Keresés

Részletes keresés

georgi001 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2381

Főnök szerinted?

Jegelem kenegetem , ennyi a doki is ennyit mondana. Tudom , hogy tudod , hogy milyenek az eü-sök:)))

Agent J Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2380

Bocsi... :)))

Srácok, játszatok a Viperákkal... Légyszi, légyszi, légysziiiiiiii! :D

Nagyon szeretnék ismét a köztetek őgyelegni!:)))

AJ

Agent J Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2379

Konvergencia program... :(((

Előzmény: Csonti-Linebacker (2374)
Ome Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2378

Üdv!

Meccsügyben kellene nekem egy kontakt.

Üdv:

Gógucz "Ome" Gyula

NP Vipers

Előzmény: Trugyina (2373)
Mao Black Knight Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2377

Én meg remélem hogy szükségetek lesz a futóórára, mert vezetni fogtok sokkal az ellenfél előtt és rendesek lesztek hozzájuk. :)

Tudjátok: semmi mást nem kívánhatok, mint hogy legyőzzétek a Debrecent. :-)

Előzmény: Trugyina (2369)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2376

Georgi!

Voltál dokinál?

Előzmény: georgi001 (2370)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2375
Az utolsó meccsünk ebben a a szezonban október végén lesz, nem?:)))
Előzmény: Trugyina (2373)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2374

Akkor örülök:)))

Most már ezért könnyebb az embereknek mert van hol próbálni...Várunk

Miért ugrana?

Előzmény: Agent J (2371)
Trugyina Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2373
Ha marad katona akkor igen
Előzmény: Alexandr88 (2372)
Alexandr88 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2372

Nekünk lesz valamikor edzőmeccsünk vagy ilyesmi olyan csapatokkal akikkel nem hoz össze a sors minket?Mint pl a Eger vagy  a Steelers??

Agent J Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2371

Üdv Soldiers!:)))

Csonti, megjött a mail-ed! Köszi az infót, szerintem is sok múli a személyes próbákon, ezért megyek hozzátok! :D A Revo kérdésben még semmi sem dőlt el, beszéltem a "dealerrel" ;) , és megnézem mindkét sisakot! Vállvédő vonalon egyetértünk! Holnap Dave a Cowboys-ból megmutatja a cuccát, neki Benson van, és azt mondta jó...

Bár könnyen lehet, hogy ugrik az egész tervem... 

AJ 

georgi001 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2370

Szia Csonti!

Ez szép eredmény. Gratula a HEROSNAK

Trugyina Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2369

Szia Gyula!

Köszönöm a választ! Ezzel is többet tudunk erről a sportról. A mérkőzés közben szóltam valamelyikőtöknek, de csak annyit mondtam, hogy "...nincs futóóra?..". Ez valóban nem kérés volt, de a BBK szituációját ismerve tényleg nem valószínű, hogy beleegyeztek volna. Remélem soha többé nem lesz szükségünk ennek a szabálynak az alkalmazására...:)

Köszönjük a mérkőzésen való közreműködést, eredményes játékvezetést kívánunk minden régi és új játékvezető sporinak!

Előzmény: VIZILÓÓÓ (2367)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2368

Egy kis hír:

Eger Heroes vs. Miskolc Steelers   36:13

(20-7;0-0;6-6;10-0)

Gratulálok!

VIZILÓÓÓ Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2367

SZIASZTOK!

A szabálykönyvben sehol sincs szó a futó-órás szabályról! Ezt a szenvedő fél kérheti, de a másik csapatnak is hozzá kell járulnia!!!

Mivel ez egy "éles" mérkőzés volt, ez nem történt meg! Ráadásul a lebonyolításból adódóan elképzelhető, hogy a továbbjutásról csak néhány pont fog dönteni, ezért a BK-nak fontos is volt az eredmény...

Ezért én sem tartom valószínűnek, hogy a BK vagy a Deberecen, vagy akár a Wolves beleegyezne hasonló szituban a "rövidítésbe"!

Most Ti voltatok a szenvedő alanyai a meccsnek, de volt már hasonlóra példa, nem is egyszer!

Becsülettel végigharcoltátok a meccset, biztos sokat is tanultok belőle!

Nagyon örülünk, hogy a sérült srácnak nincs "komolyabb" baja: én nagyon aggódtam érte, elég súlyosnak tűnt a dolog a hordágyon. JOBBULÁST MINDENKINEK!

Üdv: Udvardi Gyula

Előzmény: Trugyina (2359)
georgi001 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2366

SZia mindenkinek!!!

Köszönöm én is mindenkinek a biztatást , a jókívánságokat meg mindent.

A kezemmel már tudok fogni :) de nem érdekes rácuppanok és ki gurulom.

Milán remélem már az orvost megjártad mikor ezt olvasod .

Van nekem is egy imám!

"Áldott az úr neve ki hadakozásra tanítja kezem, s viadalra ujjamat. "

Zoli gyógyulj meg mihamarabb:)

DL#59

ziTi.1337 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2365

Egy szolgálaton kívüli rendőr rálőtt Steve Foleyra, a San Diego Chargers amerikaifutballistájára. A klasszis nincs életveszélyben.

Az eset helyi idő szerint vasárnap hajnalban történt. A hivatalos jegyzőkönyv szerint egy ittas gépjárművezető - állítólag Foley - az autójával többször veszélyt teremtett az autópályán, majd megpróbálta az útról leszorítani az intézkedni igyekvő rendőrt.

Foley ügynöke csak annyit közölt: a játékosra háromszor lőttek rá otthona előtt, majd kórházba vitték, ahol megműtötték.

