Csókolom, én megkönnyítem az elbírálásom, és bemásolom mind a 14 beírásom abból a topikból. Szerintem ebből a 3., 4., 5., 7., 8., 9., 10., 12. és 13. abszolút on topik, azok törlése ellen tiltakozom, a többi határeset, mert szervesen illeszkednek a téma tárgyalásához az adott szövegösszefüggésekben, míg a 14. kicsit kilóg ugyan (tényleg csak kicsit lóg ki, hahaha), de azzal SZB minden topikban büszkélkedik, hogy kicsi a farka, tehát pont ebben a topikban miért ne maradhatna ott.
Igazságos elbírálást kérek.
Köszönöm.
(Ennyit melózni egy ökör miatt...)
1. Szuper, Zutyi, én nem szoktam nyalni senkinek (a neten, hehe), de fogadjátok a gratulámat, ilyen finoman tükörképet tartani valaki elé, ez igen, ez elegáns volt, bravó. Kár, hogy az illető mit sem fog ebből levenni, bár igazából mindegy is.
2. Ni
3. Én ezt régen már megmondtam neki, csak Clash helyett Sex Pistols-szal, de nem értett velem egyet, úgyhogy hiába minden.
4. Vicces gyerek vagy. A Pistols meg a Clash a zenetörténelem legfényesebb lapjaira kívánkoznak, sosem fogják elfelejteni őket, ahogy Beethovent vagy Kodályt sem. A gondolatot nem folytatom veled kapcsolatban. Hiába tudsz minden bővített dúrkvintet visszafelé is.
5. Kábé három hozzászólással ezelőtt azt sem tudtad, mi az a Clash, most meg már fostartály. Mely lemezeit hallgattad meg azóta?
6. Rohadt csicskapunk vagy, az.
7. Értem. Tehát a zenei tudatosság azt jelenti nálad, hogy amit szimpatikus ember dicsér, az jó zene, amit csicskapunk, az rossz zene.
8. Nem szokott válaszolni az olyan kérdésekre, amelyek nem illenek bele abba a szűk kockába, amelyben él és gondolkodik.
Maximum majd jön és terelni fog.
9. Tehát a Pistols egy TUDATOSAN összerakott csapat volt, TUDATOSAN a sikerre megtervezve.
Erre varrjon Szendőfi gombot.
10. Mindegy, a Never Mind The Bollocksot Kameruntól Izlandig bármilyen könnyűzenei lap berakná a múlt évszázad legjelentősebb lemezei közé, egy Chic Coreában mondjuk nem vagyok ennyire biztos.
11. De legalább jó vicc, és tudunk röhögni sokat szerencsétlenen.
12. Szia, én tőled mint tudatos zenésztől azt szeretném megkérdezni, hogy ha észreveszek egy állóharmóniás gitárszólóban kromatikusan lefelé lépkedő intro-téma uniszónót, és nem áll fel rá farkam, attól még lehetek-e tudatos zenész majd később?
13. Viszont egyszer egy koncerten éreztem, hogy mintha rám szállt volna egy összhangzatos hmoll modusz, legalábbis remélem, hogy az volt bassza meg.
14. Valamelyik topikban egyszer állítólag bevallotta, hogy kicsi a fasza, tehát nem kizárt.