Keresés

Részletes keresés

szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1994

Úgy mint egy iopyan nagy hidrogénbomba!

Előzmény: Törölt nick (1992)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.17 0 1 1993

Apu, hogy megy be

az a kis elektron

a proton barlangjába?

Apu, hogy megy be?

Apu, hogy megy be?

Ha meghívják teára...

Előzmény: szuperfizikus (1984)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1992

ha vízből akar energiát gyártani.

Adjatok nekem 8 naptömegnyi tiszta vizet a kísérlethez. ;)

Akkorát fog durranni, hogy még a szomszdos galaxisokból is látni fogják a rengeteg energia felszabadulását.

Előzmény: szuperfizikus (1991)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1991

Gyula, onnan lehet tudni, hogy egy tudományos ember megzakkant, ha vízből akar energiát gyártani.

Azt hiszi, hogy meg tudná csinálni, de a gonosz Brémaiak megakadályozzák ebben. 

Meg azt képzeli, hogy korreketálást kunyerál tőle valaki.

Te már sajnos elérted azt a végállapotot. 

Lidércekkel hadakozol. 

Te nem csak korreketálni nem tudnál, de a feltett kérdésekre sem tudsz válaszolni.

Tudod-e már, hogy a Michelson-Morley kísérlet eredménye miért lett negatív?

Tudsz-e már bizonyítékot felmutatni a taszító gravitációra?

Tudod-e, hogy hogyan került a képleteidbe a fénysebesség?

Nem tudod. 

Nem tudsz te semmit Gyula, még korreketálni sem. 

Előzmény: szaszg+++ (1985)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1990

Még pedig azért, mert az atommagok protonokból, elektronokból és pozitronokból állnak és NEM protonokból és neutronokból, mint azt a magfizikusok elképzelték, tévesen hozzá keverve a kvarkokat, gluonokat és pártonokat.

Előzmény: szaszg+++ (1989)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1989

Na jó, de azt meg kell még állapítani, hogy a magfizikusok még a magok kötési egergiáját SEM tudják helytállóan kiszámítani! Ezt is az atomisztikus fizika adja meg helyesen.

Előzmény: szaszg+++ (1988)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1988

Az atommagok fejlödésêhez, nagyobb atomnagokká, neutronok és neutrinók kellenek. De ha egy nagy proton számu atommaghoz még egy neutront, vagy neutrínót hozzàadunk, akkor az atommag szétesik kissebb részeire, mint az az uránnál is már  ismeretes!

Előzmény: szaszg+++ (1966)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1987

Korrepetálàs!

Előzmény: szaszg+++ (1986)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1986

Nem Is a természetben van a hiba, hanem az energétikus fizikában! Na, ennyi korreketálást megengedtem magamnak!

Előzmény: szuperfizikus (1982)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1985

Nem fogunk sohasem tudni megegyezni, mert te nem fejesztettél ki, semmilyen fizikát, tehát NEM vagy tudományos ellenfél!

Mit kunyerálsz? Tudod hogy NEM kapsz korreketálást tölem! 

Menj el a bolondok házába, elmakogni a szuperfizikádat, ami NEM új fizika, és ott is ki fognak róhögni!

Végeztünk egymással!

Előzmény: szuperfizikus (1984)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1984

Gyula, egyezzünk meg.

Te megoldod a vízmotorral az ingyenenergia előállítását. 

Én pedig megcsinálom az újfizikát. 

Rendben? 

Ha mindkettőnknek sikerül, akkor is te leszel a híresebb. 

Előzmény: szaszg+++ (1981)
őszszakál Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1983

„Ha a fizikusok az "igazi" fizikát ápolnák,…”  Szerintem azt ápolják, de az egzisztenciájukat is ápolniuk kell, nem csak a tudományos hírnevüket.

Előzmény: szaszg+++ (1981)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1982

"Ezért nem tud a fizika egy környezet kímélö és nagyon olcsó energiatermelö olyan gépet megalkotni, mint Amit én akarók!"

