Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.25 0 0 820

Firefly 4 rész.

Ez megint kajak volt.

A Szövetségi kihallgatás....wáháháháh, azon hogy röhögtem.

Én már most Jayne Cobb-fan lettem:-DD Nagyon állat karakter.

Az ő kihallgatása ez volt....10 mp-en keresztül ugyanez a fej, és tartás.

BSG 4: még ez is uncsi:-(...de kitartok. 

mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.25 0 0 819

boardwalk empire:

hát nem tudom...

végülis minden adott, remek karakterek, hibátlan színészi játék, lenyűgöző díszletek, kiváló rendezés, de valahogy mégsem köt le a sztori igazán

nem egy szokványos sori amúgy, nincs az, hogy húúú, most azonnal egy újabb részt

nincsenek benne nagy cliffhangerek, meg hangulati hullámvasutak, meg wtf hegyek, nem olyan szokásos, nem erre utazik, mint manapság majd az összes

ami tetszik, az a gyakori dokumentarista jelleg, a használati tárgyak, betegségek, politikai helyzet stb ábrázolása

a hitelesség

az alaposság

jó kis gengszterkedések, néha mintha a keresztapa eddig sosem látott jeleneteit látnánk

Coppola/Scorsese fanok előnyben!

az élethű berendezések, lakások, asztalok, tárgyak

mint egy időutazás

csak valahogy a sztori, az hiányzik

vagy nem is hiányzik, de nem szippant be

de nem is baj, így csak hagyom szépen csordogálni

egy hónap alatt 7 epizódot láttam, végülis hova sürgessem?

most azért mert a daráláshoz vagyok szokva? pfff...

:)

Haragei Creative Commons License 2011.05.24 0 0 818

BSG ikára rá kell ugy látszik gyurnom,pár rész az elejéről nem jött be,utána meg nem értettem ,mikor próbáltam kapcsolódni.

Mondjuk azért a régi klasszikussal:) nehéz versenyezni,főleg hogy azt ugy láttam németül,hogy egy szót se tudok.

Bár Pirx kalandjai,főleg a monumentális kezdés (abban az időben fedezték fel,hogy a kék háttér és a citromfacsaró mire képes)

az etalon.

Másik ilyen klasszik,az Orion volt,"Tamara,állitson a modulátoron"és a rinya,komoly arccal elindit egy hajszáritót:)

De legyünk igazságosak,a Star Trek youtube number1 jelenetei se kutyák (Kirk harca az izével és a papirsziklák:)

Előzmény: Haragei (817)
Haragei Creative Commons License 2011.05.24 0 0 817

Üdvöm

Na,megvolt a Castle évadzáró,meg a Hawai 5.0.

Castle érdekes,de én az egyik nagy poént abban a pillanatban tudtam ,hogy kiderült mi a téma,illetve ,hogy keresni kezdték a hunyót.Az nem volt nagy cucc,a végén a dolog azért meglepett.Ez most az irány,mert a Hawai-on is hasonló irányt vett a dolog.Ezt a Hawait nézem ,de nem tudom megszeretni.

A főnök nem elég fóka,az ázsiai mókus jobb a Mentalistában,a szőke gyerek valamiért irritál.....viszont bravurosan szép vágóképek vannak,a local informátor (a kövér gyerek) rokonszenves,a kis füles csaj tündéri.

Azért Castle-ben ideje váltani,maga a cimszereplő karakter az elején nekem kicsit érdekesebb volt,titokzatosabb playboyként.

A muter néha baromira idegesit,a kiscsaj érdekes módon nem.

Firefly téma:kinek a pap,kinek a palan...:)

Rá kell kattanni az univerzumára.Mindenesetre epic poénok születtek,pld Steven Seagal fiatal filmjei (Nico-Nehogy má lelőjjé ötünket madár-bumm,sziven csapja-Azért megpróbálnám :)óta nem láttam akkora poént

Spoiler!Spoiler!Spoiler!

Mikor valamelyik mókus belekezd a járó hajtómű előtt a monologba (a szokásos),hogy:visszajövünk,anyád,kiskutyád stb....

a kapitány meg szó nélkül berugja a hajtóműbe:))))))

Serenity meg szerintem nem érdemelt bukást,a nagy hollywoody nevektől (Transzformátorsz ,Egek ura! stb)mérföldekkel jobb.

Riverbe meg szerelmes lettem,mikor szétcsapja a bárt:)pláne mikor a zsoldos gyereket tökön rugja:)

A végén meg,mikor a ködből kijön a Serenity utána nem sokkal a horda,nálam felér a Jedi visszatér jelenetével,mikor a végén a flotta kiugrik a hipertérből.

blogerilla Creative Commons License 2011.05.24 0 0 816

Most nézem a Californication 4. évadát. A kritikákkal kapcsolatban 2 dolgot nem értek: miért lenne reboot és miért lett olyan xar? Szerintem hozza az eddigi évadok színvonalát, 1-2 kiemelkedő részen halálra nevettem magam... :D

Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.24 0 0 815

Én folytattam sixx és Aribeth után harmadikként, és tudom, még mindig lógok egy befejező epizóddal, de haldoklik a gépem úgyhogy örülök, ha netezni tudok valamennyire...

Előzmény: Törölt nick (814)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.24 0 0 814

Nem te írtál hogyvoltot a fireflyról?

Előzmény: Aragorn83 (810)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 813

Köszönöm!

Előzmény: Aragorn83 (812)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.23 0 0 812

Battlestar Galactica.

Itthon az AXN valamelyik adóján illetve korábban a TV2-n futott Csillagközi romboló néven.

Előzmény: Törölt nick (811)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 811

Mi az a BSG?