A kiválóság utoljára április 21-én került összetűzésbe a hatóságokkal, akkor részegen hivatalos személyekre támadt rá. A San Diego számára nagy veszteség Foley kidőlése, mert a csapat nyolc nap múlva kezdi meg szereplését a profi liga új szezonjában.

kis olvasnivaló :P

VJEEE Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2364

Trugyian!

Nem vagyok illetékes a dologban, de úgy tudom, hogy a futóórát azt kérnie kell a csapatoknak és nem autómatikusan kerül elindításra. De ha Ti kértétek is volna, nem hiszem, hogy a BBK beleegyezett volna, mert nekik kellett a pontarány!

Alexandr88 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2363

Megyünk Trugyi,és harcolunk utolsó vérig!Hja és szerdán majd megbeszéljük a pénteket is,pest,felszerelés ilyesmi!

Észhez fogunk térni a Knock Out után!

GO!!!GO!!!!Soldiers!

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.03 0 0 2362
OKAY:))))
Előzmény: Trugyina (2361)
Trugyina Creative Commons License 2006.09.03 0 0 2361

:)

Dehogynem!!! Gyere!!! Nélküled a deff nem ér annyit!!! Az ép játékost úgy értetem, hogy játékra jelenleg alkalmas. Te is gyógyulj meg minél hamarabb! Nagyon hiányoztál tegnap is!

Előzmény: Csonti-Linebacker (2360)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.03 0 0 2360

Trugyi akkor én már ne is legyek ott edzésre mert se nem vagyok épelméjű se nem vagyok még teljesen épp?:))))

Trugyina Creative Commons License 2006.09.03 0 0 2359

Elsősorban minden sérültünknek mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!

Az ilyen arányú vereségünk okát két dologban látom:

1 A sérülési hullám morálisan nehezedett a csapatra. Ettől függetlenül úgy éreztem mindenki megpróbálta kiadni magából a maximumot, de improvizációra, meglepetésekre már nem futotta. Személy szerint mondhatom, hogy szinte a lábújabban is izomláz van.

2. Itt szeretném kijelenteni, hogy nem a bírókon múlt a vereségünk!!! Határozottan állítom, hogy most vezették legjobban a meccsünket mióta játszunk. De miért nem volt futóóra -35-nél!? A versenykiírásban nem láttam ilyen kitételt. A bíró eldöntheti, egy-egy adott szituációban, hogy alkalmazza-e vagy sem? A Gladiárok ellen is mérlegelni fog? Ez elég sok bonyodalmat félreértést szülhet főleg a debreceni oldalon, akiknek nagyon fog kelleni a pontkülönbség. Remélem én tudom rosszul a szabályokat, de ha nem...? És még annyi, hogy futóóránál nem kaptunk volna ilyen kiütéses vereséget., hiszen gyakorlatilag két negyedet már így kellett volna mérni.

Hangsúlyozom: nem ebben keresem vereségünk okát!!!!!!!!!!!!!

Szerdától minden épp jékosunkra számítunk!!!!!! Fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go Soldiers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go magyar focsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Végül, de nem utólsósorban:

Köszönjük a szolnoki és a Wolves szurkolóknak a nagyszerű biztatást!!!!!!!!!!

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.03 0 0 2358

Még az eset előtt (azt mondta csinálj egy képet amég egyben vagyok:(((()

Az a szerencse hogy nincs komolyabb gond

Agent J Creative Commons License 2006.09.03 0 0 2357

Jobbulást a tesódnak! :)

Ha nem gond elmondom a jó hírt Gyuszinak is!:)

AJ

Előzmény: Redbull94 (2356)
Redbull94 Creative Commons License 2006.09.03 0 0 2356

Hi soldiers ! Hál istennek tesóm Zoli gerince nem tört el és nem repedt meg ma voltunk nála.

A doki azt mondta, hogy vesetájéki zúzódás történt, bár a háta fáj (ez érdekes) s ha nem jön semmi közbe, akkor holnap már haza jöhet !! Üdv: Zsitnyánszki Zoltán (#72 ) tesója!

Csecsemő Creative Commons License 2006.09.03 0 0 2355
Sziasztok
Jó volt a meccs (leszámítva az eredményt és a sok serültet), szerintem ez egy nagyon sportszerű játszma volt. KÖSZÖNÖM mindenkinek, hogy ott volt és megtett mindent a csapatokért a játékért legyen az játékos, szurkoló, hozzátatozó.
MEGINT CSAK KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!
banya(H.H.) Creative Commons License 2006.09.03 0 0 2354

sziasztok biztos nagyon jók vagytok a sérülteknek jobbulást

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.03 0 0 2353

Majd átadom Bélának hogy mint irtál de ő a balesetin volt bent és ott mondták azt amit irtam.

Azért majd szólok neki és köszi.

Előzmény: k3vin (2352)
k3vin Creative Commons License 2006.09.03 0 0 2352

Ne haragudj, ne legyen igazam, de  egészen biztos vagy benne? Azt hiszem többek nevében is mondhatom, egy teljes szalagszakadásnál a térdépelés már édes kevés? Amennyiben a szalag teljes mértékben átszakadt, úgy azt csak műtéti beavatkozással lehetséges rendbe hozni. A műtét utáni regenerálódási idő pedig nem kevesebb, mint 6 hónap. Sajnos tudom mit beszélek, mivel épp egy ilyen előtt állok.

Amennyiben 6 hét valóban a rehabilitációs időszak, úgy maximum arra tudok gondolni, hogy a sérülés maximum "csak" egy részleges szallag-szakadás. Akkor viszont sok pihenés, a lehető legminimalistább erőltetés és kész...

Sok Sikert és Gyors Felépülést Kívánok, de ha rám hallgatsz, még kérlek, nézesd meg egy másik orvossal is. A Te érdeked...

Üdv,

Soma

Black Knights LB #51

Előzmény: Csonti-Linebacker (2350)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!