Keresés

Részletes keresés

titolesz Creative Commons License 2005.10.29 0 0 104

A bicikli a legjobb.Tapasztalat,sajnos.Ha az rendszeresen megvan már más nem is kell.Én anno szerettem volna fogyni ,ezért vettem egy szobabiciklit+a szabadban is tekertem.Fogytam is vele, tekertem mint az őrült.Nagyon vékony lett tőle a derekam.Megbántam kurvára.Most,miután elkezdtem gyúrni elég hülyen néz ki a viszonylag vékonyabb derék,főleg a mellemhez,vállamhoz viszonyítva.

Szóval,nekem "derékmegnagyobbító" gyakorlat kellene:-)

Előzmény: Threepwood (103)
Threepwood Creative Commons License 2005.10.29 0 0 103

Aerob mozgás: na igen. most egyik sem fog működni, bicaj+úszás rendszeresen tuti nem megy, futni pedig nyáron próbáltam, önszántamból még egyszer (egy jó ideig) nem :)

"Én edzés közben általában ki szoktam zárni az embereket a figyelmemből, megpróbálok csak a gyakorlatra koncentrálni. Szériák közti pihenésnél persze elnézelődök én is. (Főleg ha van egy-két csinos nőnemű egyed is a teremben. :))"

Én szériák közben a következő szériákra koncentrálok. ;) két gyakorlat között viszont túl sok szünetet tartok és túl sokat nézelődöm.

Tényleg, két gyakorlat között mennyi szünetet érdemes tartani?

"Én a lehető legnagyobb intenzitással szoktam edzeni, a széria végén remegek az erőfeszítéstől és fújtatok, mint egy csataló. Szerintem kérd ki egy szakember véleményét, hogy meddig mehetsz fel a súlyokkal, mert még 5-6 évig növésben vagy. Nehogy valami testi problémád legyen ebből."

Oké, ez jó ötlet.

Hasprést ki fogom próbálni.

"Kezdésnek úgy 4-6 hétig érdemes teljes test edzéseket csinálni heti három alkalommal. Minden izomcsoportot mozgass meg legalább egy gyakorlattal. Utána lehet szétbontani a hetet külön izomcsoportokra. (hát-kar, mell-váll, láb-has van nálam, de szinte tökmindegy mit mivel raksz össze)"

Jövő héttől téli szünetig ez lesz akkor a program, és gondolom ez alatt az idő alatt hozzá lehet szokni az edzéshez olyan szinten, hogy teljesen megszűnjön a hátráltató izomláz (pl. ha a hasizmomat szétedzem, egy csomó más gyakorlatra is képtelen leszek)

"Szerintem mindenképpen érdemes valamilyen sportot rendszeresen űzni, erőssé, kitartóvá, egészségessé, kiegyensúlyozottá teszi az embert. A kondizástól izmos is leszel, ami a csajokra és más férfiakra is előnyös hatással van."

Nem titkolom, hogy ez is a céljaim között van, de nem elsőrendű fontosságú.

Az erősítéssel egyébként az is célom, hogy akármilyen sport vagy harcművészet erőnléti részét mindenféle gond nélkül bírjam.

A bodybuilder.hu nagyon klassz oldal :)

Bill Pearl edzéstervét olvasgattam (a bajnoki forma 20 hónap alatt-ot), örülnék, ha leírnád róla a véleményedet (persze csak ha nem probléma). Nekem tetszik.

Előzmény: Dorien (99)
Threepwood Creative Commons License 2005.10.29 0 0 102

Mindenben igazad van, a kérdésre válaszolok: onnan tudom, hogy gyorsan izmosodom, hogy pár hónapig jártam karatézni. Nem volt súlyzós edzés ott, csak alaposan megdolgoztattak minket, rövid idő alatt nagyon megerősödtem, és izmosodás is látszott.

Abbahagytam, nagyon nem tetszett sok minden, rosszul választottam meg a helyet (mondjuk 14 évesen ez még belefér, de akkor is hallgatnom kellett volna a megérzésemre...).

