Ezt a sportmutatványt nem ismertem. Csak a hóból készült emberforma készítéséhez volt szerecsném, tréfa-répa orral, kimustrál főzőalkalmatossággal a fején.
Ez a fehér műanyagfa állt Debrecenben karácskor. Szerintem szimpozáns ötlet volt, én nagyon kultiváltam. Egész decemberben a nap minden órájában sok bámész és fotózó személy vette körül. Vagy kéccer én is.
Atya világ !!! Mit csinált Frici és Jolán nyíltan a többiek előtt !!! Micsoda világban élünk G.-k ! És ez már hagyomány?! Le vagyok maradva!! Mondjuk szerintem is jó bátrak !
Hihetetlen méretekben esik a hó. Reggel arra ébredtem, hogy bevilágított a fehér hófény a szobámba. Citrom egyből kapott egy dió nagyságú hógolyót. Erre ébredt. Kicsit morcos volt, de aztán jót nevetett a tréfán. Amugy a város fái úgy néznek ki mint az fehér műanyagfa ami karácskor állt debrecenben. Most minden fehér. Volt öröm hölgykollégák részéről. Frici és Jolán pl. leszaladt angyalkát késziteni. Ez szinte hagyomány. Mi meg néztük az ablókból, ahogy belehuppannak a hóba. Jó bátrak szerintem. Én csak azt nem szeretem amikor megolvad a hó és lucsokká változik, ami kellemetlen.
Létezik többféle variációs, nem csak csiguszos, ez az alanti sem lehet megvetendő kompozíció! Forrón, erőspaprikával nagyon kultiválandó és valószínűleg hasonlót fogok ebédlehetőség gyanánt igényelni, ez ellensúlyozza az esetlegesen röpködő mínusz celziuszokat.
Nállunk a tegnapi nap folyamán volt bundáskenyér kolekció spenóttal, sok foghagymával, ami a köhögést nem kombinálja a köhögéssel, mert olyan a hatása.
Ellenben nem szeretem, hogy a mirelitzasckóra ráírják, hogy paraj, mert a zuram a multkor anélkül jött haza a kereskedelmi láncból, hogy ő aztán spenótot sehol sem látott, hiánycikk bisztos....
Bélánk, nem lehetett volna forró teázással egybekötött teázás közben odasétálni az üveges nyílászáróhoz, és megtekinteni a hóesés elnevezésű csapadékszituációt?