Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Bár egyiket sem nézem, de jó sok minden elkaszáltak, olvastam a feketelistát a junkie-n; - viszont még több újonc lesz, már a felsorolásba is belefáradtam... :D hová fér be még több sorozat?! :D Pedig vannak érdekesek, párat biztosan bepróbálok (ha kitágítom az időhorinzontot és egy nap 120 órából fog állni).
Hawaii Five-ot pihire tettem, de majd visszatérek hozzá, nyáron, ínséges időkben pont remek szórakozás lesz ledarálni :)
House-fanok, aki nézi: Lisa E. hivatalosan is ... quit. Elég nagy arculcsapás az amúgy is halódó sorozatnak, a nyolcadik évadban valami hatalmas csodát kell(ene) művelniük, hogy nézhetővé tegyék és Cuddy helyét betöltsék, de azt hiszem, hét év vs. valaki új--csatában a hét év nyer. Sajnálom, mert az egyik kedvencem volt a House MD, de mára mélységesen csalódtam benne és valószínűleg kaszálom a 8. évadot.
Whááá! :) A Hawaii Five-O évadzáró is naggggyon ott volt... Na ezután felettébb kíváncsi leszek a második évadra, bár eddig is előszeretettel néztem :)
Castle naturellement:) Ezt most tényleg elirtam.....nem elütöttem .Néha kijönnek érdekes dolgok,ha sötétben fel sem nézve ,két ujjal pötyögök ezerrel.
A lényeg,Castle veri Dr Csontot,egyszerüen Boreneaz mester(ha jól irom)se tud elvinni egy szürkülő karaktert.
Pedig ő Angelus forever.
Castle meg mégiscsak Reynolds kapitány.Kár hogy ritkán engedik poénkodni mostanában.A kikacsintósok vittek mindent.
Közben érdekesen alakult a Destiny sorsa is,gondolom ez volt az évadzáró.hogyismondják,hung up?
A sons of anarchy val mi van?Az csak 13 részes volt,vagy csak én nem találom?
Mentálpista......én kicsit unom benne Red John-t.Ezek az amerikai szocipszichomindenpaták akkora lángelmék,nem igaz.
Különben az is érdekes,hogy egy átlag amerikait megkérdezel merre van a McDonalds,még egy év mulva is ott áll lefagyva,de olyan FBI ügynököt még nem láttam,aki ne tudná egy keresztespók bal lábáról azonositani,hogy melyik Apostol ,melyik könyvének mely részére utal a dolog,az meg teljesen természetes hogy idézi azonnal arámi nyelven.
Ez a Borgiás dolog kezd érdekelni.Lehet hogy letámadom,ha meglelem.
Belegondoltatok már ,mik lehetnek a Vatikán irattárában?
Arya sokak kedvence, én is bírom, de nekem valamiért Bran a kedvencem, :))) Tyrion-ról nem tudom eldönteni, milyen és mit tenne vagy mit nem, de a perverz tesóinál nem lehet rosszabb... poor Imp. Ned Stark-ot szeretem.:)
Nekem mint karakter az Arya meg a Tyrion tetszik. Többiek is jók,de ők nekem különösen tetszenek. Daenerys meg már teljesen átvette a nomádok királynője címet :)
A hétfő emiatt jó csak, clearly ;) - igen, az ötödik rész megint egy remekbeszabott munka, a vége pedig... na, majd meglátod. A vontatottság engem sem zavar, a hangulata magávalragadó.:))) és a színészek nagyon jók, Sean Bean végre nem negatív karakter.:D
Szerintem is, nagyon!! Én és egyik barátom alig várjuk az újabb részeket. Ő Dublin-ban nézi én meg itthon,rendesen kiszoktuk elemezni az epizódokat. Ma is azzal kezdte nekem a reggelt, h "na na na na ,ma Trónok harca" :)
Mármint az 5. résszel? A 4. epizód kicsit vontatott volt,de nem baj. Én nem olvastam a könyvet,így időnként meg kell állítanom a lejátszást,h utána nézzek,most akkor ki kicsoda és miért ilyen a másikkal. Pl az "Ördöfióka" miért szócsatázott Winterfall-ban. Nem baj,ha kicsit vontatott...vagyis nem vontatott...hogy mondjam...szóval egy kicsit mögéje láthattunk a dolgoknak,mi miért van...ki miért olyan ellenséges a másikkal és ezt a későbbiekben gondolom már érteni fogjuk :)
Sőt, van GOT topik is, de nem pörög túlzottan és eléggé spoiler-érzékenyek:D
A GOT az a sorozat, amit alig bírok kivárni hétről-hétre, elképesztően jól sikerült minden perce- már pár rész után berendelték a második évadot, úgyhogy nézhetjük még egy ideig:)
A legújabb résszel kezdenek beindulni a dolgok, nem finomkodva...
