Igen, igen! De nem mindegy, hogy melyik! :)
És ha a fiukkal párbajoznak, akkor csak egy lány marad. Györgyit és Ágit "kiszórják".
Most, hogy Györgyi visszajön (erről meg vagyok győződve), és a srácok csak Nórit választhatnák, lehet, hogy két srác fog párbajozni. Akkor meg két lány is lehet a fináléban! :)
Igen, Györgyi is arra számít, hogy Ágit ki tudja ütni és utána védett is lesz. Akkor pedig benne van a legjobb négyben, azért a fiúk közötti összefogás is megroppanhat és ő erre számít!
Azért némi igazság van abban, hogy így egyikük biztosan ott lesz a végjátékban. És erre Nórinak is van némi esélye, mert a srácok nem igazán akarják Őt jelölni.
Nóri meg nem fog fel Györgyi dupla svédcsavarjából semmit, mert egy aranyos, kedves, de buta lányka. (Nem két, vagy többszínű - buta.)
Mi is erről beszéltünk. (Bár Szabival szemben talán lenne némi esélye, ha Ő hívta volna ki. De ha Szabit jelölik a csajok, akkor Ő Ágit vitte volna ki - igaz, akkor a következő fordulóban Györgyi nem védett.)
Ezen röhögünk mi is itthon 2 napja. Nem hittem volna, hogy Ági ilyen buta.:-))) Ez a Györgyi mekkora egy szemétláda, hihetetlen. Én nem vagyok nőellenes, de összeségében az a véleményem, hogy a két valóságshownk fényt derített arra, hogy a nők milyen nagy számban tudnak hihetetlen ganék, elviselhetetlenek lenni.
Nóri is röhög szerintem, mert pontosan tudja mire ment ki a játék, Ági meg dalolva megette a dolgot. Na nem mintha sajnálnám ütet.:-)))
Györgyi milyen paraszt módon viselkedett a jelölés előtt (s még hamis is volt:-) és ő beszél etikáról.
Szóval az egyikük távozik, soha nem hittem volna, hogy egyszer azt mondom majd, hogy inkább Ági jöjjön vissza, azzal együtt, hogy őt se akarom bántani, mert utálom tiszta szivemből. (Hofi:-)
Ez a Györgyi azt hitte ezt a nézők is megeszik. Semmi logika nincs az egészben, ő meg baromi boldog most, hogy úgy ki tudta jelölni a "barátnőjét", hogy nem borult ki a bili. Bírnám ha valamelyik pasi elmagyarázná gyorsan a butácska Áginak mi volt itt a helyzet.:-)))
Ez az Ágika hihetetlenül hülye. Györgyi teljesen megetette. Először rávette Nórikával együtt, hogy őt (azaz Györgyit) jelöljék. Így Györgyi elérte azt, hogy ő választhatott ellenfelet! Mert bármelyik fiú erősebb lenne nála, tehát akár Oki, akár Szabolcs lett volna a jelölt, Györgyi veszélyben lett volna (50% esély a kihívásra és 10% esély a nyerésre). Így viszont ő lett kihívó és kihívta a LEGGYENGÉBB játékost, azaz Ágikát! És Ágika még rohadtul örült is ennek, azt képzelve, hogy ő milyen taktikus volt. Holott Györgyi egyszerűen megszívatta.
Gyönyörű húzás volt. :)))