Senki nem mondta, hogy a faszi okés volt. Mindenki azt hitte, hogy okés. Az anyuka is, akinek egyszer már kalapáccsal ütötte a fejét álmában. Azt próbáld meg felfogni, hogy IE-vel együtt is ugyanez történt volna, ugyanis anyuka MAGÁTÓL hordta a gyerekeket a börtönbe, és MAGÁTÓL vitte láthatásra.
Külöösen szép az utolsó mondat: mindenki egyenlő, de a nők egyenlőbbek. Senkivel sem kivételezünk, kivéve a nőkkel. Szégyen, hogy ezt bárki is aláírta.
Nem tudom, mit tehetett volna hozzá, de nagy hülyeség azt ismételgetni, hogy a faszi milyen okés volt, mert anyuka behordta a gyerekeket. Az az anyuka érdeme, nem a fickóé.
az van, hogy a sajat ugyemben a birosag, a gyh es a gyejo helyeben is teljesen mas, es gyorsabb lepeseket tettem volna (valoszinuleg minden normalis ember, kiveve feminacik)
ebben a tragikus ugyben viszont pont ugyanazokat az intezkedeseket hoztam volna, mint a hivatalok (es valoszinuleg minden normalis ember)
Az van, júárka, hogy anyuka mindent megtett a kapcsolat rendezése érdekében, de ez nem jelentette azt, hogy a faszi is megtette a ráeső részt.
Ezek szerint nem tette meg, de senki nem kérte rajta számon, mindig csak a nőn. A nő vitte be a börtönbe a gyerekeket látogatásra, a faszi mit is tett hozzá? Nem futott el előlük?
Ezeket imádom. Felelősöket keresni, miközben 2 gyerek a zsákban. A felelős visszahozta őket? Ad nekik életet?
A kiengedés, láthatás körülményei tuti rendben vannak ma Mo.-on?
Esetleg meg lehet venni az engedély adókat?
És mi fog most hirtelenjében megváltozni? Mert amikor nem az ellenzék ellen kell törvényt alkotni, uram bocsá nem államtitkár kislányoknak kell kaput nyitni 1 perc alatt, akkor valahogy lassabban gurul a szekér.
Sok mindenben igaza van. Én amúgy még csípem is. Régen ki nem állhattam, de amióta meghallgattam jó néhány műsorát, munkáját, megváltozott a véleményem. Nagyon jó meglátásai vannak a faxságai mellett, csak oda kell figyelni, és nem a stílusán törpögni.
torvenyileg le van szabalyozva minden eroszakfajta ma magyarorszagon
a gyerekkel valo kapcsolattartas szabalyozasara is vannak eszkozok gyerekbantalmazas esetere (tavoltartas, kt szuneteltetes, felugyelt kt, stb...)
(ha nem lennenek ilyenek, a nok nem tudnanak visszaelni vele)
ez az eset jelenlegi ismereteink szerint kivedhetetlen volt es az ie mellett is ugyanugy megtortent (ha olvastad a sztorirol szolo cikkeket, anyuka kiallt a ferfi felugyeleti joganak megtartasa mellett, rendszeresen vitte a boribe a gyerekeket latogatni, semmilyen akadalyt nem allitott a KT ele.)
a csavo vagy mindenkit megtevesztett (biro, szakertok, anyuka), vagy pedig megint bekattant :(
UNDORITO A FEMINACI HISZTI EGY ILYEN TRAGIKUS ESEMENY KAPCSAN
Nem tanulnak ezek a puzsérfélék semmiből. Ahelyett, hogy megoldást keresnének, csak mutogatni kezdenek a nőkre, hogy "deiszen ők is csúnyán tudnak nézniii!!"
Hogy állathasonlattal éljek másképpen támad a medve, a tigris, és a farkas, és másképpen védekezik a hörcsög, az őz, vagy a nyúl.
Az erőszaknak vannak speciális változatai, amik inkább az egyik, míg a másik inkább a másik nemre jellemzőbbek, és ezt nem fizikai vs verbális síkon kell elképzelni, hanem a mechanizmus más. Mivel nem bír egyforma hormonkészlettel a két nem, ami erőst befolyásolja az erőszak alkalmazásának módszerét.
Puzsér Róbertnek igaza van, fel kell lépni az erőszakkal szemben, de nem vadászhacc uúgy a tigrisre, mint a krokodilra, mert másmilyen a természetük.