jó kis sorozat,durva hog a pápaság milyen eszközökhöz nyúlt akkor...bérgyilkosság,szajhák,annak votl legnagyobb esélye Szent Péter trónjára,akinek nagyobb vagyona volt,vagy ügyesebben ki tudta golyózni a másik bíborost.
a másik pedig a Trónok harca
az talán még a Borgiánál is jobb.
Hány évados lesz az utóbbi?
(bocs attól,aki ezt már olvast a Milyen filmet láttál a héten c. topikban,de nem tudtam hogy van ilyen fórum is) :)
Castle 3x22 az egyik, ha nem a legjobb rész volt a sorozat történetében; de, hogy állandóan megy a huzavona az összejönnek-nem jönnek vonalon... tiszta deja vu az egész, dettó ez a Bones-ban...
Feliratozva.Nem szeretem a szinkronosat,Dr Csontnak olyan hülye a magyar hangja pld,teljesen megváltozik az elmebeteg karaktere.
Felirat viszont kell és magyar,tul lassan forditom még felirattal is,a sója tűnik el.Igazábol olvasásnál is,nem érzékelem az árnyalatokat,hiába értek mindent......most nem arra gondolok hogy:Joe a k.... anyádba dobd el azt a kib....tt gunt:)
Viszont a Dr Csont haszóba került,mert szóba hoztam:)teljesen kezd belefulladni az ocsmány vágóképekbe.
Közben Smallville véget ért.....háááát.......gondolom a film tisztelgés C.Reeve előtt,de ahhoz képest hogy dupla epizód,sikerült nekik Barátok közt szintű dialógokat irni.Bár fene tudja....Visszajött egy picit az összes fő karakter,a csak ittenieket a helyükre tették,de akkor is.
Justified, most nem tudom évad lezárva,vagy szünet.Itt is volt kis hiányérzetem,de ez a sorozat dörzsöl,főleg most a redneck banya,aki főg..i volt.Mint a Tortura hibbant ápolónője,kicsit öregebben,kicsit délebben.
Castel.Cimszereplőnk szerintem megbirkozna csavarosabb karakterrel is.
BB Theory,lol.....Sheldon barátnője visz mindent,főleg Peggy-vel,meg a másik pincércsajjal.
Amugy a forditásokért hála azoknak akik csinálják, néha zseniálisan jók és mindenképpen jobbak mint a hivatalosak.
Első rész nagyon semmilyen,ötödiknél már kezdenek formálodni a karakterek,Szellemkutya vezér egyre több lehetőséget kap,ahogy kiderül,afféle vörössárkányos Graham szerű beleélős karakter.Nagyon jó a cinikus kis női helyettese:)
!!!!!!!!!!Spoiler!!!!!!!
Kezd poénokat is kapni a sorozat,bemennek egy farmra,csaj blazirt pofával egy lóra ami fekszik:Szegényke,jó sovány,biztos régen kapott enni!Kamera közelit ,a ló döglött:))
Jó bor effektus, ahogy a legtöbb férfinél - nyálas volt nagyon fiatal kölyökként; Sammy/Jared viszont simán ronda, ő meg eszementen jó pasi lett, egészséges mértékben kigyúrta magát, és az arca is sokat változott, előnyére.
Igazából a sorozaton nagyon szépen nyomon követhető az, mikor forrtak össze a srácok. A poénok megsűrűsödnek, a hülyeségek, az összenézések, meggyőződésem, hogy a jelenetek egy része sima impro.
Itt most a fiúkról beszélek, nem a részekről és a storyline-ról, mert az olykor hagy némi kívánnivalót maga után. Viszont Dean-ben és Sam-ben még nem csalódtam. Na, majd ha jön Castiel, szénné röhögöd magad.:)
Valószínűleg ez egy többször feldolgozott poén....eléggé adja magát. Azonban a sorozat poénjaiba eléggé egyedi módon illeszkedik bele, és megelehtősen váratlanul jött....