Keresés

Részletes keresés

nina_morgan Creative Commons License 2011.05.21 0 0 787

Mentalistát nem nézem:)

Előzmény: sissoko (786)
sissoko Creative Commons License 2011.05.21 0 0 786

Szánom-bánom, de a felirattal nézők táborát gyarapítom. Ott meg mostanában voltak gubacok.

Menta hogy tetszett? Van vmi hír a 4.évadról? Azon kívül, hogy lesz persze.

Előzmény: nina_morgan (785)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.21 0 0 785

Még nem láttad?A Castle évadzáró volt az egyik legütősebb az idén- elment az eszük, ámokfutás, imádtam.

Előzmény: sissoko (784)
sissoko Creative Commons License 2011.05.21 0 0 784

Na ez a Mentalista évadzáró elég faszára sikerült. Megérte végig szenvedni az évadot.

Remélem a Castleé is ütős lesz.

Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.18 0 0 783

Nálam már nagyrészt lezajlottak már csak az Event utolsó részét és a Glee évadzáróját várom, mindekettő jövő héten lesz. Szóval volt időm olvasgatni a junkiet meg a cc-t az upfrontsokat illetően.

Előzmény: nina_morgan (782)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.18 0 0 782

Érdekesnek tűnik... majd átböngészem az összes listát, amikor lezajlottak az évadzárók. :)

Előzmény: Aragorn83 (781)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.18 0 0 781

Nekem ez keltette fel az érdeklődésemet, tuti elkezdem majd:

http://www.sorozatjunkie.hu/2011/05/17/201112-%e2%80%93-az-abc-ujoncai-3-%e2%80%93-the-river/

Illetve még a Terra Novát várom kiváncsian, amit még biztosan nézni fogok ősztől.

Előzmény: nina_morgan (774)
blogerilla Creative Commons License 2011.05.18 0 0 780

köszi a linket!

Előzmény: nina_morgan (776)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 779

Supernatural S04E01-02.

Ütősnek ütős, de ugyanúgy viszolygok tőle mint a 3. évadnál a Pokolkapunál.

Isten, meg angyalok, háááááát......de majd megszokom annak ellenére, hogy elég gyermeteg.

(X files hasonlat. Az is mezei kis paranormális jelenségekből lett, a végén gigantikus UFO attack:-))

nina_morgan Creative Commons License 2011.05.18 0 0 778

sok a valami. :D -

Előzmény: nina_morgan (777)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.18 0 0 777

Hát igen, fura lesz, amikor 7-8 év után megszűnik valami... de az sem jó, ha húzzák a végtelenségig és egyre szarabb lesz valami. A DH-t mondjuk lehetne, amíg a nők arca szét nem esik, de minek. :D

Előzmény: blogerilla (775)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.18 0 0 776
Előzmény: blogerilla (775)
blogerilla Creative Commons License 2011.05.18 0 0 775

Jonnan van az infód? Én úgy tudom, hog végül mindenki aláírt a 8. évadra, ami valószínűleg az utolsó is lesz...

Jövőre megint jó pár sorozatot elvesztünk a talyi év (Heroes, 24, Lost): House, Chuck, nagy valószínűséggel DH. :(

Előzmény: nina_morgan (773)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.18 0 0 774

Bár egyiket sem nézem, de jó sok minden elkaszáltak, olvastam a feketelistát a junkie-n; - viszont még több újonc lesz, már a felsorolásba is belefáradtam... :D hová fér be még több sorozat?! :D Pedig vannak érdekesek, párat biztosan bepróbálok (ha kitágítom az időhorinzontot és egy nap 120 órából fog állni).

Előzmény: Haragei (769)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.18 0 0 773

Hawaii Five-ot pihire tettem, de majd visszatérek hozzá, nyáron, ínséges időkben pont remek szórakozás lesz ledarálni :)

House-fanok, aki nézi: Lisa E. hivatalosan is ... quit. Elég nagy arculcsapás az amúgy is halódó sorozatnak, a nyolcadik évadban valami hatalmas csodát kell(ene) művelniük, hogy nézhetővé tegyék és Cuddy helyét betöltsék, de azt hiszem, hét év vs. valaki új--csatában a hét év nyer. Sajnálom, mert az egyik kedvencem volt a House MD, de mára mélységesen csalódtam benne és valószínűleg kaszálom a 8. évadot.

Előzmény: Aragorn83 (772)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.17 0 0 772

Whááá! :) A Hawaii Five-O évadzáró is naggggyon ott volt... Na ezután felettébb kíváncsi leszek a második évadra, bár eddig is előszeretettel néztem :)

Előzmény: Aragorn83 (771)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.17 0 0 771

Mekkora volt a Chuck évadzáró. :DDD

Az Event is végére hozza szintet, ezt kellett volna végig és akkor nem kapott volna kaszát...

nina_morgan Creative Commons License 2011.05.17 0 0 770

az LA-rész a kedvencem, kétségtelenül:) Nézd meg a fináléig, érdemes. Bedurvultak rendesen.

Előzmény: Haragei (769)
Haragei Creative Commons License 2011.05.17 0 0 769

Még nem láttam,a Los Angelesi volt az utolsó

Elkaszálták a Human targetet meg a Lie to me-t? B....a meg,mind a kettőt birtam nagyon.

Előzmény: nina_morgan (768)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.17 0 0 768

Vatikán... jó mély bugyor... a sok frusztált pap és egyéb finomságok...

