... ez jól mellétalált. Ha olvastad emilt,hogy keverhetted össze ezzel a másik témával?
Nem is olvastad. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ennyit rólam.
Hé! Én nem azt mondtam, hogy hozzám nem szólt senki. Hanem azt, hogy úgy általában kevesen vagyunk és még kevesebbet beszélünk mostanában.
Ami meg az olvasást illeti, elolvastam, hogy kértél helpet, meg még a mélt is olvastam, de ehun válaszoltam volt neked, hogy az egész láda-anyag eltűnt. Nincs már fenn a server a rendszeren, úgyhogy se ikonok, se semmi. :((((
Vagy tényleg hülye vagyok és keverlek most valakivel? Ezt más kérte? Jaj, most össze lettem zavarodva. :(
A FENÉT nem szóltak Hozzád,én nem is eccer,és egy kérésem volt feléd,dehát Te se molvasod el a soksok szöveget,csak találomra,mi?:))))
Kéne nekem help,még emilt is küldtem!!!!!!!!
Mondd Te most viccelsz? velem folyton ilyenek történnek. Ezek a dolgok folyton kiegyenlítik egymást.Nem is tudnék elképzelni jó hírt rossz nélkül.Annyira furcsa lenne ez számomra...
Üdv:
ASL
Tulajdonképpen nem sokat tudok rólad, úgyhogy semmit sem értek abból, hogy mit tévézel, mit gyakoroltál, hol egyetemültél tökfölöslegesen, de ha túl vagy a mélyponton, akkor már biztos fölfelé mész, úgyhogy akkor jó :-))
Igenigen, épp erre akartam célozni. Olyan értelmeseket írtok, hogy szégyellem a magam kis baromságait ideírni. ;o))
Melóügy? Semmi jó. Délelőttönként tévézek ingyé, vagyis remélem, hosszabb távon kifizetődő lesz, tudod, "arcmegismerés". Hátha egyszercsak valaki hiányozni fog és épp akkor kéznél leszek.
Amúgy meg van néhány levegőben lógó állásféleség, de igazából épp a tévézés miatt nem lépek most semerre. Egy hónapot adtam magamnak, ha addig történik valami, akkor oké, ha nem, akkor - nos, akkor hiábavaló volt az 5 év egyetem, meg minden gyakorlás, és valami egészen más pályán fogok ügyeskedni. Tegnap átéltem egy jó kis mélypontot, épp emiatt, de most már jól vagyok. :o)
Szóval semmi gáz.
De látom, itt nagyon áll az élet... mi történt?
Na jó, én is beköszönök, csak hogy látszódjon, hogy itt vagyok. De az eddigi társalgáshoz mi a búbánatot szóljak hozzá? (Értelmeset meg pláne nem tudok.)
Jobb híján eddig csendben maradtam...
ne kiabáld el, hogy megvagyok. ha ilyen mélységes lesz a passzivitás, én is átmegyek illegálisba, aztán leshettek, mikor kerülök elo megint. komolyan mondom, nem érdemeltek meg.
tekintve, hogy semmi nem történik, nem igazán csodálkozhatunk azon, hogy legalábbis mérsékelt az érdeklodés. mondtam korábban annak a nagyfeju Fáradt Vándornak, hogy kapja össze magát, amíg lehet. ez lett belole.
már o sem jár ide! :-)))
nos,barátaim,tegnap volt életem sokadik olyan napja,amikor egyszerre jó és rossz egyaránt történik. Én nemtom hogy van ez,talán egy eddig fel nem fedezett törvény,de ezek mindig kiegyenlítik egymást.
Veletek is volt ilyen?