És miért nem csinálod meg?

Ki akadályoz meg benne? A Brémaiak?

Vagy talán az elméleted nem jó hozzá?

Hiába alkottad meg az atommisztikus fizikát, a természet nem akar a te vágyaid szerint működni? 

Szerintem nem a természetben van a hiba. 

Előzmény: szaszg+++ (1977)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1981

Ha a fizikusk az "igazi" fizikát ápolnák, akár mit is csinálna az energia lobby a seikekkel együtt, nem lenne semmi probléma a vízmotor használata!

Előzmény: szaszg+++ (1980)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1980

Én nem akartam mártir lenni, amikor kifejlesztettem az atomisztikus fizikát, és ellentmndtam az elfogadott és tanított modern fizikának.

De az már nagyon felizgatott, hogy nem engednek Brémában ejtökísérleteket csinálni és nem engedik meg a vízmotort sem  megszerkeszteni, amivel nogyon olcsón, mindenhol és környezet kimélöen lehet energiát termelni! Nem kell a magfúzió semmire!

Előzmény: őszszakál (1978)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1979

Az egyetemeken és kutató intézetekben megy a nagy butítás a kvantumleméletekröl, a relativitáselméletekröl, meg a kvarvelméletról úgy hogy nem sül fel az oktató és kutató fizikuson a bör az arcokon, a sok hazugság elkönyvelése miatt!

Előzmény: őszszakál (1976)
őszszakál Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1978

Kedves Gyula! Szerintem ne akarjál a tudomány „mártírja” lenni! Elégedj meg azzal, hogy rámutattál az akadémikus tudomány mulasztásaira. A multinacionális energia lobbi, túl nagy falat számodra.

Előzmény: szaszg+++ (1977)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1977

Az elfogadott fizika nem ismeri a stabil neutron létezését, tehát nem ismeri azt a folyamatot, amikben a hidrogén atom átalakul stabil neutronná és 2.04 MeV energiát kisugároz.

Ezért nem tud a fizika egy környezet kímélö és nagyon olcsó energiatermelö olyan gépet megalkotni, mint Amit én akarók!

őszszakál Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1976

Hát az biztos, hogy e fórum nem a nyugdíjas egyetem. Azonban jól eldiskurálhat az ember egy nézhetetlen TV műsorok helyett. A butítás is csak nézőpont kérdése, mivel a vakok között, félszemű a király. :-))

Előzmény: szuperfizikus (1968)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1975

Itt magadról beszélsz, de Lagrange multiplikátorok nélkül!

Előzmény: szuperfizikus (1974)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1974

Pedig nem ártana neked egy kis korrepetálás, mert már csak a Lagrange multiplikátorokat ismételgeted, mint akinél elakadt a lemez.

Aki így menekül a kérdések elől, az sohasem fog új fizikát alkotni.

Elképzelem, ahogyan kiállsz a nagyközönség elé, bemutatni az atommisztikus fizikádat.

Jönnek a kérdések a nagyközönség részéről, te meg mindenkinek azt válaszolod, hogy amatőr, együgyű, vadmarha. És neked nincs időd hülyéket korrepetálni. 

Mit fognak gondolni rólad? 

Azt, hogy íme itt egy zseni, aki majd talpra állítja a fizikát?

Hát nem hiszem. 

Előzmény: szaszg+++ (1973)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1973

Ne kugyorogj, még erre fel sincs korrepetálás!

Előzmény: szuperfizikus (1970)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1972

Még azt hozzáfüzöm, hogy a Lagrange multiplikátorok NEM egy kényszer erö miatt lépnek fel a  részecskék mozgásegyenletében, hanem amiatt, mert az elemi részecskék megmaradnak és a L.m.-ok a többrenszer stabil állapotait rögzítik! A Planck állandó is egy L.m., tehát NEM kvantál semmit, de az atom elektronhéja stabil alapállapotait szögezi le.

