Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Nálam már nagyrészt lezajlottak már csak az Event utolsó részét és a Glee évadzáróját várom, mindekettő jövő héten lesz. Szóval volt időm olvasgatni a junkiet meg a cc-t az upfrontsokat illetően.
Hát igen, fura lesz, amikor 7-8 év után megszűnik valami... de az sem jó, ha húzzák a végtelenségig és egyre szarabb lesz valami. A DH-t mondjuk lehetne, amíg a nők arca szét nem esik, de minek. :D
Bár egyiket sem nézem, de jó sok minden elkaszáltak, olvastam a feketelistát a junkie-n; - viszont még több újonc lesz, már a felsorolásba is belefáradtam... :D hová fér be még több sorozat?! :D Pedig vannak érdekesek, párat biztosan bepróbálok (ha kitágítom az időhorinzontot és egy nap 120 órából fog állni).
Hawaii Five-ot pihire tettem, de majd visszatérek hozzá, nyáron, ínséges időkben pont remek szórakozás lesz ledarálni :)
House-fanok, aki nézi: Lisa E. hivatalosan is ... quit. Elég nagy arculcsapás az amúgy is halódó sorozatnak, a nyolcadik évadban valami hatalmas csodát kell(ene) művelniük, hogy nézhetővé tegyék és Cuddy helyét betöltsék, de azt hiszem, hét év vs. valaki új--csatában a hét év nyer. Sajnálom, mert az egyik kedvencem volt a House MD, de mára mélységesen csalódtam benne és valószínűleg kaszálom a 8. évadot.
Whááá! :) A Hawaii Five-O évadzáró is naggggyon ott volt... Na ezután felettébb kíváncsi leszek a második évadra, bár eddig is előszeretettel néztem :)
Castle naturellement:) Ezt most tényleg elirtam.....nem elütöttem .Néha kijönnek érdekes dolgok,ha sötétben fel sem nézve ,két ujjal pötyögök ezerrel.
A lényeg,Castle veri Dr Csontot,egyszerüen Boreneaz mester(ha jól irom)se tud elvinni egy szürkülő karaktert.
Pedig ő Angelus forever.
Castle meg mégiscsak Reynolds kapitány.Kár hogy ritkán engedik poénkodni mostanában.A kikacsintósok vittek mindent.
Közben érdekesen alakult a Destiny sorsa is,gondolom ez volt az évadzáró.hogyismondják,hung up?
A sons of anarchy val mi van?Az csak 13 részes volt,vagy csak én nem találom?
Mentálpista......én kicsit unom benne Red John-t.Ezek az amerikai szocipszichomindenpaták akkora lángelmék,nem igaz.
Különben az is érdekes,hogy egy átlag amerikait megkérdezel merre van a McDonalds,még egy év mulva is ott áll lefagyva,de olyan FBI ügynököt még nem láttam,aki ne tudná egy keresztespók bal lábáról azonositani,hogy melyik Apostol ,melyik könyvének mely részére utal a dolog,az meg teljesen természetes hogy idézi azonnal arámi nyelven.
Ez a Borgiás dolog kezd érdekelni.Lehet hogy letámadom,ha meglelem.
Belegondoltatok már ,mik lehetnek a Vatikán irattárában?
Arya sokak kedvence, én is bírom, de nekem valamiért Bran a kedvencem, :))) Tyrion-ról nem tudom eldönteni, milyen és mit tenne vagy mit nem, de a perverz tesóinál nem lehet rosszabb... poor Imp. Ned Stark-ot szeretem.:)
Nekem mint karakter az Arya meg a Tyrion tetszik. Többiek is jók,de ők nekem különösen tetszenek. Daenerys meg már teljesen átvette a nomádok királynője címet :)
A hétfő emiatt jó csak, clearly ;) - igen, az ötödik rész megint egy remekbeszabott munka, a vége pedig... na, majd meglátod. A vontatottság engem sem zavar, a hangulata magávalragadó.:))) és a színészek nagyon jók, Sean Bean végre nem negatív karakter.:D
Szerintem is, nagyon!! Én és egyik barátom alig várjuk az újabb részeket. Ő Dublin-ban nézi én meg itthon,rendesen kiszoktuk elemezni az epizódokat. Ma is azzal kezdte nekem a reggelt, h "na na na na ,ma Trónok harca" :)
Mármint az 5. résszel? A 4. epizód kicsit vontatott volt,de nem baj. Én nem olvastam a könyvet,így időnként meg kell állítanom a lejátszást,h utána nézzek,most akkor ki kicsoda és miért ilyen a másikkal. Pl az "Ördöfióka" miért szócsatázott Winterfall-ban. Nem baj,ha kicsit vontatott...vagyis nem vontatott...hogy mondjam...szóval egy kicsit mögéje láthattunk a dolgoknak,mi miért van...ki miért olyan ellenséges a másikkal és ezt a későbbiekben gondolom már érteni fogjuk :)
Sőt, van GOT topik is, de nem pörög túlzottan és eléggé spoiler-érzékenyek:D
A GOT az a sorozat, amit alig bírok kivárni hétről-hétre, elképesztően jól sikerült minden perce- már pár rész után berendelték a második évadot, úgyhogy nézhetjük még egy ideig:)
A legújabb résszel kezdenek beindulni a dolgok, nem finomkodva...
jó kis sorozat,durva hog a pápaság milyen eszközökhöz nyúlt akkor...bérgyilkosság,szajhák,annak votl legnagyobb esélye Szent Péter trónjára,akinek nagyobb vagyona volt,vagy ügyesebben ki tudta golyózni a másik bíborost.
a másik pedig a Trónok harca
az talán még a Borgiánál is jobb.
Hány évados lesz az utóbbi?
(bocs attól,aki ezt már olvast a Milyen filmet láttál a héten c. topikban,de nem tudtam hogy van ilyen fórum is) :)