mit nem, dehogynem, náluk néha az 5% = 3,5%, de ha a felcsúti cézár azt mondja, akkor mindkettő 10% vagy gumilabda, nemzeti összefogás, CÖF, békemenet, elmúltnyóccév.
Ezek képesek lesznek 2018-ban is majd még "elmúltnyóccév" mantrát nyomni. Igenis tessék szépen felelősséget vállalni. Sokáig Medgyessyt tartottam a legkártékonyabbnak, ezt a kétes pozíciót nálam Orbán vette át 2011 közepén, amikor felszámolták a nyugdíjrendszert.
Vagyis akkor adósság növekedésből éltünk, most meg nem.."
Igen, akkor épült vagy 450 km autópálya..most nem épül semmi..csak a stadion..de az államadósság nominálisan nő..csak nő.. (most ne gyere a %-kal, mert valutában fizetjük, nem %-ban..(((
Hogy nincs elég jó gazdaságunk? Miért? Hiszen munkaalpú társadalmat építünk nem? Nézz már utána kiskomám, hogy hány nyugati cég hagyta el az országot a fidesz uralkodása alatt, mert hetente módosítotok törvényt, mert a kormány meg-bíz-ha-tat-lan!
Egyszer, de csak egyszer, az év utolsó napján legalább legyetek tisztességesek és ismerjetek el valamit, ne úgy kezdjetek egy mondatot, hogy a szoclib kormány... eladósította, nyomorba döntötte, stb, - hanem írjátok le, hogy ezt, vagy azt elb@sztuk!
Érthető? Nem? Akkor folytatom. Lassan ötödik! éve kormányoztok, de még mindég "abból éltek", hogy a komcsik, meg a libsik.
Tudod, mikor nagycsoporto óvodás voltam, akkor viselkedtem így, hogy bepisiltem, rámszólt az ovónő, mire én azt mondtam, hogy de bezzeg a Pisti, az be is sz@rt.
Nagyképű banda vagytok, akik úgy viselkednek mint... na ezt nem írom ide, mert kitiltanak.
Nem azt mondtam, hogy a jelenlegi kormány csodatevő képességekkel bír.
A szoclib kormány fenntarthatatlan pályára tette a gazdaságot, a bruttó adósság vészes növekedése ezt jól mutatta, csőd közelbe kerültünk, mentőöv kellett.
A jelenlegi kormány meg fenntartható pályára tért át. Nem csodákkal, hanem ésszerű kompromisszumokkal. Ezek között ott van a nyugdíjvagyon bedarálása és a nyugdíjrendszer feki-re való visszaállítása is. Jobb lenne a biztos, megtakarításra támaszkodó nyugdíjrendszer? Persze hogy jobb lenne. Csak éppen egyelőre nincs elég jó gazdaságunk hozzá. Talán ha a szoclib kormányok nem górják el ennyire, működhetne. De hát elgórták. Most ezzel a lemaradással, adósságheggyel kell megküzdeni.