Az egész kvantum fizikát a kvantált elem töltések  létezései matt kell létre hozni, és NEM az energia, vagy a hatás kvantálása miatt. Lötek Einstein & Planck fizikájának!

szuperfizikus Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1971

Nem illik csúsztatni.

"Ez milyen hullámhosszúságú gravitonnak felel meg?"

Ebben a mondatban a kérdőjel a "milyen hullámhosszúságú" -ra vonatkozik, a gravitonok létét pedig tényként kezeli. Ha nem így lenne, akkor értelmetlen lenne a mondat.

Ez milyen hullámhosszúságú, valószínűleg nem létező gravitonnak felel meg?

Ennek ugye semmi értelme nem lenne. 

Előzmény: szuperfizikus (1962)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1970

Gyula ezt már százszor leírtad. 

De azt, hogy erre milyen kísérleti bizonyítékok léteznek, azt még egyszer sem.

Nem léteznek kísérleti bizonyítékok?

Biztos, hogy nem, mert akkor már  ide írtad volna. 

szuperfizikus Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1969

@Persze, szabad bolondokat beszélni egy bolondnak, csak hát látod, őszszakál már komolyan is vette. 

Előzmény: szuperfizikus (1967)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1968

Graviton és térgörbület. 

Úgy látom, hogy hatékony volt az elmúlt évtizedek butítása. 

Előzmény: őszszakál (1965)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1967

Persze, szabad bolondokat beszélni egy bolondnak, csak hát látod, őszszakál mát komolyan is vette. 

Előzmény: Törölt nick (1963)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1966

Mondtam már fotonok NEM létezmek, graviton SEM létezik!

A -13.9 eV-os kötési energiája a hidrogén atomnak majdnem 100%-osan kisugárzódik mint elektromágneses sugárzás (fény). Ezt a stabil alapállapotot a Planck álladónak becézett Lagrange multiplikátor, h, okozza. Temészetesen gravitációs hullám is elhagyja a proton + elektron rendszert, de ez álltal kisugárzott energia 10-42-ször kissebb, mint a fény által elvitt energia, tehát elhanyagolható.

Egy másik L.m., a h0 = h/387, egy másik stabíl állapotát határoza meg a proton+elektron rendszernek, a 0.72x10-13 cm nagyságú stabil neutront, NO = (P,e), 2.04 MeV kötési energiával. www.atomsz.com

Figyelembe véve, hogy az instabil neutron, N = (P,e,p,e), négy elemi részecskéböl áll és  kb. 10-13 cm  nagy a deuteron szerkezete D = (P,e,p,e,P), tehàt öt elemi részecskéböl áll, és NEM protonból és önálló neutonból. Ráadásul a proton és a neutron NEM nukleonok, amik 3 kvarkból állnak, hanem az egyik maga egy stabil elemi részecske, a neutron meg vagy 2, vagy 4 elemi részecskéböl áll.

Kiegészítöül hozzá kell füzni, hogy az elemi részecskék között CSAK az elektromossag és a jóval gyengébb gravitáció úralkodik, nem kell hozzá sem az erös-kölcsönhatás, sem a gyenge-kölcsönhatás!

Da az atomjainkat az atomisztikus fizika írja let helytállóan!

Mi van a negyedik elemi részecskével, az eltonnal, merülhet fel a kérdés?

Ez az elemi részecske a neutrínókban és a neutrínó-féle részecskékben lép fel a Földi körülmények között. És mivel a proton-bázisú anyag az elton-bázisu anyagot gravitációsan taszítja ez egy másik galaxis rendszerben sürüsödik össze. Lásd a Physics of Elementary Processe, Basic Approach of Astronomy könyvemet, ami 2005-ben jelent meg!

Előzmény: Törölt nick (1961)
őszszakál Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1965

Az egy más kérdést vet fel, hogy a tér görbületével is számolnak a tudósok. :-(

Előzmény: őszszakál (1964)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!