Előzmény: Aragorn83 (810)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.23 0 0 810

Hálistennek nekem mind a Firefly mind a BSG best series ever! :)

A BSG az 1x05-től berántott, a Firefly meg az első pillanattól. :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 809

Ammég nincs. Még csak túl militáns, meg sötét.

Előzmény: mindenki senkije (806)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.23 0 0 808

A Firefly epic- ennyi. :) nem kell magyarázni. Nathan Fillion pedig a legnagyobb geek ezen a fődön.

Előzmény: Törölt nick (788)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.23 0 0 807

Nehezen indult, ez tény, de azért az első évadban is voltak pillanatok.:))) Igazából a második felétől kezdtem azt érezni, hogy na akkor még egy részt de gyorsan... elég ratyi minőségben töltöttem le vettem meg, ezért valami blu ray után nézek, ha megtekéntettem az egész cuccost.:) És ofkorsz még egyszer.:)

Előzmény: mindenki senkije (805)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.23 0 0 806

nehéz, persze, az benne a jó

a sok gondolkodnivaló :)

Előzmény: Törölt nick (804)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.23 0 0 805

ugye?

és ugye, hogy nehezen indul?

az a vonal, ami engem pl leginkább megfogott, az pont az első évad legvégén jelenik meg.

ááááh, a BSG-nél nincs jobb! :)

Előzmény: nina_morgan (803)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 804

Nehéz ital, de majd nyomok hozzá kísérőt.

Előzmény: mindenki senkije (802)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.23 0 0 803

A harmadik évadban járok- kiba jó. Valóban javuló tendenciát mutat- és nagyon izgalmas.

Előzmény: mindenki senkije (802)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.23 0 0 802

ott a BSG, "kínlódd" végig az első évadot és rágyössz, h az a király!

Előzmény: Törölt nick (801)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 801

Néha összefolyik a sz.r a fossal az zavart engem is...nagyon ámerikai piarca csinálták az látszik....de most jack bauer óta hiányolom a tökösséget a sorozatokból....sopranost meg nem nézek újra....főleg h a sf vonalat kedvelem.

De ezen kívül (ide nem értve a nyomoronc csillagkapu és klónjai, meg a treki kínlódást) nincs sf sorozat....:-(

Előzmény: mindenki senkije (800)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.23 0 0 800

jajajaja! na így már alakul :)

számomra ez a sori egy jó nagy kihagyott lehetőség!

tökre kajálnék egy ilyen jó kis scifit, még ha vicces, akkor is

de ez a zene

meg ezek az öltözékek, ez a western jelleg stb... (szerencsére már feledem, sorolni is alig tudom) olyan gagyivá tették nekem az egészet

Előzmény: Törölt nick (799)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 799

Néha nekem is....mondjuk pár erőltettett dolog hogy hetérák, meg kínai káromkodás.....meg a contryzene (amivel a világból ki lehet üldözni)...de kapitány meg a verősembere karaktere nagyon nagyon ott van....a többi smafu

Előzmény: mindenki senkije (797)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 798

na jó, párhuzamosan nézek már hármat....szeretem a változatosságot.

Végül is a Supernaturalt  S01-et is 3 hónapig néztem....a 2-3at 3 hétig.-)

Majd akkor kivi vagyok:-)

Előzmény: mindenki senkije (796)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.23 0 0 797

jaja, adom, van benne 1-2 poén

de összességében nekem inkább kínos volt

ezt indokolt lett volna feladnom 2-3 rész után

Előzmény: Törölt nick (795)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.23 0 0 796

ez így van!

az első évadot én is végigszunyókáltam

aztán valami miatt belekezdtem a másodikba és akkor esett le a tantusz

amikor vége lett az egésznek, akkor megnéztem újra az elsőt, és akkor már az is b.szottul tetszett!

pedig első körben majdnem feladtam magam is, ami epic fail lett volna

Előzmény: Törölt nick (794)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 795

pl....sixx jobban leírta:

Simon egy pillanatra nem figyel, így a geciember felkaphat egy pisztolyt, és máris lő, de nem talál, muhaha. Ismerős helyezet, geciember+pisztoly tartja fogva Rivert, de mire elmondhatná az ilyenkor szokásos fenyegető beszédet, beviharzik Mal, lépést sem tévesztve előveszi a pisztolyát és kajakra fejbelövi, majd megy tovább a hídra, mintha semmi sem történt volna. Eszméletlen király jelenet volt

Meg a dumák...fúú, nagyon zsír, nem sokat szarozik a kapitány....

Előzmény: mindenki senkije (793)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 794

bájdövéj....aszondi a haver a bsg a 2. évadtól faja, addig csak kb csillagkapu szint.

hát egyelőre nekem tényleg az....az első évad 5 része után vagyok...de mindig elalszok rajta.

ha néha nem, akkor az azért van, mert gondolkodom miért van a sisaknak belső világítása....

alapvetően nem irritál, de nem is jön be  nagyon a "jönnek a szájlonok, indítsátok a raptorokat tyútyútyútyú, svíííjjűűű....tyútyútyútyú"...de hiszek a srácnak, mert versenyben nyomjuk a sorozatokat, és eddig bejött amiket mond.

Előzmény: mindenki senkije (791)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.23 0 0 793

magam is végigszenvedtem azt a sorit (szerencsére nincs sok része)

nem tetszett, nagyon nem

és mindig pislogok, amikor valaki azt mondja, h neki tetszik

egyszerűen nem értem... :)

Előzmény: Törölt nick (792)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 792

namivane?

Előzmény: mindenki senkije (791)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.23 0 0 791

jaijj...

Előzmény: Törölt nick (788)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!