Háát nemistudom.Az előző lemezen nem 2-3 szavas refréneket ismételgettek 15* hanem 1 szavasakat! (Faaaling daaan faaaaling daaan *40)Ugyláccik Harris bácsinál ez valamilyen új mánia:)
És B.B. nek NEM VOLT ÉNEKHANGJA!! Speciel ezért nem hallgattam a 2 lemezt!BOCS.Igaz a koncerten klassz volt de lehet hogy az elfogasztott sörmennyiseg miatt:)
1. En mar lattam kiplakatolva is az uj helyszint, szerintem most sokkal korrektebbul csinaljak, mint tavaly.
2. A Blaze temara visszaterve lenne nehany gondolatom.
Szerintem Blaze ugy jo ahogy van. O nem Dickinson, es azt sokan nem tudjak neki megbocsajtani. Nagyon nagy elvarasoknak kellett megfelelnie, es szerintem meg is felelt!!! Sot szerintem a koncerten is jol teljesitett. Nyilvan a hangja nem olyan, mindt Dickinsone, dehat ez van, es aki emiatt meg sem hallgatta az X-Factort, vagy a Virtualt, az egyszeruen csiken!!!
Ezenkivul a Maiden megmutatta, hogy Bruce nelkul is Maiden maradtak es ugyanolyan jo notakat kepesek irni. Szerintem a Virtual jobb, mint az uj album, valahogy DOGOSEBB, es nem kantaljak ugyanazt a 2-3 szavas refrent 75x egy szamban. Ettol hulyet kapok.
Es ami meg nekem hianyzik az uj albumbol, hogy nem eleg valtozatosak a szamok, es nincsenek benne azok a jo kis maidenes gitarjatekok. Viszont van helyette rohadt unalmas refren.
Persze ennek ellenere tetszik az uj album, de jobbat vartam. Ennyi.
ui: egyebkent en inkabb Blazet sajnalom kicsit, mert szerintem eleg szemetseg, hogy Bruce egyet makkant, aztan Blaze repul, omeg visszakuncsorog, mert rajon, hogy hat azert az megis jobb volt. Plane azert, mert amig Blazezel voltak, addig azt hangoztattak, hogy Blaze mekkora kiraly, es hogy mindenki meg van vele elegedve, nincs vele problema, bezzeg Bruce igy-meg ugy, miutan Bruce visszajott, akkor meg forditva. Sot Bruce is aszonta, hogy o tobbet a Maidenbe nem is akar visszajonni, meg hogy nem is teccik neki az X-Factor, meg a Virtual, erre tessek.
(persze azokbol is ki tudja mi igaz, amiket hall/olvas az ember)
Június 5-én Prágában ezek a számok mentek:
01) The Wickerman
02) Ghost of the Navigator
03) Brave New World
04) Wrathchild
05) Two Minutes To Midnight
06) Blood Brothers
07) The Sign Of The Cross
08) The Mercenary
09) The Trooper
10) Dream Of Mirrors
11) The Clansman
12) The Evil That Men Do
13) Fear Of The Dark
14) Iron Maiden
15) Number Of The Beast
16) Hallowed Be Thy Name
17) Sanctuary ( benne "Happy birthday to Nicko")
Megkérdeztem Kevin Shirley producert egy-két dologról a Brave New World kapcsán
(www.cavemanproductions.com). Ha valakit érdekelnek a válaszok akkor itt megnézheti(realvic@freemail.hu aláírással):
www.cavemanproductions.com/REVS/journeyqa.html
PS:Biztos feltehettem volna értelmesebb kérdéseket is, de ez van :))
Most vettem jegyet. PeCsa van rajta. Ulohely, allohely nincs feltuntetve, mivel a Pecsaban ilyenek nincsenek. Ahol vettem ott sem tudtak megmondani, hogy a Kisstadionban mi alapjan megy valaki allo,- ill. ulohelyre. Erkezesi sorrend? Akkor jobb minel korabban ott lenni :)
Mikor erdemes megjelenni a helyszinen? A MuCo-n
18:00 van kapunyitasnak irva, a TicketExpress-nel egy
noi hang azt mondta, hogy nem tud pontosat (17 v. 18
orakor).
Otlet, javaslat?
Biztosak vagyok abban, hogy a Kisstadionban lesz a Pecsa helyett a koncert? En bar merre jarok, csak a Pecsa-t latom helyszinkent megjelolve. Hol hallottatok, hogy a Kisstadionban lesz?
Gyilok!
3 hete rendeltem meg 5 db jegyet a Maidenre a Ticket Expresstől telefonon. A mai napig nem jött meg. Hol tudok a koncert napján jegyet venni???
Nem azért, hogy a Muco-t vagy a magyar újságírókat mentegessem, de Maiden tantárgyból van mit bepótolnia a kintieknek is. Az alábbi idézet a hírneves Billboard BNW kritikájából származik.
Mintha egy Fear Of The Dark című albumról elfeledkezett volna a kollega...
"Iron Maiden offers no apologies for its music, nor does it have to. "Brave New World," the group's first studio album with returning lead singer Bruce Dickinson since 1990's "No Prayer For The Dying," is firmly rooted in the band's earliest, and most popular, work from the mid-'80s metal boom..."
Wisey -- nem kaptam meg, szerintem szokasos modon a legrosszabb idopontban szart be a mail szolgaltatom, weben sem tudom oket elerni, ha lehet kuldd el meg egyszer, a totikus@dreamtheater.zzn.com cimre is. Kosz elore,
Totikus