Előzmény: lzleo (96)
Dorien Creative Commons License 2005.10.29 0 0 101
30 tonna fejenként? Az szép. :)
Fix edzőtárssal szerintem sokkal gyorsabban lehet fejlődni. Nekem is kellene egy...
Előzmény: lzleo (100)
lzleo Creative Commons License 2005.10.29 0 0 100

Te tudod...

Egyszer összeszámolgattam, kb. 700-800 ezer forintba kerülne egy otthoni terem felszerelése, és ugye még lefoglalna egy egész szobát is. Úgyhogy én inkább lejárok a terembe.

Másrészt meg az edzőtársak segítsége is elég hasznos bizonyos gyakorlatoknál. Azok a jó kis utolsó utáni még egyek.  :)

Harmadrészt meg lehet látni érdekes kísérleteket, edzésmódszereket. Múltkor pl. két "jólfejlett egyed"  keretbe csinált fekvenyomást, felraktak 70 kilót (+20kg a rúd, +kb. 5kg a megvezetés = kb. 95 kg), aztán meg nyomtak 10*10-et simán, 10*10-et ferdén, majd 10*10-et negatívban. Az ugye 300 nyomás majdnem 100 kilóba. Végefelé már érdekes arcokat vágtak a súly alatt.  :)  

Előzmény: azsem (98)
Dorien Creative Commons License 2005.10.28 0 0 99
Most kezdtem el konditerembe járni. Hetente háromszor járok, és minden szempontból teljesen bizonytalan vagyok... (eltekintve a célomtól: 3-4 kiló leadása, deréktájék, vékonyítása, hát kiegyenesítése, és általános erősödés).

17 éves vagyok, 174 centi, és 65-66 kiló.

A deréktájék vékonyítás + a fogyás okos diétával és aerob mozgással (futás, úszás, biciklizés) megy a legjobban.

Az első gondom: a konditerem tele van olyan emberekkel, akikhez nem akarok hasonlítani, félmeztelenül járkálnak arcok olyan mellizmokkal, meg felsőtesttel, amilyet én még véletlenül se szeretnék.

Igen, tudom, hogy nem a szél fújja oda ezeket, kemény munka kell hozzá, de én egyrészt nagyon gyorsan izmosodom, másrészt ez a látvány nagyon negatív hatással van rám, szinte elveszi a kedvem az edzéstől.

Én edzés közben általában ki szoktam zárni az embereket a figyelmemből, megpróbálok csak a gyakorlatra koncentrálni. Szériák közti pihenésnél persze elnézelődök én is. (Főleg ha van egy-két csinos nőnemű egyed is a teremben. :))

Második probléma: edzeni kellemes kifáradásig, vs. végkimerülésig.

Vegyük például a lábtolót: 100 kilóval minden gond nélkül végzek 5*10 ismétlést, ahhoz, hogy teljesen kimerüljek, szerintem 160 kilóig kéne felmennem, de az meg tönkretenné a térdemet.

Én a lehető legnagyobb intenzitással szoktam edzeni, a széria végén remegek az erőfeszítéstől és fújtatok, mint egy csataló. Szerintem kérd ki egy szakember véleményét, hogy meddig mehetsz fel a súlyokkal, mert még 5-6 évig növésben vagy. Nehogy valami testi problémád legyen ebből.

Hasizomnál más a probléma: egyszer annyira megterheltem felülésekkel, hogy két hétig izomlázam volt, ha még egyszer ilyet csinálnék, jó ideig nem tudnék lemenni a terembe.

A hasizom tipikusan az az izom, amit fokozatosság nélkül könnyen ki lehet készíteni. Az edzésére szerintem a felülés helyett jobb a hasprés vagy a hasprésgép. A lábemelést ma próbáltam először, egyelőre nem vagyok elragadtatva tőle.

Álló vádligépen múltkor 20 kilóval végeztem 5*10 ismétlést, alig bírtam menni, olyan izomlázam lett, 3 nappal később (tegnap) pedig 35 kilóval csináltam ugyanezt, ma pedig egy alig érezhető, szinte jóleső izomlázon kívül nem érzek semmit. Ez mitől van?

Megszokta a terhelést. Ez minden izomcsoportnál így van.

Harmadik probléma: mit érdemes csinálni? Minden edzésen mindent megmozgatni, vagy a három edzésre osszam szét az izmokat háromfelé, és úgy eddzek?

