Nemrég volt a Darlingnak egy olyan akciója, hogyha beküldtél x mennyiségú vonalkódot, vagy jelet a dobozról, akkor választhattál az ajándékok közül. Azt hiszem sajnos már lezárult az akció! Én még kaptam kutyus-pokrócot is, az is ilyen szép piros! Nagyon jó!
Ez a kép nagyon jó, annyira büszke "arcot" vág rajta a kuttyod! :) Tisztára, mint egy igazolványkép! :)
Köszi Pocok, a Tied is nagyon ari. Lehet hogy írtad már, de azért mindent nem olvastam vissza, hogy mi a neve (Pocok?) és mennyi idős. Én is szeretem a rövid frizurát, jól kezelhető,
Neoja hogy lehet venni vagy nyerni ilyen cuki darlingos fekhelyet? Valaki már írt ról a pár hónapja, nagyon szép és jól mutat benne Pogi is :))
Cicoma de örülök, hogy látok ilyen kis ráncos kopasz nyakúakat :))) és a rövid fülszőr!!! :))) nekem így is nagyon tetszenek, az én kis hobbykám is így van nyírva :))
Nagyon aranyos neked is a csipet-csapatod! El sem tudom képzelni, hogy bírtok el ennyi kutyussal, nekem sokszor még Pogi egymaga is gondot okoz, olyan eleven! :)
Bár most, hogy lassan már két éves nagylány lesz, nagyon sokat komolyodott, és érdekes módon ez pár hét alatt játszódott le nála.
Este aranyos volt, úgy elterült az ágyam közepén - nekem meg már szinte leragadt a szemem az álmosságtól - de nem volt szívem felkelteni, olyan édesen aludt!
Szia! Tündéri az uszi-csoport! Nekem személy szerint jobbról az uccsó kiskutya lopta be magát a szívembe első látásra! :) De hangsúlyozom mindnyájan aranyosak, és életben tuti nehéz lenne választanom közülük! Gratulálok!
Igen, az a 3-4 teljesen jó lenne nekem is. :-DD Bár persze, ha van vevő, érdeklődő, akkor 5-6 is lehet, de csak óvatosan. Kíváncsi vagyok nagyon! Izi azzal rémisztgetett, hogy ha a lengyel tesó 8-at szült, akkor Panni is vmi hasonló lesz. Most ne legyen igaza!! :))
Xavano, nálad mennyi volt eddig a rekord? Hány kiskutty született egy alomban? Panni anyukája egyszer 4-et, másodszorra 3-at. Nagymamája Oldrictól 5-öt, Roccotól 6-ot. És képzeld!!!! Panni alomtesója Lengyelo-ban 8-at szült két hónapja. Na, én fele annyival is nagyon boldog lennék.
Köszönöm az üdvözlégyet Andromedus. Sajnos a Xavano nevet valaki 2002-ben elfoglalta 3 hozzászólás erejéig. Pegig az az én levédett kennelnevem :-( . Ez van. De nyugodtan eltekinthettek a 89-től, az csak az első alomra utal.
Tegnap fehéruszi néven írtam, a Pamacs már foglalt volt és nem jutott hirtelen más az eszembe, de éjjel megálmodtam ezt a nevet, azért változtattam meg.
Hát mindehhez no comment.... csak annyit jegyeznék meg, hogy hát tényleg jó lenne a huszonévesek táborába tartozni, kedves Sziszi marhára mellétippeltél de mindegy.
Holly2005, fehéruszi, Xavano89 üdv a topikon és gyertek minél gyakrabban :)
lillpa: Panni gyönyörű!!!! Biztos sok munkád van benne, hogy ilyen szép a bundája. A mi óriásunk meg sem közelíti őt. Bár mi csak sima, egyszerű frizurát nyíratunk neki.
fehéruszi: aranyos a csapatod :) majd tegyél még fel róluk képeket. Fiúk, lányok? Mennyi idősek?