A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
De természetesen fejkete lyukak NEM léteznek, helyettük lételzik egy kb. 10-24 g/cm3 sürüségü szupersürü anyag, ami az anyag alapállapota és nem sugározi ki többb energiát! Ez az anyag is stabil és ezt is egy Lagrange multiplikátor szögez le!
Az asztrofizikusok megfigyelték, hogy vannaik olyan égitestek, amik spirális pályán közelednek egymáshoz!
És vannaik olyan neutroncsillagok, amik egy két másodperc alatt összolvadnak és ezalatt több Nap tömegnek "megfelelö" energia kisugárzódik. Szeretnék arra emlékeztetni, hogy a testek tehetetlen tömegéböl hiányzik az E(kötés)/c2-nek megfelelö tömeg!
Még pedig azért, mert az atommagok protonokból, elektronokból és pozitronokból állnak és NEM protonokból és neutronokból, mint azt a magfizikusok elképzelték, tévesen hozzá keverve a kvarkokat, gluonokat és pártonokat.
Na jó, de azt meg kell még állapítani, hogy a magfizikusok még a magok kötési egergiáját SEM tudják helytállóan kiszámítani! Ezt is az atomisztikus fizika adja meg helyesen.
Az atommagok fejlödésêhez, nagyobb atomnagokká, neutronok és neutrinók kellenek. De ha egy nagy proton számu atommaghoz még egy neutront, vagy neutrínót hozzàadunk, akkor az atommag szétesik kissebb részeire, mint az az uránnál is már ismeretes!
Én nem akartam mártir lenni, amikor kifejlesztettem az atomisztikus fizikát, és ellentmndtam az elfogadott és tanított modern fizikának.
De az már nagyon felizgatott, hogy nem engednek Brémában ejtökísérleteket csinálni és nem engedik meg a vízmotort sem megszerkeszteni, amivel nogyon olcsón, mindenhol és környezet kimélöen lehet energiát termelni! Nem kell a magfúzió semmire!
Az egyetemeken és kutató intézetekben megy a nagy butítás a kvantumleméletekröl, a relativitáselméletekröl, meg a kvarvelméletról úgy hogy nem sül fel az oktató és kutató fizikuson a bör az arcokon, a sok hazugság elkönyvelése miatt!