Kezdésnek úgy 4-6 hétig érdemes teljes test edzéseket csinálni heti három alkalommal. Minden izomcsoportot mozgass meg legalább egy gyakorlattal. Utána lehet szétbontani a hetet külön izomcsoportokra. (hát-kar, mell-váll, láb-has van nálam, de szinte tökmindegy mit mivel raksz össze)

Negyedik probléma: A bicepszem marhára legyengült, mellizmaim szintén - . 4*8-at szeretnék nyomni fekve 40 kilóval, de a 4. sorozatba bele sem bírok kezdeni, a harmadik már nagyon szaggat a végén.

Az a jó, ha a végén már alig bírod kinyomni a súlyt. 3-4 széria bőven elég. Ez nem futóverseny, edzzél és kajálj rendesen és fogsz majd fejlődni idővel.

Biztosan megoldás lenne, ha 30-35-40-40 szériákat csinálnék, de szinte szégyellek 30 kilóval kezdeni, tudom hogy ez baromság, de gyengének, szarnak érzem magam ilyenkor. Ezen nem segít az sem, hogy tudatosul bennem, hogy az érzés baromság. (az különösen nyomaszt mikor egy arc 120 kilót nyom előttem, mert az még egy reális súly, amit fel tudok fogni, és azt gondolom, mikor ilyet látok, hogy "kész, erre sosem leszek képes, jobb, ha feladom most.")

Ő is 30-40 kilóval kezdte, ne félj. ;)

Semmiképp nem szabad feladnom az edzést (már hosszú idő óta ez az első dolog, amibe önként belekezdtem), de túlságosan hangulatvezérelt vagyok, és szinte percről percre változik a véleményem, érvek-ellenérvek csapnak össze az agyamban, egyszer azt tervezgetem, hogy mit csinálok a következő edzésen, másnap pedig úgy gondolom, hogy lepasszolom egy haveromnak a bérletemet.

Szerintem mindenképpen érdemes valamilyen sportot rendszeresen űzni, erőssé, kitartóvá, egészségessé, kiegyensúlyozottá teszi az embert. A kondizástól izmos is leszel, ami a csajokra és más férfiakra is előnyös hatással van.

Egyet egyébként egészen biztosan nem fogok csinálni: nem vagyok hajlandó hosszútávfutni. Szerintem genetikailag képtelen vagyok rá, az egész suliban én vagyok a legrosszabb futó, az ötödikeseknél is rosszabbat futok, 2 km-t talán lefutok negyed óra alatt, szerintem ez egy fokkal lassabb, mintha sétálnék. Még ebben a röhejes tempóban is szenvedek, pokolian szörnyű az egész, és a tanár nem hajlandó beírni a karót, muszáj lefutnom évente kétszer a kurva távot, hogy kapjak egy kettest...

Miért kellene hosszútávfutnod? Én is utáltam kamaszkoromban. Most, 27 évesen meg élvezem.

(nah, még egy dolog eszembejutott: milyen seggizmosító gyakorlat létezik? :)))

A guggolástól hihetetlen segged lesz. ;)

www.body.builder.hu - itt minden gyaksit megtalálsz videókkal, animációkkal + a kajálási alapelveket is megtanulhatod.

Sok sikert! :)
Előzmény: Threepwood (95)
azsem Creative Commons License 2005.10.28 0 0 98
Lehet igazad van, de én szeretem magamban csinálni az "ilyeneket".
Én a profi 2001 vagy 2002 gépet néztem ki.
Szerintem annyira nem rossz, bár nem vagyok túl jártas ezekben...
A tescos nem tudom milyen lehet, valamire csak jó az is nem? :-/
Előzmény: lzleo (94)
Dorien Creative Commons License 2005.10.28 0 0 97
Válaszolok majd, de most megyek lábazni. :)
lzleo Creative Commons License 2005.10.27 0 0 96
Helló!

”Az első gondom: a konditerem tele van olyan emberekkel, akikhez nem akarok hasonlítani, félmeztelenül járkálnak arcok olyan mellizmokkal, meg felsőtesttel, amilyet én még véletlenül se szeretnék.”  - Az alakodat az edzés mellett legalább annyira befolyáslni fogja a táplálkozásod (kalóriabevitel, fehérjebevitel, táplálékkiegészítők, stb.). Szóval ahogy edzel, ahogy kajálsz, olyan lesz az eredmény. Nem kell attól félni, hogy pár év után biztosan úgy fogsz kinézni mint ők.

