Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Néha összefolyik a sz.r a fossal az zavart engem is...nagyon ámerikai piarca csinálták az látszik....de most jack bauer óta hiányolom a tökösséget a sorozatokból....sopranost meg nem nézek újra....főleg h a sf vonalat kedvelem.
De ezen kívül (ide nem értve a nyomoronc csillagkapu és klónjai, meg a treki kínlódást) nincs sf sorozat....:-(
Néha nekem is....mondjuk pár erőltettett dolog hogy hetérák, meg kínai káromkodás.....meg a contryzene (amivel a világból ki lehet üldözni)...de kapitány meg a verősembere karaktere nagyon nagyon ott van....a többi smafu
Simon egy pillanatra nem figyel, így a geciember felkaphat egy pisztolyt, és máris lő, de nem talál, muhaha. Ismerős helyezet, geciember+pisztoly tartja fogva Rivert, de mire elmondhatná az ilyenkor szokásos fenyegető beszédet, beviharzik Mal, lépést sem tévesztve előveszi a pisztolyát és kajakra fejbelövi, majd megy tovább a hídra, mintha semmi sem történt volna. Eszméletlen király jelenet volt
Meg a dumák...fúú, nagyon zsír, nem sokat szarozik a kapitány....
bájdövéj....aszondi a haver a bsg a 2. évadtól faja, addig csak kb csillagkapu szint.
hát egyelőre nekem tényleg az....az első évad 5 része után vagyok...de mindig elalszok rajta.
ha néha nem, akkor az azért van, mert gondolkodom miért van a sisaknak belső világítása....
alapvetően nem irritál, de nem is jön be nagyon a "jönnek a szájlonok, indítsátok a raptorokat tyútyútyútyú, svíííjjűűű....tyútyútyútyú"...de hiszek a srácnak, mert versenyben nyomjuk a sorozatokat, és eddig bejött amiket mond.
Nálam már nagyrészt lezajlottak már csak az Event utolsó részét és a Glee évadzáróját várom, mindekettő jövő héten lesz. Szóval volt időm olvasgatni a junkiet meg a cc-t az upfrontsokat illetően.
Hát igen, fura lesz, amikor 7-8 év után megszűnik valami... de az sem jó, ha húzzák a végtelenségig és egyre szarabb lesz valami. A DH-t mondjuk lehetne, amíg a nők arca szét nem esik, de minek. :D