Keresés

Részletes keresés

Monsterman Creative Commons License 2000.06.08 0 0 479
Az az igazság most először járok itt, és ez is csak azért van mert rettentő mérges vagyok. OF-nek teljesen igaza van, ez a mai Maiden buli egy kalap sz*r volt. Szerintem The Evil még soha nem volt IGAZI Maiden bulin ha ez neki tetszett. Szerintem a 2. szám után is ugyanúgy szólt minden mint előtte. Véleményem szerint egy régóta várt koncertre nem lehet elvárások nélkül érkezni, és a Maiden is magasra tatte a lécet anno. Ja egyébként valamiért nekem is van '94-ből dedikált maxim. Dedikált Balls To Picasso RULEZ!!!
OldFirehand Creative Commons License 2000.06.08 0 0 478
A WC-n kellene ennyit űríteni, rajongó.
Lehet ám kultúráltan is véleményt nyilvánítani.
Ezzel magadat járatod le...
Nem kell válaszolnod, tudjuk mi lenne...
Előzmény: Inner Circle (3590)
The Evil Creative Commons License 2000.06.08 0 0 477
OF!
Most utoljára szarom le a véleményedet :)
The Evil Creative Commons License 2000.06.08 0 0 476
Az első két szám tényleg halk volt, utána minden a helyén volt.
Bookshieval teljesen egyetértek a setlist-tel kapcsolatban.

Wisey!
Bocs, nem tudtam ott lenni ötre, fél hét körül értem a Kisstadionhoz. Néztelek bent, de nem láttalak. Murray-vel viszont összefutottam, képzeld, elkapta Nicko egyik dobütőjét...

OldFirehand Creative Commons License 2000.06.08 0 0 475
Kicsit erős, hogy nem is voltam Maiden fan, mert nem tetszett a buli. Ezt a primkó hozzáállást biztos Steve Harris sulykolta beléd: "Akinek nem tetszik a két Bayley-s lemez, az nem igazi rajongó"
A 94-es unplugged bulin egyébként a Balls to picasso-ról ment 3-4 szám. Dedikált maxim és fotóim maradtak a buliról, de valahol a kazija is megvan.
De az igazi Fan-nak bizonyára kéznél van a felvétel, igaz?
Bookshie Creative Commons License 2000.06.08 0 0 474
Akkor ezt talán meg is beszéltük, srácok!
(Nekem azért tartott tovább, mert próbáltam toleránsabb lenni...)
Gab6 Creative Commons License 2000.06.08 0 0 473
Hogy öregek ....
Háát .. '98-ban, Németországban láttam 2 Alice Cooper koncertet, Alice már vagy 50 éves, de hihetetlenül pergő és mozgalmas volt a show (kár, hogy nálunk '97 ben csak a light változatot mutatták be). Annyit tett-vett, mozgott, hogy az egy frissen diplomázott tornatanártól is szép teljesítmény lenne.

Nem tudom, de mintha nagyon halk lett volna ma este a Maiden buli ...
(a szinpadtól nem messze hallgattam, nem a Keleti elől :))

Bookshie Creative Commons License 2000.06.08 0 0 472
Én minden koncertet láttam - na nem mintha emlékeznék rájuk ennyi év távlatából.
És a TÖBBIEKHEZ KÉPEST egyértelműen aktívnak tűnt. Abszolút megtette azt, ami egy frontember dolga. (Only my opinion...)
Olyan setlistet pedig nem lehet összeállítani, hogy az mindenki számára kielégítő legyen. Mindenkinek mások a kedvencei, még a klasszikusokat illetően is. Szerintem nem kell elvárásokkal menni, hanem nyitottan és örülni annak, amit nyújtanak. Akkor talán nem lesz nagy a csalódás sem.
The Evil Creative Commons License 2000.06.08 0 0 471
A fasz kivan az állandóan morgolódókkal. Akinek ez ma nem tetszett, az nem Maiden fan, és soha nem is volt az. Következésképpen szarok rá, hogy mit gondol a koncertről. Persze gondolom OF meg arra szarik, hogy én szarok a véleményére. És ez jól is van így.
vinyo Creative Commons License 2000.06.08 0 0 470
Szerintem biztos, beálláson nyomkodták a szintit is.
Az úr kritikája kicsit erős. Nekem pont a Blaze-es számok tetszettek a legjobban : a Sign Of The Cross hátborzongató, a Clansman hallatán pedig eldöntöttem, hogy a Virtual XI-t is beszerzem.
Buksi, én lefekszem, jó éjt. ( Nem szeretném, hogy a "falnak beszélj", ha nekem címeznél valami gondolatot. )
Uccsó kérdés ( a választ legközelebb olvasom el ) :
Miket játszott az unplugged esten Dickinson ?
OldFirehand Creative Commons License 2000.06.08 0 0 469
Bocs gyerekek, ez kib... gyenge volt.
Látom a hangzás nektek sem jött be, de hogy a nótákat ilyen rosszul hogy lehetett összerakni.
A műsort tudtuk előre, de leírva nem tűnt olyan rossznak, mint amilyen lett végül.
Néhány nóta. ami piszkosul hiányzott: Running Free, Run to the hills, Wasted Years, Heaven can wait (A Somewhere-ről semmi nem volt!), Aces High, Phantom of the opera, vagy az új lemez legjobbja a Nomad.
A két Bayley-s nótát és a hosszút az újról (Dream of MIrrors) nyugodtan kihagyhatták volna, abszolút mélypontok voltak a bulin.
Mozgás szinte semmi, aki azt mondja, hogy Bruce sokat mozgott az nem látta pld. az 1988-as koncertet. De ez zavart a legkevésbé, tudjuk, hogy nem fiatalok.