”nagyon gyorsan izmosodom” – Honnan tudod, ha még nem edztél? 174cm, 66kg –val én még nem félnék a túlizmosodástól?  :)

Vegyük például a lábtolót: 100 kilóval minden gond nélkül végzek 5*10 ismétlést, ahhoz, hogy teljesen kimerüljek, szerintem 160 kilóig kéne felmennem, de az meg tönkretenné a térdemet. – Azt meg ki mondta, hogy 160 kg tönkreteszi a térdet? Van aki fekvenyomásban megcsinálja a 160-at, pedig a karja sehol sincsen egy combizomhoz képest. A comb az nagyon nagy izom, gyorsan erősödik, úgyhogy nem kell félni a súlyoktól. Ha megy 160-nal, akkor nyomhatod nyugodtan azzal.

Hasizomnál más a probléma: egyszer annyira megterheltem felülésekkel, hogy két hétig izomlázam volt, ha még egyszer ilyet csinálnék, jó ideig nem tudnék lemenni a terembe. - Erre csak egyet tudok javasolni: fokozatosság.

Álló vádligépen múltkor 20 kilóval végeztem 5*10 ismétlést, alig bírtam menni, olyan izomlázam lett, 3 nappal később (tegnap) pedig 35 kilóval csináltam ugyanezt, ma pedig egy alig érezhető, szinte jóleső izomlázon kívül nem érzek semmit. Ez mitől van? – Biztos kezdi megszokni a terhelést. Egy rendszeresen edzett izomban már nem keletkezik olyan nagy izomláz.

Negyedik probléma: A bicepszem marhára legyengült, mellizmaim szintén - . 4*8-at szeretnék nyomni fekve 40 kilóval, de a 4. sorozatba bele sem bírok kezdeni, a harmadik már nagyon szaggat a végén.  – Nem kell rohanni. Az első pár hétben ne várj nagy eredményeket. Majd beindul az, nyugi.

egyszer azt tervezgetem, hogy mit csinálok a következő edzésen, másnap pedig úgy gondolom, hogy lepasszolom egy haveromnak a bérletemet. –Kitartás. Ez egy ilyen sport. Erőfeszítést igényel. Ugyanúgy ahogy a vádlid megszokta a súlyt, majd a rendszeres sportolást is megszokod. Először még ne tervezzél nagy célokat, csak járjál le és fogd fel úgy, hogy mozogsz, sportolsz, fitt vagy. Ha meg már belelendültél, akkor már lehet már mindenféle tömegnövelés, szálkásítás, erőnövelés, stb. dolgokon gondolkozni.

Threepwood Creative Commons License 2005.10.26 0 0 95

Üdv,

Most kezdtem el konditerembe járni. Hetente háromszor járok, és minden szempontból teljesen bizonytalan vagyok... (eltekintve a célomtól: 3-4 kiló leadása, deréktájék, vékonyítása, hát kiegyenesítése, és általános erősödés).

17 éves vagyok, 174 centi, és 65-66 kiló.

Az első gondom: a konditerem tele van olyan emberekkel, akikhez nem akarok hasonlítani, félmeztelenül járkálnak arcok olyan mellizmokkal, meg felsőtesttel, amilyet én még véletlenül se szeretnék.

Igen, tudom, hogy nem a szél fújja oda ezeket, kemény munka kell hozzá, de én egyrészt nagyon gyorsan izmosodom, másrészt ez a látvány nagyon negatív hatással van rám, szinte elveszi a kedvem az edzéstől.

Második probléma: edzeni kellemes kifáradásig, vs. végkimerülésig.

Vegyük például a lábtolót: 100 kilóval minden gond nélkül végzek 5*10 ismétlést, ahhoz, hogy teljesen kimerüljek, szerintem 160 kilóig kéne felmennem, de az meg tönkretenné a térdemet.

