Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Démonattak akad benne elvétve... egy kevés... :) - újrázni akartam, de az alig egy éves laptopom dvd író/olvasója bészart, mert miért ne. A rahedli dvd-m meg itt áll...
Húúú, de zsír volt egy jó kis démon attak.......tiszta lost feeling volt, ahogy a sok füstike zombit csinált a 30 főből....sajnáltam a szegény fbi negrót, a végére jó fej lett.....
:D pedig az jó rész... lesz egy periszhiltonos is:D Vannak pocsék részek, ezt elismerem, nálam is 1-2 kiverte a biztosítékot, de mindezekkel együtt is szeretem az egészet. Kell néha egy kis szar :P
Túúúúúdom, jóvan belenéztem én 3 részt megnéztem, azonban utána valmiért bedöglött a letöl megvásárolt epizód, és feladtam....sötét valahogy sötét.1-2 óra sötét scifi elmegy...de ennyi sok....
Nos a robotos alapötlet, engem is csak ez az egy idegesít.....újfent jegelem emiatt a BSG-t.
Lehet hogy óriásai eszé'letlen nagyot hibázok.....majd kiderül.
Idő van, DVD játékos van.
(Nina: a Supernatural eddig egyetlen pocsék epizódját kapcsoltam ki tegnap....filmstúdióst S02e19...ott van valami gyilkolós nő....Dean a filmezéssel foglalkozik, állandóan filmekből idézget (mikor nézett filmet mikor tök sokat vadászgat, meg nem is érdeklik a filmek...eddig utalás sem volt rá...)...Sammy meg csak bambán nézeget.....pfff, gyenge nagyon gyenge)