Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
nekem mindegy...
nem vagyok topicgazda, ha nektek úgy jó
akkor csak az utóbbiakat (nem tudom mennyitől gondolják), meg az erősen "pajzán" megb@szom az anyád, megölöm az anyád, meg k*cs*gözős megjelölt hozzászólásokat, meg amiket úgy gondolja a modi nem odavaló (miattam az én összesem is mehet a lébe)
a BBB azaz Brutális Buli Bécsben topicból kéretik az összes hozzászólásomat kitörölni, továbbá ha lehetne:
xfire:344
szingli lány:334,318, 365
kshields:322
zeuszka:311
és Szarm összes művét törölni, mert "sajnos" a topic utolsó fele elég személyeskedős lett, és az egész egy hatalmas offtopic lett, amelyben nekem is részem volt (mármint offtopická tenni, amit szánok-bánok, többet nem fordul elő)
köcce
A Ki legyen a Nemzet Színésze és a Ki legyen a nemzet színésze topicok tartalma -és hozzászólásai- azonosak. Kérjük szépen az Irodalom rovatban futó topic összevonását a Színház, mozi rovatban futó topic-kal.
aham, amikor meg a fogaimat akartad kirugdalni azt meg fogászati tanácsadásnak szántad mi?? gerinc géza, legalább ismerd el, ne alázatoskodjál ilyen idióta módon.
Nem fenyegetésnek szántam, pusztán saját tapasztalatom megosztása volt... még anno (más nicken) én is púposkodtam egy kitiltás ellen, aztán végül egy hónapra súlyosbították az egy hetemet, mert beleolvastak "munkásságomba"... de azóta megjavultam :)
Lehet hogy nem szereted - nem is kell szeretni. Viszont ha valaki abban akar versenyezni, hogy ki tud jobban lemenni kutyába, akkor sajnos fennáll az a veszély, hogy nyer.
de fogja már fel, hogy én ezt az egész moderációs bizbaszt nem igazán szeretem. semmi értelmét nem látom, hogy úgy járjak vitafórumra, hogy kell egy apuka aki fogja a kezem, ha csúnyát mondanak. engem nem elégit ki ha valakit letiltanak. pont ezért tartom szánalmasnak, hogy olyan valaki jár ide a kitiltásomat követelni, aki maga is több ízben igen súlyosan megsértette a móduszt. a pofátlanság teteje.
például a zalatnay topikba, ahol gyerekem meghaláásáról értekeztél, ahol irl fenyegettél meg?? emlékszem rá. mégse rohangáltam a moderátorokhoz picsogva. főleg úgy hogy a győzikés topikot se én kezdtem.
kedves moderátor. mit tegyek akkor ha egy ninck folyamatosan utánam mászkál, más topikokban gyalázza a nevemet fűnek fának?? mégis mit lehet tenni??
el vagyok keseredve, hova fajulta a világ.
vándor: nem vagyok a picinyed már mondtam, hogy nem akarok veled randizni.