Hasizomnál más a probléma: egyszer annyira megterheltem felülésekkel, hogy két hétig izomlázam volt, ha még egyszer ilyet csinálnék, jó ideig nem tudnék lemenni a terembe.

Álló vádligépen múltkor 20 kilóval végeztem 5*10 ismétlést, alig bírtam menni, olyan izomlázam lett, 3 nappal később (tegnap) pedig 35 kilóval csináltam ugyanezt, ma pedig egy alig érezhető, szinte jóleső izomlázon kívül nem érzek semmit. Ez mitől van?

Harmadik probléma: mit érdemes csinálni? Minden edzésen mindent megmozgatni, vagy a három edzésre osszam szét az izmokat háromfelé, és úgy eddzek?

Negyedik probléma: A bicepszem marhára legyengült, mellizmaim szintén - . 4*8-at szeretnék nyomni fekve 40 kilóval, de a 4. sorozatba bele sem bírok kezdeni, a harmadik már nagyon szaggat a végén.

Biztosan megoldás lenne, ha 30-35-40-40 szériákat csinálnék, de szinte szégyellek 30 kilóval kezdeni, tudom hogy ez baromság, de gyengének, szarnak érzem magam ilyenkor. Ezen nem segít az sem, hogy tudatosul bennem, hogy az érzés baromság. (az különösen nyomaszt mikor egy arc 120 kilót nyom előttem, mert az még egy reális súly, amit fel tudok fogni, és azt gondolom, mikor ilyet látok, hogy "kész, erre sosem leszek képes, jobb, ha feladom most.")

Semmiképp nem szabad feladnom az edzést (már hosszú idő óta ez az első dolog, amibe önként belekezdtem), de túlságosan hangulatvezérelt vagyok, és szinte percről percre változik a véleményem, érvek-ellenérvek csapnak össze az agyamban, egyszer azt tervezgetem, hogy mit csinálok a következő edzésen, másnap pedig úgy gondolom, hogy lepasszolom egy haveromnak a bérletemet.

Egyet egyébként egészen biztosan nem fogok csinálni: nem vagyok hajlandó hosszútávfutni. Szerintem genetikailag képtelen vagyok rá, az egész suliban én vagyok a legrosszabb futó, az ötödikeseknél is rosszabbat futok, 2 km-t talán lefutok negyed óra alatt, szerintem ez egy fokkal lassabb, mintha sétálnék. Még ebben a röhejes tempóban is szenvedek, pokolian szörnyű az egész, és a tanár nem hajlandó beírni a karót, muszáj lefutnom évente kétszer a kurva távot, hogy kapjak egy kettest...

Bocsi, hogy telesiránkoztam a topikot, remélem nem gond.. A kezdeti nehézségeken túl kellene jutni, de nagyon nehéz.

(nah, még egy dolog eszembejutott: milyen seggizmosító gyakorlat létezik? :)))

lzleo Creative Commons License 2005.10.26 0 0 94

Én is azt mondom, hogy először menj inkább terembe !!!

Ha még nem voltál, akkor az első feladat, hogy megismerd a gépeket, gyakorlatokat, a gyakorlatok helyes kivitelezési módját. Nem kell szégyenkezni, mindenki egyszer elkezdte valahogy. Azzal tudsz csak beégni, ha idétlenül használod a gépeket, súlyzókat. Inkább kérdezd meg, hogy melyik izomcsoportra melyik gépet, és hogyan kell használni, minthogy ott szerencsétlenkedj. Segítséget kérni nem szégyen. Láttam már olyat, hogy valaki a vádligépen próbált gugolni, hát elég mókás volt.  :) Szóval szerintem menj le egy terembe, nézd meg a gépeket, ismerd meg a gyakorlatokat, kezdjél el edzeni, és majd egy pár hónap tapasztalat után gondolkozz el újra a gépvásárláson. 

Én is filóztam már az otthoni edzésen, de úgy kb. 700-800 ezerből jönne ki a dolog, meg kéne egy külön edzőszoba is. Lehet, hogy 10 év alatt megtérülne a felszerelés, de a teremben jóval több gép van, és az edzőtársak segítsége a nagyobb súlyoknál is elég hasznos. Szóval én maradok a teremnél.

