Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
2 és fél hónap után ma találkoztam először ellenőrrel az új buszokon. Na nem mintha hiányoztak volna... :) De rendes, intelligens, illedelmes ellenőrök voltak, akiket amúgy még sohasem láttam ezelőtt.
Azt lehet tudni, hogy az LMG-097-es busz első ajtaján miért van kitéve a busz sorszáma, alvázszáma, stb. ??? És ha jeleznek az utolsó ajtajánál, akkor nem zölden világít a leszállási szándékot jelző lámpa, hanem villog. Csak nem egy újabb hiba?
"Nem véletlen, hogy a trolipótlóként közlekedett buszokban ki van iktatva." Többes számot használtál, de én úgy tudom, hogy csak a '101-es vett részt a pótlózásban. Ezért értelmeztem így, de akkor elnézést.
Szerintem is jó, hogy van a leszállásjelzőnek visszajelzője, de tény, hogy 1-2 buszon tényleg elég hangos. Például az előbb is pont alatta ültem, ahol kijön a hang, és hát egyszer-kétszer azért megijedtem, mert nagyon hangos volt. :)
Szerintem hülyeség, és még meg is ijeszti az embereket sok esetben. Nem véletlen, hogy a trolipótlóként közlekedett buszokban ki van iktatva. Ott a lámpa, (ha világít,) az visszajelez. A hangszórókból épp elég Aurél.
Nem konkrétan pepsi kupak. De coca-colásat láttam :D:D Amúgy többségében valamilyen sárga kupakot raktak oda anno... :D Na remélem ilyen nem lesz most!
LoLkA: Amúgy, ha nem a DKV feladata a csere, akkor az ITK-é lenne?
Nincs mit, de az adatok nem 100%-osak. Aki tud, majd javít. (Most készül az állománylistám). Amúgy bocs, hogy össze-visszaság lett, táblázat formája lett volna...