slug: "eros utes", "pufoles" extrabase hiteket eredmenyez, nem sima "kontakt utes", hanem "durrbele".
Slugging percent (magyarul asszem pufolesi atlag):
SLG=TB/AB
TB (total base): single=1, double=2, triple=3, HR=4
Pl: egy meccsen utsz egy duplat es egy HR-t es van ket setad:
SLG=(2+4)/2=3
A sluggerek jellegzetessege a sok HR es K (Bonds eseten a seta is :) ).
Es ne feledkezzunk meg a Louisville Slugger-rol sem, ami az egyik (ha nem a) legjobb utomarka.
Az egyik oldalon az agyonkoxolt Bonds (nezzetek meg rola egy 5, 10 evvel ezelotti kepeket - az arcat, hogy mennyit valtozott),
a masikon pedig egy 'csodacsapat' semmiboljott sluggerekkel, csapdossak a HRokat. Micsoda 'edzesprogramja' lehet az Angelsnek!
Neha elfog az undor a mostani MLB eratol. Vettem ket doboz (200db) baseballkartyat a 80as evek masodik felebol egy outletben. Nemigaz micsoda fazonok vannak benne! :))) Szemuveges szikar hapsik, meg serok, mezek... Boldog bekeidok!
Hát ezt a két hazai meccset jól elcsesztük, és ami külön bosszantó, hogy mindkét nap felkeltem éjjel kettőkor, és még sem láttam egy deka Cardinals meccset sem :-((((((((
Na jó akkor most ide beírjuk, hogy főcsoport-döntők, Minnesota Twins - Anaheim Angels ma éjjel 2
St.Louis Cardinals - San Francisco Giants egy nappal később. GOOOOOOOO GIANTS!!!!!!!!
It's Anaheim!
The Angels tied a postseason record with 10 hits in one inning as their eight-run fifth powered a 9-5 series win over the Yankees, who exit the first round for the first time since '97.
Az angyalok az mennybe mennek?!?!;)
Láttátok a meccset.....azért a 9.inningben még B. Williams hazaért.
Huuuuuu és az sok pezsgő a jégkockák között:))))
yyyessss
PDF formátumban letölthető a havi műsor + az oldal jobb oldalán fel van tüntetve egy-egy nap legfontosabb eseménye, illetve közvetítése. Igaz ez néha nem egyezik a bal oldallal pl: NFL, bal: Redskins-Titans, jobb: Falsons-Bucs - hogy melyik lesz az majd Vasárnap eldől.
MLB: SATURDAY 10/5
Major League Baseball Division Playoffs: Yankees v Angels 02:00 (LIVE)
én viszont örülök, hogy a Giants "bealázott" titeket :) szegények talán már nem is nagyon emlékeztek milyen érzés meccset nyerni a rájátszásban...
szóval hajrá Giants és hajrá Crads! nagyon kellemes volt olvasni, hogy szétcsapták ravaszróka képű Johnsont, és a második meccsen is nyertek!!!!
na a yankees eddig 1:1-re áll, de egy valamit megint meg kellett álapítanom: derek jeter egy isten, eszméletlen egy faszi. playoff, első meccs, első ember, HR.
Hát elkezdődött a rájátszás. Sajnos számunkra nem túl jól a Giants, bealázott minket. Talán majd ma.
Go Braves!
Eredmények:
Braves-Giants 5-8
Yankees-Angels 6-8
Athletics-Twins 9-1
Oké, köszi. Sajna, idén semmit sem látok, mert kies metropolisunkban a UPC levette januárban a Foxot, ha még azok adják egyáltalán. Úgyhogy marad a net.