Csonti, megjött a mail-ed! Köszi az infót, szerintem is sok múli a személyes próbákon, ezért megyek hozzátok! :D A Revo kérdésben még semmi sem dőlt el, beszéltem a "dealerrel" ;) , és megnézem mindkét sisakot! Vállvédő vonalon egyetértünk! Holnap Dave a Cowboys-ból megmutatja a cuccát, neki Benson van, és azt mondta jó...
Köszönöm a választ! Ezzel is többet tudunk erről a sportról. A mérkőzés közben szóltam valamelyikőtöknek, de csak annyit mondtam, hogy "...nincs futóóra?..". Ez valóban nem kérés volt, de a BBK szituációját ismerve tényleg nem valószínű, hogy beleegyeztek volna. Remélem soha többé nem lesz szükségünk ennek a szabálynak az alkalmazására...:)
Köszönjük a mérkőzésen való közreműködést, eredményes játékvezetést kívánunk minden régi és új játékvezető sporinak!
A szabálykönyvben sehol sincs szó a futó-órás szabályról! Ezt a szenvedő fél kérheti, de a másik csapatnak is hozzá kell járulnia!!!
Mivel ez egy "éles" mérkőzés volt, ez nem történt meg! Ráadásul a lebonyolításból adódóan elképzelhető, hogy a továbbjutásról csak néhány pont fog dönteni, ezért a BK-nak fontos is volt az eredmény...
Ezért én sem tartom valószínűnek, hogy a BK vagy a Deberecen, vagy akár a Wolves beleegyezne hasonló szituban a "rövidítésbe"!
Most Ti voltatok a szenvedő alanyai a meccsnek, de volt már hasonlóra példa, nem is egyszer!
Becsülettel végigharcoltátok a meccset, biztos sokat is tanultok belőle!
Nagyon örülünk, hogy a sérült srácnak nincs "komolyabb" baja: én nagyon aggódtam érte, elég súlyosnak tűnt a dolog a hordágyon. JOBBULÁST MINDENKINEK!
Egy szolgálaton kívüli rendőr rálőtt Steve Foleyra, a San Diego Chargers amerikaifutballistájára. A klasszis nincs életveszélyben.
Az eset helyi idő szerint vasárnap hajnalban történt. A hivatalos jegyzőkönyv szerint egy ittas gépjárművezető - állítólag Foley - az autójával többször veszélyt teremtett az autópályán, majd megpróbálta az útról leszorítani az intézkedni igyekvő rendőrt.
Foley ügynöke csak annyit közölt: a játékosra háromszor lőttek rá otthona előtt, majd kórházba vitték, ahol megműtötték.
A kiválóság utoljára április 21-én került összetűzésbe a hatóságokkal, akkor részegen hivatalos személyekre támadt rá. A San Diego számára nagy veszteség Foley kidőlése, mert a csapat nyolc nap múlva kezdi meg szereplését a profi liga új szezonjában.
Nem vagyok illetékes a dologban, de úgy tudom, hogy a futóórát azt kérnie kell a csapatoknak és nem autómatikusan kerül elindításra. De ha Ti kértétek is volna, nem hiszem, hogy a BBK beleegyezett volna, mert nekik kellett a pontarány!
Dehogynem!!! Gyere!!! Nélküled a deff nem ér annyit!!! Az ép játékost úgy értetem, hogy játékra jelenleg alkalmas. Te is gyógyulj meg minél hamarabb! Nagyon hiányoztál tegnap is!
Elsősorban minden sérültünknek mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!
Az ilyen arányú vereségünk okát két dologban látom:
1 A sérülési hullám morálisan nehezedett a csapatra. Ettől függetlenül úgy éreztem mindenki megpróbálta kiadni magából a maximumot, de improvizációra, meglepetésekre már nem futotta. Személy szerint mondhatom, hogy szinte a lábújabban is izomláz van.
2. Itt szeretném kijelenteni, hogy nem a bírókon múlt a vereségünk!!! Határozottan állítom, hogy most vezették legjobban a meccsünket mióta játszunk. De miért nem volt futóóra -35-nél!? A versenykiírásban nem láttam ilyen kitételt. A bíró eldöntheti, egy-egy adott szituációban, hogy alkalmazza-e vagy sem? A Gladiárok ellen is mérlegelni fog? Ez elég sok bonyodalmat félreértést szülhet főleg a debreceni oldalon, akiknek nagyon fog kelleni a pontkülönbség. Remélem én tudom rosszul a szabályokat, de ha nem...? És még annyi, hogy futóóránál nem kaptunk volna ilyen kiütéses vereséget., hiszen gyakorlatilag két negyedet már így kellett volna mérni.
Hangsúlyozom: nem ebben keresem vereségünk okát!!!!!!!!!!!!!
Szerdától minden épp jékosunkra számítunk!!!!!! Fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go Soldiers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go magyar focsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végül, de nem utólsósorban:
Köszönjük a szolnoki és a Wolves szurkolóknak a nagyszerű biztatást!!!!!!!!!!
Hi soldiers ! Hál istennek tesóm Zoli gerince nem tört el és nem repedt meg ma voltunk nála.
A doki azt mondta, hogy vesetájéki zúzódás történt, bár a háta fáj (ez érdekes) s ha nem jön semmi közbe, akkor holnap már haza jöhet !! Üdv: Zsitnyánszki Zoltán (#72 ) tesója!
Sziasztok Jó volt a meccs (leszámítva az eredményt és a sok serültet), szerintem ez egy nagyon sportszerű játszma volt. KÖSZÖNÖM mindenkinek, hogy ott volt és megtett mindent a csapatokért a játékért legyen az játékos, szurkoló, hozzátatozó. MEGINT CSAK KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!
Ne haragudj, ne legyen igazam, de egészen biztos vagy benne? Azt hiszem többek nevében is mondhatom, egy teljes szalagszakadásnál a térdépelés már édes kevés? Amennyiben a szalag teljes mértékben átszakadt, úgy azt csak műtéti beavatkozással lehetséges rendbe hozni. A műtét utáni regenerálódási idő pedig nem kevesebb, mint 6 hónap. Sajnos tudom mit beszélek, mivel épp egy ilyen előtt állok.
Amennyiben 6 hét valóban a rehabilitációs időszak, úgy maximum arra tudok gondolni, hogy a sérülés maximum "csak" egy részleges szallag-szakadás. Akkor viszont sok pihenés, a lehető legminimalistább erőltetés és kész...
Sok Sikert és Gyors Felépülést Kívánok, de ha rám hallgatsz, még kérlek, nézesd meg egy másik orvossal is. A Te érdeked...