Nézzitek a 6.game-t ?
Nemsemmi ez az Ortiz ....(hogy miket dob..fantasztikus)
Kicsit unalmas ,hogy Barry Bonds -ot mindig lefutatják(amugy már rég lenne 1HR;),de igy a jó!
Asszem ők a bat boyok, a többi csapatoknál, általában tinédzser srácok azok. Ez gondolom PR fogás...most sok szülő vesz cuccokat a 2-3 éves csemetének is...:)) Egyébként volt rá példa, hogy a bat boy gyerkőcök adták a jeleket. Erre senki nem gondolt, mindenki azt hitte hogy az edzők nyomatják a jeleket...:))))))
Ja és amikor a kisgyerkőc odavágta a sisakot a földhöz? Az aranyos volt...
Szerintem fordít az Angels....:))
na megvolt az 5. meccs is
sajnos a végéről megint lemaradtunk, fox kids rulez :-(
most más taktikát választottam, és inkább a meccs elején aludtam :-) így az első 3 inningről lemaradtam, és csak a 4.-ben kapcsolódtam be
a 6-0 meglepett, és gondoltam, hogy ez már egy sima meccs (én hülye meg átaludtam a lényeget) :-)
aztán az Angels szépen zárkózott fel 6-4-ig, de Kent és Lofton, majd ismét Kent ütései "hazavágták" őket
a végét sajnálom, hogy megint nem láthattuk
Hát akkor nem ha ketten fenn vannak. Mindegyik sétájánál két ember volt fenn. És abból kettőnél csak egy out volt. És mindkét esetben Santiago volt a következő ütő, és mindkétszer duplát csináltak az Angels infildjei. Merész volt!
a ma hajnalit pont nem néztem, csak tegnap és hétfőn pont így volt
hétfőn ráadásul 11-9 volt asszem az Angelsnek és akkor vették el a képet 8.-ban.
ne robbanjak szét?:-))
azt hittem ezt 2x nem merik megtenni.
a mait majd este megnézem.
Bonds elég flegma arcnak tűnik, persze nem csoda, ha ennyi HRnal állandóan elküldik a 1B-re.
egyébként én a Giantsnek szurkolok.
?????????????
A ma hajnalit nézted?
Az saja 4-3 lett a Giants-nak.
Én aludtam, felvettem videóra, és simán lement a meccs. Először 3-0 az Angelsnak, a 2., és 3.-ban. Utána az 5.-ben egál. És a 8.-ban hozott egy pontot a Giants. Homer nem volt, Bonds-ot a négy ütéshezállásból, háromszor elküldték sétálni...:)) Azt a fejet látni kellett volna...)))
slug: "eros utes", "pufoles" extrabase hiteket eredmenyez, nem sima "kontakt utes", hanem "durrbele".
Slugging percent (magyarul asszem pufolesi atlag):
SLG=TB/AB
TB (total base): single=1, double=2, triple=3, HR=4
Pl: egy meccsen utsz egy duplat es egy HR-t es van ket setad:
SLG=(2+4)/2=3
A sluggerek jellegzetessege a sok HR es K (Bonds eseten a seta is :) ).
Es ne feledkezzunk meg a Louisville Slugger-rol sem, ami az egyik (ha nem a) legjobb utomarka.
Az egyik oldalon az agyonkoxolt Bonds (nezzetek meg rola egy 5, 10 evvel ezelotti kepeket - az arcat, hogy mennyit valtozott),
a masikon pedig egy 'csodacsapat' semmiboljott sluggerekkel, csapdossak a HRokat. Micsoda 'edzesprogramja' lehet az Angelsnek!
Neha elfog az undor a mostani MLB eratol. Vettem ket doboz (200db) baseballkartyat a 80as evek masodik felebol egy outletben. Nemigaz micsoda fazonok vannak benne! :))) Szemuveges szikar hapsik, meg serok, mezek... Boldog bekeidok!
Hát ezt a két hazai meccset jól elcsesztük, és ami külön bosszantó, hogy mindkét nap felkeltem éjjel kettőkor, és még sem láttam egy deka Cardinals meccset sem :-((((((((