Nagyon vártuk ezt a bulit, nagyon csalódtunk.
Részemről vége egy legendának.

Bookshie Creative Commons License 2000.06.08 0 0 468
Jesz, a "valami" unplugged buli az akkori Fekete Lyukban volt. Felvételem sajna nincs, csak egy-két aranyos fotó...
Biztosra veszed, hogy a billentyűt élőben nyomatta valaki?
Előzmény: vinyo (467)
vinyo Creative Commons License 2000.06.08 0 0 467
Kár, hogy nem volt Wasted Years. Az a legjobb ! Meg lehetett volna valami a Killers-ről vagy legalább egy nyamvadt Remember Tomorrow !
A Maidennél is tapasztalom azt, ami sok zenekarnál a legjobban zavar : valaki billentyűzik a függöny mögött. Szerintem egyáltalán nem ciki, ha az illető látható, bár ezt sokan nem így gondolják ( Black Sabbath, Ozzy, Helloween ). És ilyenkor hülye duma az, hogy "zenekari egység" meg "ez a négy/öt/hat ember a zenekar tagja" lásd Queen : négy embr képezte az egységet, mégsem volt ciki öten színpadra állni.
Jaj, a legfontosabbat meg elfelejtem : Dickinson 94-ben csinált Pesten valami unplugged klubbulit. Na, ennek a létezik felvétele ???
Előzmény: Bookshie (466)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.08 0 0 466
Egyetértünk, kedves! Ami a hangzást illeti, hát egyrészt a szél is jól közbeszólt olykor, másrészt én télleg nem értem: egyszerűen nem lehetett észrevenni, hogy 4 gityós tolong a színpadon! Más bandánál kettő is megszólal ugyanígy...
Dicky király volt, kész alpinista és long distance runner!!! A háttérvásznak is nagyon tetszettek, de azon a kikötött, sikoltozó csajszin be kellett rosálnom!!! Ja, és fáztam... lefagyott az orrom hegye!
Előzmény: vinyo (465)
vinyo Creative Commons License 2000.06.08 0 0 465
Ja, Buksi, most lesz az, amit az új lemez megszerzése kapcsán már írtam : koncert-effektus - most két hétig mást sem fogok hallgatni, csak Maident. Régit, újat, DiAnno-t, Blaze-t, Dickinson-t ( szólóban is, mármint hogy ŐT szólóban, mert ÉN mindig szólóban hallgatok zenét ), LP-n, MC-n, CD-n.
vinyo Creative Commons License 2000.06.08 0 0 464
A francba, azt hittem, én értem haza legelőbb ! :-)))
Üdv, Buksi. Néhány gondolat a koncert kapcsán :
1. Mikor fogok végre olyan koncertre menni, ahol TÖKÉLETESEN szól minden. Az utóbbi hónap ilyen szempontból kész rémálom : Strato/Rhapsody, Edda, Lord, meg ma a Maiden ( minek van három gitár, ha csak egyet lehet hallani, azt, amelyik éppen szólózik ??? )
2. Zseniális húzás volt Jethro Tull-t berakni, így lehet tágítani a rockerek látókörét és akkor Vincent G. King is elégedett lesz. Blaze nótát is hallhattunk CD-ról, egész ügyes a fiú szólóban. Ez a gesztus azt jelentené, hogy nincs harag ? ( Tényleg, elmesélné nekem valaki, hogy is volt ez a Blaze el-Bruce vissza sztori, mert erről csak pletykaszinten lehetett hallani ? )
3. Sürgősen újra fel kell énekeltetni Dickinsonnal a két utolsó lemezt és dupla CD-n, kedvezményes áron ki kell adni, jót lehetne vele kaszálni.
4. Örömmel vettem észre, hogy az utóbbi időben már a rockerlányok is normálisan néznek ki, nem úgy, mint évekkel ezelőtt.
5. Supertzar : a Maiden tagsága ÜBERMUZSIKUSOKBÓL áll, akik ma este nagyon jól nyomták az új lemez MEGADALLAMOS MEGANÓTÁIT. Az előzenekar Dirty Deeds pedig POWER BALLADÁBAN erős. :-))) Éljen a szakterminológia.
Előzmény: Bookshie (463)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.07 0 0 463
Eső szerencsére nem volt, csak szél és hüvi.
Asszem, Dicky bácsi ma igencsak kitett magáért! Elég jó formában van mind hangilag, mind fizikailag...
Fafara Creative Commons License 2000.06.07 0 0 462
minden jot mindenkinek mara, remelem nem aztat el titeket az eso!
NagyAnd Creative Commons License 2000.06.07 0 0 461
Na, gyerekek, munkahelyre hoztam magammal a rocker cuccot, atoltoztem es mar indulok is! ;-)))