Szerintem Te is gondold át, mielőtt veszel valami gagyi masinát! Szerintem.  :) 

Előzmény: azsem (93)
azsem Creative Commons License 2005.10.25 0 0 93
De gépet már régóta szeretnék, terembe meg szégyellek menni, és a bérlet árából néhány év múlva egy jó kis gép kijönne otthonra.
Most viszont úgy döntöttem h egy ideig csak nyújtom magam, mert hihetetlen mértékben ellustultam. Majd jövőre kezdek neki "komolyabban".
Dorien Creative Commons License 2005.10.24 0 0 92
Menj inkább terembe. Sok tanácsot kapsz, trükköket leshetsz el, és nem kell gépeket venned otthonra.
Előzmény: azsem (91)
azsem Creative Commons License 2005.10.24 0 0 91
És a Metrós és Tescós kondigépekről ki mit tud? :)
Sík kezdő vagyok, még életemben nem kondiztam, a 14-15 éves koromban emelgetett 3 kilós súlyzót kivéve.
Magasságom kb 180cm
lepkesúlyom: kb 60 kg
Nem Mr. Testépítőbajnok szeretnék lenni, csak formásabb kinézetet akarok.
azsem Creative Commons License 2005.10.23 0 0 90
Üdv! A Nutrilite Protein (fehérjekoncentrátum por) -t használta már valaki itt?
-Zoki- Creative Commons License 2005.10.23 0 0 89
"nagyrészt Aloe Vera segítségével állít elő, egyedülálló minőségben."

Azta:) és mit csinál vele az Aloe Vera ???
Ez olyan mint a bifidusz eszensziz??:))

"sok táplálékkiegészítővel szemben, ez a termék nem károsítja a szervezeted, szintetikus anyagokat NEM tartalmaz! "
A sok táplálék kiegészítőt nem árulhatnák, ha káros lenne, tudod OÉTI bevizsgálja, eng.számot ad neki stb, olyat, ami a ti terméketeken is láthatsz, ami nélkül nem forgalmazhatnád! Vagy esetleg nem találod rajta?

Az, hogy nem tartalmaz szintetikus anyagot, az nem jelet semmit,
Heroin, Kokain mind természetes alapú (ugye mák, kokacserje) mégsem egészséges.

"naponta egyszer, étkezés mellé érdemes fogyasztani."
Halottnak a csók, a napi egy adag!!!
Ugye fehérjéből az okosok szerint max 50g szívódik fel egyszerre (jó ha 30g igazából), a többi távozik.
Napi 1 adag tehát max 50g fehérje lehet tisztán, bár kétlem, hogy ebbe van annyi.
Mennyi is a fehérje szükségletünk 2, 2.5 tskg-ként 200,250, 300 g ?
A másik meg, hogy kaja mellett érdekesen fog felszívodni a fehérje.

Na ennyi, csak azért, mert kiakasztanak a direkt reklámok, amikkben mindenféle csódaszöveggel behülyítik az embereket!!!
Bocs Dani...de ez kikivánkozott

Előzmény: Entwined (86)
Dorien Creative Commons License 2005.10.11 0 0 88
Nekem is plz. ;)
lzleo Creative Commons License 2005.10.11 0 0 87

Ez azoknak a tipikus gagyi TV-s reklámoknak a netes prezentációja. Egy divatmarhaság.

Úgy ahogy a lakáskultúrában terjed a hülye fengsuhimuhi, úgy buzdulnak rá az emberek ezekre az egzotikus cuccokra is. Mindenféle aloe, kombucha, noni, stb. szarságokért fizetünk jelentős összegeket, és ahelyett, hogy az egészséges életmód harmóniájára törekednénk, a "varázsszerekben" hiszünk.

De ha már így felajánlottad, hogy küldesz részletes tájékoztatót, akkor lécci tedd már meg, hogy elküldöd nekem is (publikus a mailcímem). Ja és árakat is írjál! Köszi!

Entwined Creative Commons License 2005.10.11 0 0 86
TESTÉPÍTŐK, SPORTOLÓK FIGYELEM!!!

Egészségmegőrzés szempontjából készített, természetes alapanyagú termékekkel foglalkozom, melyet egy 105 országban jelenlévő amerikai cég, nagyrészt Aloe Vera segítségével állít elő, egyedülálló minőségben.

