Na jó akkor most ide beírjuk, hogy főcsoport-döntők, Minnesota Twins - Anaheim Angels ma éjjel 2
St.Louis Cardinals - San Francisco Giants egy nappal később. GOOOOOOOO GIANTS!!!!!!!!
It's Anaheim!
The Angels tied a postseason record with 10 hits in one inning as their eight-run fifth powered a 9-5 series win over the Yankees, who exit the first round for the first time since '97.
Az angyalok az mennybe mennek?!?!;)
Láttátok a meccset.....azért a 9.inningben még B. Williams hazaért.
Huuuuuu és az sok pezsgő a jégkockák között:))))
yyyessss
PDF formátumban letölthető a havi műsor + az oldal jobb oldalán fel van tüntetve egy-egy nap legfontosabb eseménye, illetve közvetítése. Igaz ez néha nem egyezik a bal oldallal pl: NFL, bal: Redskins-Titans, jobb: Falsons-Bucs - hogy melyik lesz az majd Vasárnap eldől.
MLB: SATURDAY 10/5
Major League Baseball Division Playoffs: Yankees v Angels 02:00 (LIVE)
én viszont örülök, hogy a Giants "bealázott" titeket :) szegények talán már nem is nagyon emlékeztek milyen érzés meccset nyerni a rájátszásban...
szóval hajrá Giants és hajrá Crads! nagyon kellemes volt olvasni, hogy szétcsapták ravaszróka képű Johnsont, és a második meccsen is nyertek!!!!
na a yankees eddig 1:1-re áll, de egy valamit megint meg kellett álapítanom: derek jeter egy isten, eszméletlen egy faszi. playoff, első meccs, első ember, HR.
Hát elkezdődött a rájátszás. Sajnos számunkra nem túl jól a Giants, bealázott minket. Talán majd ma.
Go Braves!
Eredmények:
Braves-Giants 5-8
Yankees-Angels 6-8
Athletics-Twins 9-1
Oké, köszi. Sajna, idén semmit sem látok, mert kies metropolisunkban a UPC levette januárban a Foxot, ha még azok adják egyáltalán. Úgyhogy marad a net.
Hajnalban megnéztem élőben a HOU-STL meccset. Tök jól alakult, szinte végig vezettünk. Aztán újra bebizonyosodott, hogy nincs normális relief pitcher-ünk. Még jó hogy az idény előtt hozzánk került Isringhausen.
Azért ezeket a HOU meccseket nem kellene mind elveszítenünk, mert akkor még gáz is lehet :-(
Játszunk még 6-ot velük (3-at idegenben, 3-at otthon), ebből jó lenne a felét hozni, és akkor ott vagyunk a rájátszásban.
Azért a HOU sorsolása jóval nehezebb :-)))
Baseball Deal Prevents Strike
Aug 30, 2002-1:22 PM
NEW YORK (AP) - With little time to spare, baseball negotiators who talked through the night reached a tentative agreement on a labor contract that averted a strike threatened for later Friday.
3.-an es 4.-en megyek a NY Yankees-Boston meccsre!
Sziasztok!
Én most regisztráltattam magam a napokban a LOKIstákhoz (amúgy 1995 óta járok LOKI meccsekre) és csak ma vettem észre, hogy van baseball topic is!!!
Én az 1996-os WS óta nézem a baseballt (NBC,DSF,FoxSport) és, mint a bemutatkozásomból is látjátok, Yankee-fan vagyok (PETTITTE). Ezenkívül, mivel debreceni, Dynamites szurkoló is.
Zsu
Valasz REDony-nek a 'MLB Baseball' topicbol:
re 2: elnezest a nyers modorert, altalanos cel, hogy egy konkret temarol 1 topic szoljon. Ez a moderalasi elvek kozott is szerepel, nem en talaltam ki.
re 3: nem ertem miert lenne savanyu a szolo, a masik topicot nem en nyitottam. Eszem agaban sincs elrontani a kedved, szeretnem ha minel tobben erdeklodnenek a baseball irant Mo-on. Ezert kerlek gyere ide ebbe a topicba, kerdezz batran, szivesen valaszolunk.
A Yankees tenyleg eselyes, ha nem lesz sztrajk.
Jo szurkolast!