Castle-finálé, úristen. Nagyon durva lett. :o - teljesen bepörögtek... *még mindig nem térek magamhó'*

Előzmény: Haragei (767)
Haragei Creative Commons License 2011.05.17 0 0 767

Castle naturellement:) Ezt most tényleg elirtam.....nem elütöttem .Néha kijönnek érdekes dolgok,ha sötétben fel sem nézve ,két ujjal pötyögök ezerrel.

A lényeg,Castle veri Dr Csontot,egyszerüen Boreneaz mester(ha jól irom)se tud elvinni egy szürkülő karaktert.

Pedig ő Angelus forever.

Castle meg mégiscsak  Reynolds kapitány.Kár hogy ritkán engedik poénkodni mostanában.A kikacsintósok vittek mindent.

Közben érdekesen alakult a Destiny sorsa is,gondolom ez volt az évadzáró.hogyismondják,hung up?

A sons of anarchy val mi van?Az csak 13 részes volt,vagy csak én nem találom?

Mentálpista......én kicsit unom benne Red John-t.Ezek az amerikai szocipszichomindenpaták akkora lángelmék,nem igaz.

Különben az is érdekes,hogy egy átlag amerikait megkérdezel merre van a McDonalds,még egy év mulva is ott áll lefagyva,de olyan FBI ügynököt még nem láttam,aki ne tudná egy keresztespók bal lábáról azonositani,hogy melyik Apostol ,melyik könyvének mely részére utal a dolog,az meg teljesen természetes hogy idézi azonnal arámi nyelven.

Ez a Borgiás dolog kezd érdekelni.Lehet hogy letámadom,ha meglelem.

Belegondoltatok már ,mik lehetnek a Vatikán irattárában?

Előzmény: nina_morgan (757)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.16 0 0 766

Nem olvastam-még... de jobb is így:) amíg nem megy le a sorozat, nem is fogom elolvasni.

A Lannisterek betegek, az összes... jól a képünkbe vágták már az első rész végén ezt a tényt... :D

Előzmény: myko (765)
myko Creative Commons License 2011.05.16 0 0 765

Te olvastad amúgy a könyvet? 

Tyrion-nak két arca van,nagyon...a tesói miatt majdnem leestem a székről...szép nyugodtan szürcsölöm a kávét...ezek meg...áááh...

Előzmény: nina_morgan (763)
blogerilla Creative Commons License 2011.05.16 0 0 764

Borgias nemsokára jön a HBO-ra, szerintem ha begyűlik az összes angol nyelvű, akkor fogom ledarálni.

Előzmény: myko (758)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.16 0 0 763

Arya sokak kedvence, én is bírom, de nekem valamiért Bran a kedvencem, :))) Tyrion-ról nem tudom eldönteni, milyen és mit tenne vagy mit nem, de a perverz tesóinál nem lehet rosszabb... poor Imp. Ned Stark-ot szeretem.:)

Előzmény: myko (762)
myko Creative Commons License 2011.05.16 0 0 762

Nekem mint karakter az Arya meg a Tyrion tetszik. Többiek is jók,de ők nekem különösen tetszenek. Daenerys meg már teljesen átvette a nomádok királynője címet :) 

Előzmény: nina_morgan (761)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.16 0 0 761

A hétfő emiatt jó csak, clearly ;) - igen, az ötödik rész megint egy remekbeszabott munka, a vége pedig... na, majd meglátod. A vontatottság engem sem zavar, a hangulata magávalragadó.:))) és a színészek nagyon jók, Sean Bean végre nem negatív karakter.:D

Előzmény: myko (760)
myko Creative Commons License 2011.05.16 0 0 760

Szerintem is, nagyon!! Én és egyik barátom alig várjuk az újabb részeket. Ő Dublin-ban nézi én meg itthon,rendesen kiszoktuk elemezni az epizódokat. Ma is azzal kezdte nekem a reggelt, h "na na na na ,ma Trónok harca" :) 

Mármint az 5. résszel? A 4. epizód kicsit vontatott volt,de nem baj. Én nem olvastam a könyvet,így időnként meg kell állítanom a lejátszást,h utána nézzek,most akkor ki kicsoda és miért ilyen a másikkal. Pl az "Ördöfióka" miért szócsatázott Winterfall-ban. Nem baj,ha kicsit vontatott...vagyis nem vontatott...hogy mondjam...szóval egy kicsit mögéje láthattunk a dolgoknak,mi miért van...ki miért olyan ellenséges a másikkal és ezt a későbbiekben gondolom már érteni fogjuk :)

Előzmény: nina_morgan (759)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.16 0 0 759

Sőt, van GOT topik is, de nem pörög túlzottan és eléggé spoiler-érzékenyek:D

A GOT az a sorozat, amit alig bírok kivárni hétről-hétre, elképesztően jól sikerült minden perce- már pár rész után berendelték a második évadot, úgyhogy nézhetjük még egy ideig:)

A legújabb résszel kezdenek beindulni a dolgok, nem finomkodva...

Előzmény: myko (758)
myko Creative Commons License 2011.05.16 0 0 758

szóval...

Borgia 

1.rész-5.rész

10/10 

jó kis sorozat,durva hog a pápaság milyen eszközökhöz nyúlt akkor...bérgyilkosság,szajhák,annak votl legnagyobb esélye Szent Péter trónjára,akinek nagyobb vagyona volt,vagy ügyesebben ki tudta golyózni a másik bíborost. 

a másik pedig a Trónok harca 

az talán még a Borgiánál is jobb.

Hány évados lesz az utóbbi?

(bocs attól,aki ezt már olvast a Milyen filmet láttál a héten c. topikban,de nem tudtam hogy van ilyen fórum is) :) 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!