Létezik többféle variációs, nem csak csiguszos, ez az alanti sem lehet megvetendő kompozíció! Forrón, erőspaprikával nagyon kultiválandó és valószínűleg hasonlót fogok ebédlehetőség gyanánt igényelni, ez ellensúlyozza az esetlegesen röpködő mínusz celziuszokat.
Nállunk a tegnapi nap folyamán volt bundáskenyér kolekció spenóttal, sok foghagymával, ami a köhögést nem kombinálja a köhögéssel, mert olyan a hatása.
Ellenben nem szeretem, hogy a mirelitzasckóra ráírják, hogy paraj, mert a zuram a multkor anélkül jött haza a kereskedelmi láncból, hogy ő aztán spenótot sehol sem látott, hiánycikk bisztos....
Bélánk, nem lehetett volna forró teázással egybekötött teázás közben odasétálni az üveges nyílászáróhoz, és megtekinteni a hóesés elnevezésű csapadékszituációt?
Bélavárosi Gé-k ! A Kossuth utcai húsboltban csiga húst is lehet kapni ?? Szakértő személyek, (pl. Bűvössárkány), meddig kell azt főzni, ha öreg csigáról van szó ??
Köhögéssel egybekötött köhögés akkor az köhögés2 ugye? Egy bundáskenyér kollekciót magam is kultiválnék mostan. És újfent milyen képies a napl. Szerintem aas gt most is remekelni fog:)
Gondolkodtam, hogy kellene BÉLA TIPP-MIX. Azaz tippelni, hogy lesz-e napló adott napon. És az délelőtt avagy délután íródik. Fődíj. Hangulatos kirándulás a Kossuth utcai Húsbótban.
Köszönöm a kedves rabszolga kartársnő érdeklődését! :)
Inyekcióval és diétás étkezési lehetőséggel frappáns javulási szituáció esete forog fenn. Lekopogom, bisztos, ami bisztos, nem babonából meg minden, vagyis izé, no!
Most a munkahelyemen vagyok és itt ideges emberek vannak és nagyon rosszkedvüen kiabálnak....érdekes szituáció, mert tuttommal nincs nagyüzemü műsószóró tevékenység a mindennapi munkamoráll esetén........