.

Előzmény: Kátai Tamás (663)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!