Cégünk kifejlesztett egy természtes anyagokból álló táplálékkiegészítőt, megy EXTRA adag fehérjével, és csökkentett szénhidráttartalommal rendelkezik. A fehérje köztudottan az izmokba épül és nem a zsírba, és emellett, sok táplálékkiegészítővel szemben, ez a termék nem károsítja a szervezeted, szintetikus anyagokat NEM tartalmaz!
Egy ízletes vanília shake, melyet naponta egyszer, étkezés mellé érdemes fogyasztani.

Ha valakit érdekel egy részletesebb tájékoztató, és szeretne természetes módszerekkel, egészségesen erős lenni, keressen fel bátran!!

elérhetőségem: fulopdaniel@c2.hu

Minden jót!
Dani
tete0605 Creative Commons License 2005.10.05 0 0 85
köszi szépen, élek a lehetőséggel:)
lzleo Creative Commons License 2005.10.05 0 0 84
Előzmény: tete0605 (80)
lzleo Creative Commons License 2005.10.05 0 0 83
Csináltam itt az egyéni sportágakon belül is egy topikot, ha gondolod próbáld meg életben tartani a témát, hátha megjelenik egy pár hozzáértő hozzászóló. 
lzleo Creative Commons License 2005.10.05 0 0 82

Sajnos a topik a törzsasztalon belül van, úgyhogy nem hiszem, hogy sokan rátalálnak.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9060091&la=48060957

lzleo Creative Commons License 2005.10.05 0 0 81

Engem sosem érdekelt a súlyemelés, erőemelés, mert elég veszélyesek szerintem.
Nem szeretnék lesérülni.   (izületei gondok, inszalagszakadás, izomszakadás, stb.)
Nagyon technikás sportok, úgyhogy hozzáértő edző nélkül nem ajánlom elkezdeni.
Apám járt súlyemelni fiatal korában, most meg sokszor fáj a térde meg a dereka, úgyhogy neki sem sikerült tartós károsodás nélkül megúszni.
A
www.bodybuilder.hu oldalon az erőemelés alatt van két cikk, és vannak benne edzéstervek is. ( http://body.builder.hu/ero_powcikkek.htm4 )
A
www.tesztoszteron.hu oldalon is találhatsz cikkeket. ( http://www.tesztoszteron.hu/eroemeles.php )
Magyar Erőemelő Szövetség: 
www.eroemeles.hu   Megtalálhatod az elérhetőségüket és a tagklubok neveit is. Fórum is van, de nem nagyon él.
Magyar Súlyemelő Szövetség: 
www.mssz.hu  Itt is hasonló kutakodási lehetőségek vannak, ha komolyan akarsz vele foglalkozni.

Egyébként meg itt az index-en is van erőemelés, súlyemelés topik, úgyhogy azt is felélesztheted, hátha rákattan valaki, aki tud segíteni.

tete0605 Creative Commons License 2005.10.05 0 0 80

mivel Ti olyan segítőkészek voltatok lenne egy kérdésem:

tud valaki ajánlani valamilyen súlyemelő/erőemelő edzést? /címmel együtt/

Dorien Creative Commons License 2005.09.28 0 0 79
Csillusmakinak:

Ételek kreatintartalma kilogrammonként
Hering 6-10 g
Lazac 4,5 g
Tonhal 4 g
Tőkehal 3 g
Disznóhús 5 g
Marhahús 4,5 g
Tej 0,1 g

Bodybuilder.hu - Kreatin
lzleo Creative Commons License 2005.09.28 0 0 78
Oké! Gyúrjunk vazze!  :)
Előzmény: Dorien (77)
Dorien Creative Commons License 2005.09.28 0 0 77
Gyúrunk, vazze! ;)
Előzmény: lzleo (76)
lzleo Creative Commons License 2005.09.27 0 0 76
El vagytok tűnve....
lzleo Creative Commons License 2005.09.20 0 0 75

És nem Fekete a vezetékneved?   :)

Egyébként mikor kezdted, mennyi idő alatt érted el ezt az eredményt?

És hány kiló voltál, mikor elkezdtél gyúrni?

Előzmény: Csillusmaki (74)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!