UP THE IRONS!

atus69 Creative Commons License 2000.06.07 0 0 460
''ott van pl. a Run To The Hills, vagy a Prisoner, refrénileg kb. egyenlő a
Man On The Edge-el''

Pontosan ezert nem ertem en azt, miert isteniti mindenki a Run to the Hills. Nem
egy nagy szam az a refren. . . . Akkor mar sokkal inkabb Hallowed be Thy Name..
Azoktol a temaktol tenyleg kirazza az embert a veritek...

Ja, igen, es nekem igenis tetszett az a Dont you think you can save my life.. :-)))))

O-oooo-zas meg akkor is sokszor nevetseges.. A valaha irt legtokeletesebb heavy
metal albumon nincs egy darab sem. . . . :-)

Azert jo koncertet minden Maiden-esnek!

Előzmény: The Evil (451)
kis P Creative Commons License 2000.06.07 0 0 459

Iron Maiden's gonna get us, no matter how far.
NagyAnd Creative Commons License 2000.06.07 0 0 458
Hat, ha mashol nem, a helyszinen biztos el tudod passzolni.
Előzmény: Evil Skeleton Sam (457)
Evil Skeleton Sam Creative Commons License 2000.06.07 0 0 457
hmm... senkinek nem kell egy jegy? Nema hogy itt maradjon...
Ha az arat sokallod, akkor elarulom, hogy NAGYON SOKAT le lehet belole alkudni, ha jol csinalod...
NagyAnd Creative Commons License 2000.06.07 0 0 456
Szivet dobogtato az biztos :-))
Előzmény: murray (455)
murray Creative Commons License 2000.06.07 0 0 455
Sziasztok!

emberek kinéztek az ablakon és buszokkal zászlókkal jönnek a maiden fanok mindenfelől!
csodálatos, úgy érzem magam mint 84-ben vagy 86-ban még annak idején.
ünnep ez a mai nap!
Wisey remélem összefutunk !:))

NagyAnd Creative Commons License 2000.06.07 0 0 454
Tetszik a lista :-)
De ha valtoztatnak, akkor konyorgom ne a Wrathchilddal kezdjek!!! Killersrol is akarok!!! :-)
Előzmény: OldFirehand (444)
iLane Creative Commons License 2000.06.07 0 0 453
Most indulok Szegedrol. Majd ott talalkozunk! :)
Up the Irons!
bala Creative Commons License 2000.06.07 0 0 452
Szerintem Harrison kívül nincs senki aki tudná, hogy miért BB lett az énekes!!
Előzmény: The Evil (451)
The Evil Creative Commons License 2000.06.07 0 0 451
Szerintem nem rosszul választottak, illetve milyen szempontból. Ha a népszerűség a mérce, akkor rosszul, más szempontból nem hiszem. Nem a Blaze-t kell hibáztatni a kétsoros, 10 perces refrénekért. Mellesleg, ott van pl. a Run To The Hills, vagy a Prisoner, refrénileg kábé egyenlő a Man On The Edge-el; a Trooperben is van ooozás, sorolhatnám, nem tudom miért húsz év után kezdi el zavarni az embereket az ilyesmi.
Mellesleg szerintem akárkit vesznek be a Maidenbe, a rajongótábor egy része ugyanígy nem fogadta volna el Bruce utódjául. Blaze minden elismerést megérdemel, amiért kitartott, lelkesedett, jó ötleteket hozott. Ha nem tetszik a hangja, nem őt kell szapulni, hanem Arry papát, aki bevette - meg a többieket, amiért egyetértettek.

Ti jöttök! :-)))

Előzmény: supertzar (450)
supertzar Creative Commons License 2000.06.07 0 0 450
Én úgy tudom, hogy Blaze-nek mindenképp mennie kellett, mielőtt még a menedzsment felvette volna a kapcsolatot Bruce-szal. Egyes hírek szerint a csapatból volt, aki kategorikusan kijelentette, hogy vagy ő vagy Blaze.
Szóval, nem Bruce túrta ki Blaze-t, hanem el kellett ismerni, hogy rosszul választottak.

Igazán nem akarok az utóbbi két lemezbe belerúgni, de épp a Virtual XI Angel dalában van, hogy több, mint 4 percen át ismétel Blaze három sort :-)
"Don't you think I'm a savior, Don't you think I could save you, Don't you think I could save your life."
És akkor ott volt még ugye a Don't Look To The Eyes Of A Stranger is, ha emlékszel...

Előzmény: YikeSS (448)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!